@TheArt
Napisałem w tym temacie o dostępność obiektów i w co możemy pograć, a Ty pytasz dalej jaki ubiór zabrać? Chyba mamy Ci zrobić listę ciuszków do torby: 3x majteczki, 4x koszulki, 2x spodenki itp.... ??
Pomyśl i sam zadecyduj jaki buty wziąć gdy boisko do piłki nożnej jest trawiaste. Do siatkówki plażowej nie potrzebujesz butów, do bilarda, tenisa stołowego, lotków etc wystarczą Ci adidasy. Chcesz się kąpać nie zapomnij kąpielówek, a nawet jak zapomnisz to możesz się kąpać w krótkich spodenkach.
Chcesz brać kij do bilarda? Ha ha, na takim dużym ośrodku, gdy oferują sprzęt typu
bilard, ping-pong etc to również posiadają osprzęt.
Zrozum, że wśród nas są osoby, które potrafią w minutę się na miejscu zorganizować. O grach nie będzie decydowała tylko jedna osoba, a więcej. Zaproponuję grę w piłkę nożna, zgłosi się załóżmy 16 osób, to reszta osób pójdzie pograć w plażówkę,
bilard, ping-ponga, na kajaki etc. Mając tyle obiektów do wyboru oraz fakt, że wśród nas są ludzie dorośli, nikt nie będzie się nudził...
Organizacja turnieju to 5 minut, zapisać wcześniej chętnych, zrobić rozpiskę i gramy...
O
TV i meczach pisałem również w temacie przyklejonych. Widocznie nie czytałeś go, a do tego działu wchodzisz po to, by tylko pisać swoje "mądre" spostrzeżenia. I każdy wie, że na zlot nie przyjedziesz, a tylko próbujesz zamieszanie wprowadzić.
Twoje porównywanie zlot forum ze zlotami samochodowymi czy wycieczkami to na prawdę już przegięcie. Co Ty porównujesz?
Byłem na kilkunastu zlotach samochodowych i nie ma co porównywać. Wyślij mi link do twojego boardu i napisz jakie zloty organizowałeś.
Nie szukaj dziury w całym, tylko jak chcesz to wpadaj na zlot, a ja nie chcesz to już się nie udzielaj, bo chyba wystarczająco dużo jest informacji na temat zlotu, dostępności obiektów i charakterystyki zlotu.
Pozdro