>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher PinnacleSports - temat ogólny

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Raz miałem ale na innej przegladarce i jak jeszcze z rozpedu logowalem sie z pinnaclesports.com zamiast pinnacle.com

ted 12,8K

ted

Forum VIP
No i niestety ten dzień nadszedł...

&quot;
Wcześniej pisaliśmy do Ciebie w sprawie procesu ustawiania widoku beta – naszej nowej, ulepszonej szaty graficznej do typowania – jako domyślnego widoku po logowaniu się na konto.
Proces rozpoczął się 4 maja, kiedy to opcja możliwości przełączania widoków (poprzez menu rozwijane) została usunięta.
Zakończy się on natomiast dnia 6 września, kiedy to widok beta będzie stałym widokiem, dostępnym po zalogowaniu się na komputerze.
Jak zaznaczyliśmy, zmiany te wynikają z warunków naszej maltańskiej licencji hazardowej.
Bez obaw – nie trzeba robić niczego poza zalogowaniem się i zapoznaniem ze wszystkimi ulepszonymi funkcjami, które widok beta ma do zaoferowania, jak na przykład dedykowany kupon zakładów i udoskonalona nawigacja.&quot;

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Ja mam UPC, chyba ze przez te zmiany na beta..

Teraz mi zalogowało poki co hula, ale wylogowanie bedzie trwalo 15min bo tak mialem chwile temu, a widoku beta obiecanego dalej nie ma

K 102

kristo45

Użytkownik
No i niestety ten dzień nadszedł...

&quot;
Wcześniej pisaliśmy do Ciebie w sprawie procesu ustawiania widoku beta – naszej nowej, ulepszonej szaty graficznej do typowania – jako domyślnego widoku po logowaniu się na konto.
Proces rozpoczął się 4 maja, kiedy to opcja możliwości przełączania widoków (poprzez menu rozwijane) została usunięta.
Zakończy się on natomiast dnia 6 września, kiedy to widok beta będzie stałym widokiem, dostępnym po zalogowaniu się na komputerze.
Jak zaznaczyliśmy, zmiany te wynikają z warunków naszej maltańskiej licencji hazardowej.
Bez obaw – nie trzeba robić niczego poza zalogowaniem się i zapoznaniem ze wszystkimi ulepszonymi funkcjami, które widok beta ma do zaoferowania, jak na przykład dedykowany kupon zakładów i udoskonalona nawigacja.&quot;
Mamy 8 września a ja nadal mogę się dzięki linkowi z tego forum przełączyć do starego widoku.

michal86 1

michal86

Użytkownik
Witam,
czy można wszystko obsługiwać przez skrill? Chodzi mi o pierwszą wpłatę jak i wypłatę. Na pewno pierwsza wpłata nie robi różnicy jak będzie zrobiona, ale czy jeżeli pierwszą wpłatę wpłacę przez skrill to czy wypłacić też będę mógł od razu na skrill? Bez konieczności wypłaty na konto bankowe?

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
kilka godzin, wyslalem chyba o 13, 14, a mail z potwierdzeniem weryfikacji dostalem 21 lub 22
u mnie juz 24h i odpisali mi ze wyciag bankowy musza przetlumaczyc, dlatego tyle to trwa :-o skan dowodu zaakceptowali od razu.

rodd 136

rodd

Użytkownik
Witam,

czy można wszystko obsługiwać przez skrill? Chodzi mi o pierwszą wpłatę jak i wypłatę. Na pewno pierwsza wpłata nie robi różnicy jak będzie zrobiona, ale czy jeżeli pierwszą wpłatę wpłacę przez skrill to czy wypłacić też będę mógł od razu na skrill? Bez konieczności wypłaty na konto bankowe?
Mozna wszystko obslugiwac przez Skrill, jesli wpalcisz przez np. skrill to rownowartosc wplaty musisz tez zwrocic na skrill ,a reszte (jesl icos wygrasz ???? )mozesz wyplacac inna metoda badz wszystko wyplacic przez skrill. Ta zasada ma sie do wszystkich metod platnosci.

Otrzymane punkty reputacji: +4
K 102

kristo45

Użytkownik
Mam taki zakład na Pinnacle: &quot;Bramki drużyny - Mecz&quot;. Pod drużyną mam linię: &quot;Poniżej 0,5 i undefined&quot;. Co oznacza dopisek undefined?
Na marginesie:
Jak się okazuje nie każdy ma jednakowo wyglądający ten nowy widok. Ja np. nie mam w lidze zakładek: &quot;Po regulaminowym czasie gry&quot; ani &quot;Sumy drużyny&quot; ani &quot;1 połowa&quot;. Mam natomiast zakładki: &quot;Rynki główne&quot; i &quot;Drużyny razem&quot;. Natomiast w zakładce &quot;Rynki główne&quot; mam dwie opcje zaznaczane kropką: &quot;Mecz&quot; i &quot;1.Połowa&quot;. Dlaczego tak jest?

Do góry Bottom