U mnie np. betgun na Singapurskim IP śmiga, jednak przez Skrill nie da się wpłacić bo prawo Singapurskie chyba zabrania zakładów. Paranoja
Wie ktoś z jakiego kraju wpłata Skrill działa?
Bo mam internet Play, a on blokuje stronki typu: Unibet, Betgun, Marathonbet itp. i aby strona się wyświetliła trzeba skorzystać z VPN. Zmiana DNS nic nie daje. Póki co IP z Indii działa do logowania i wpłat skrill.
póki co zmiana DNS w dalszym ciąga działa w Play( i każdej innej sieci również), a co do używania VPN to wiedz że za jego używanie mogą ci konto zamknąć w Unibecie, bo nie jest to dozwolone u tego buka.
A kto ma internet w UPC moze? Mam tel w play bah dzis nie dziala, tak samo na necie w domu tez nie dziala. |Na komputerach w innych lokalizacjach dziala.
A kto ma internet w UPC moze? Mam tel w play bah dzis nie dziala, tak samo na necie w domu tez nie dziala. |Na komputerach w innych lokalizacjach dziala.
Napisalem do upc i dostalem taka pomoc "Ustaliłem, że Pana adres IP jest zablokowany na listach spamerskich i zdarza się, że administratorzy korzystają z tych list
Zleciłem zdjęcie adresu z bazy, ale może to potrwać do 48 godzin" Moze to cos da. Ale ogolnie anrazie wyplacilem szybko cala kase...
Ja mam internet lokalny i wszystko działa - na wszelki wypadek wszystko wypłaciłem z buków i każdemu to radzę bo przez najbliższe 10 dni może być niezły burdel zanim wszystko się poukłada i powstaną pewne sposoby.