>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Play with me, if you can...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Witam wszystkich bardzo serdecznie ,zaczynam nowy wątek i chcę wprowadzić nową jakość w typowaniu ???? nikt nie jest w stanie trafić wszystkiego i ja również tego nie obiecuję. Czasami lubię zagrać na przekór ,na intuicję lub na spotkanie bez wyraźnego faworyta. Czy to się opłaca ,ocenicie sami...Jeśli macie jakieś uwagi,pytania - piszcie :]
Jeśli spodoba Wam się temat ,typ lub analiza ,kliknij dzięki , to nic nie kosztuję:cool: Nie jestem nowicjuszem ,więc myślę ,że przynajmniej nieliczni skorzystają na moich typach. Głównie będzie to piłka nożna ,pojawić się mogą inne dyscypliny jednak na pewno nie za często.
Czas brać się pracy ,nie ma sensu zbyt dużo mówić...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
1#
1#
LM - nie mogę przejść obok tego obojętnie. Wczoraj mecz były moim zdaniem lepsze do typowania dlatego dziś tylko jedna &quot;peffka&quot; i moje ukochane The Blues.Liczę na odnaleziony instynkt strzelecki El Nino oraz będącego w świetnej formie ,byłego gracza Valencii - Juana Matę :grin:
Milan ,chociaż zmagający się z kontuzjami ,takich rywali jak Pilzno powinien pokonywać z zamkniętymi oczami (nie umniejszając czeskiej ekipie oczywiście). Czysta jedynka pewniak ,ja sam pewnie dorzucę handi...
⚽AC Milan - Plzen 1 1.25 ✅✅✅ (2-0)
⚽Valencia - Chelsea 2(dnb) 1.72 ▶(zwrot) (1-1)
Do tego dorzucam jeszcze lidera ligi fińskiej:
⚽HJK - FF Faro 1 1.25✅✅✅ (6:0)
Kursy nie powalają ,jednak dziś zagram asekuracyjnie...Sam osobiście HJK gram z handi ,ale tutaj wpisuję czysto jeden. Polecam!

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
1#
LM - nie mogę przejść obok tego obojętnie. Wczoraj mecz były moim zdaniem lepsze do typowania dlatego dziś tylko jedna &quot;peffka&quot; i moje ukochane The Blues.Liczę na odnaleziony instynkt strzelecki El Nino oraz będącego w świetnej formie ,byłego gracza Valencii - Juana Matę :grin:
Milan ,chociaż zmagający się z kontuzjami ,takich rywali jak Pilzno powinien pokonywać z zamkniętymi oczami (nie umniejszając czeskiej ekipie oczywiście). Czysta jedynka pewniak ,ja sam pewnie dorzucę handi...
⚽AC Milan - Plzen 1 1.25 ✅✅✅
⚽Valencia - Chelsea 2(dnb) 1.72 ▶(zwrot)
Do tego dorzucam jeszcze lidera ligi fińskiej:
⚽HJK - FF Faro 1 1.25✅✅✅ (6:0)
Kursy nie powalają ,jednak dziś zagram asekuracyjnie...Sam osobiście HJK gram z handi ,ale tutaj wpisuję czysto jeden. Polecam!
Wszystko na plus z jednym zwrotem ,szkoda Chelsea ,gdyż powinna zgarnąć pełną pulę ,gdyby nie ten karny z 87minuty:;/:
Estadio Mestalla jednak trudnym obiektem do zdobycia jest...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Dziś Liga Europejska ,ale jak dla mnie ciężko tutaj znaleźć dobrą okazję ,jednak decyduję się na Bragę ,którą typuję ostatnio często. Świetna forma w lidze ,ofensywny futbol, dobry trener i atut własnego boiska. Na Belgów powinno to w zupełności wystarczyć... Drugim moim typem jest mecz Połtawy z Hannoverem 96. Według bukmacherów i także moim faworytem są goście ,którzy jednak nie grają tak dobrze jak w tamtym sezonie ,a szkoda ,bo miło patrzyło się na ich grę. Jednak gospodarze są dosyć &quot;egzotycznym&quot; zespołem i Hannover może mieć jakieś problemy ,lecz sam osobiście postawię trochę odważnie na typ underowy...Myślę ,że Ukraińcy nie będą potrafili trafić do bramki gości ,a sami postawią trudne warunki przybyszom z zachodu.
⚽Sporting Braga - Club Brugge 1 1.53 ⛔ (1:2)
⚽Vorskla - Hannover 96 Under 2.5 1.825 ⛔ (1:2)
W razie czego dodam później jeszcze jakiś typ ,muszę dowiedzieć się w jakim składzie zagra Tottenham ,gdyż wiem ,że nie traktują pucharów priorytetowo ,także mecze Twente i Schalke skłaniają mnie do przemyśleń...

Otrzymane punkty reputacji: +1
lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Dziś Liga Europejska ,ale jak dla mnie ciężko tutaj znaleźć dobrą okazję ,jednak decyduję się na Bragę ,którą typuję ostatnio często. Świetna forma w lidze ,ofensywny futbol, dobry trener i atut własnego boiska. Na Belgów powinno to w zupełności wystarczyć... Drugim moim typem jest mecz Połtawy z Hannoverem 96. Według bukmacherów i także moim faworytem są goście ,którzy jednak nie grają tak dobrze jak w tamtym sezonie ,a szkoda ,bo miło patrzyło się na ich grę. Jednak gospodarze są dosyć &quot;egzotycznym&quot; zespołem i Hannover może mieć jakieś problemy ,lecz sam osobiście postawię trochę odważnie na typ underowy...Myślę ,że Ukraińcy nie będą potrafili trafić do bramki gości ,a sami postawią trudne warunki przybyszom z zachodu.
⚽Sporting Braga - Club Brugge 1 1.53 ⛔ (1:2)
⚽Vorskla - Hannover 96 Under 2.5 1.825 ⛔ (1:2)
W razie czego dodam później jeszcze jakiś typ ,muszę dowiedzieć się w jakim składzie zagra Tottenham ,gdyż wiem ,że nie traktują pucharów priorytetowo ,także mecze Twente i Schalke skłaniają mnie do przemyśleń...
To co zrobiła Braga to się nazywa katastrofa...Prowadząc cały mecz zasłużyli na zwycięstwo ,ale przez własną głupotę przegrywają...:zoltakartka:
Sport bywa nieprzewidywalny...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Dziś suche typki na szybko ,bo wychodzę na trening...
Zwolle - Telstar 1 1.30 ✅✅✅ (7:3)
Willem II - Sparta Rotterdam over 2.5 1.61 ✅✅✅
Hessen Kassel - Pfullendorf 1 1.36 ✅✅✅ (1-0)
Reims - Chateauroux 1 1.91 ✅✅✅ (2-0)
Brak czasu ,więc typki jedynie po pobieżnej analizie...

Otrzymane punkty reputacji: +2
lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Dziś suche typki na szybko ,bo wychodzę na trening...
Zwolle - Telstar 1 1.30 ✅✅✅ (7:3)
Willem II - Sparta Rotterdam over 2.5 1.61 ✅✅✅
Hessen Kassel - Pfullendorf 1 1.36 ✅✅✅ (1-0)
Reims - Chateauroux 1 1.91 ✅✅✅ (2-0)
Brak czasu ,więc typki jedynie po pobieżnej analizie...
Może zacznę wybierać typki bardziej na intuicję ,bo jak widać te wytypowane jedynie po pobieżnej analizie ,sprawdzają się :grin:

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
FC Ingolstadt - Bochum 1(dnb) 1.72 ⛔
Tus Koblenz - Eintracht Trier 2(dnb) 1.61 ▶(zwrot)
Remis Trieru wkalkulowałem. Ale Ingolstadt prowadząc 3:1 nie może przegrać 3:5 :/

Otrzymane punkty reputacji: +3
lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Powstrzymałem się przed dodaniem dwóch overków na Schalke i Arsenal ,które najprawdopodobniej wejdą tym razem się nie zawaham...
Bazując na dobrej formie Anderlechtu i częstych zwycięstwach z kandydatami do mistrzostwa:
Genk - Anderlecht 2(dnb) 1.72 ✅✅✅

Ostatnio strasznie się męczyli u siebie ,lecz podbudowani zwycięstwem w Moskwie powinni i z tej potyczki wyjść z co najmniej punktem/

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Wiele osób typuję dziś over w meczu Fortuny Dusseldorf ,jednak po moich ostatnich niepowodzeniach w tej lidze ,zagram dziś tak:
Gazientepspor - Besiktas 2(dnb) 1.50 ▶
Niedawny rywal warszawskiej Legii z europejskich pucharów wciąż szuka formy w lidze i na tę chwilę zajmuję ostatnie miejsce. Czy dziś uda mu się przełamać? Wątpliwe ,bo przyjeżdża Besiktas ,który w czwartek o mało nie urwał punktów Stoke. Myślę ,że Quaresma i spółka dziś wygrają ,a w ostateczności wywiozą chociaż punkt...W ostatnich 3 ligowych meczach Besiktas zdobył komplet 9 punktów i wygrywając nawet na wyjeździe z Bursasporem (czerwona kartka dla gospodarzy znacznie jednak ułatwiła zadanie)
Netanya - Hapoel Tel Aviv 2 1.70 ⛔
Znów wracam do Legii ,gdyż goście w czwartek (nie wiem jakim cudem) przegrali w stolicy w ramach Ligi Europejskiej. Dziś wracają na domowe podwórko i zmierzą się z ligowym średniakiem i będą chcieli odegrać się za pucharową wpadkę. Jeśli zwyciężą ,mogą objąć prowadzenie w tabeli ,gdyż obecny lider Maccabi Tel Aviv zmierzy się w szlagierze kolejki z Maccabi Haifa...
edit:raz na wozie ,raz pod wozem...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Wczorajsze mecze napsuły krwi wielu bukmacherom ,także mnie ,więc dziś jest dobry dzień by się odkuć:
Vicenza - Varese under 2.5 1.53 ✅✅✅
Co mnie skłoniło do takiego typu? Statystyki jasno wskazujące na niezbyt duża siłę rażenia obu zespołów. W tym sezonie mecz obu drużyn kończyły się odpowiednio 5(71%) i 6(86%)razy wynikami poniżej 3 strzelonych bramek. Oba zespoły nie zaczęły sezonu imponująco. 20 pozycja Vicenzy i 16 Varese nikogo nie satysfakcjonuje ,lecz ostatnie wyniki pokazują dobitnie ,że o kilku bramkowych zwycięstwach nie ma mowy. Vicenza rozgrywając mecz na swoim obiekcie jeszcze nie wygrała i odnotowała jeden remis. Rywale nie byli najsłabsi jednak wyniki (0-1,0-1,1-1) dają tylko jeden punkt. Dzisiejsi rywale rozegrali w tym sezonie 3 mecze wyjazdowe (ligowe) i zanotowali dwa bezbramkowe remisy i porażkę z Torino (2-0). Czy dziś możemy spodziewać się wielu bramek? Wątpliwe...

Karlsruher SC II - Furth II 1 2.20 ⛔
Niska liga ,ale kurs jak najbardziej kuszący. 3 miejsce gospodarzy i 5 przyjezdnych. Gospodarze wygrali wszystkie mecze u siebie jak do tej pory zaś goście zaliczyli porażki z Kassel i Inglostadt. Myślę ,że gospodarze powinni zwyciężyć w tym meczu na &quot;szczycie&quot;...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Dodaję forumową &quot;pefkę&quot; ,myślę ,że nie jest to kolejna wpadka:
Hokej
Zlina - Trencin 2(-0.5) 1.74 ⛔
kurw. to jedyne co mogę powiedzieć , jak zawsze z forumowymi peffkami... nietrafione...

lodzianin1908 22

lodzianin1908

Użytkownik
Dyscyplina - Piłka Nożna
Spotkanie - Torpedo Moskwa - SKA Energia✅✅✅
Typ - 1
Kurs - 1.72
Buk - Bet365
Analiza: Rosyjska I dywizja. Sezon u nich zbliża się ku końcowi ,bliżej jesteśmy już ostatecznych rozstrzygnięć. Dziś 7 Torpedo podejmie 11 Energie. Faworytem oczywiście jest zespół ze stolicy. U Siebie bardzo mocni ,gorzej z wyjazdami. Goście? Typowy średniak. Ostatnie mecz gospodarzy u siebie pokazują jednoznacznie jakiego rezultatu powinniśmy się dziś spodziewać. Torpedo złapało wiatr w żagle i ostatnie 3 mecze u siebie kończyły się ich zwycięstwami. Jeśli chodzi o gości to ostatnio zwycięstwo ,remis i dwie porażki. Statystyka nie najgorsza ,jednak po dzisiejszym meczu prawdopodobnie dojdzie Energii dopisać 0 punktów do swego konta...

Do góry Bottom