reklamują się, że ich kursy to permanentny i dożywotni bonus :]PinnacleSports ma jakiś bonus powitalny?
pk to handicap 0.co oznacza pk przy handicapach? np pk and 0,5
Miałem taką sytuację zarówno ze skrill i neteller dotyczy to pierwszej wpłaty, jak depozyt zrobisz skrill albo neteller to przy pierwszej wypłacie możesz wypłacić tyle ile zdeponowałeś ewentualna nadwyżkę możesz wypłacić dopiero w kolejnych wypłatach.Czy to oznacza, że mogę wypłacić tylko depozyt ? A co z ewentualną wygraną?
Przy wpłacie przez p24 i wypłacie na rachunek bankowy jak do tej pory o żadne skany nie pytali, niezależnie od kwoty.Przy mniejszych sumach (70 zl) pytaja o skany?
Jak długo w praktyce idzie wyplata do iPKO?
nie będzie żadnego problemu, też miałem ten 'problem' ????Witam , zakładam konto na PinnacleSports i gdy podaje adres pokazuje się informacja że użyłem zakodowany znak. Chodzi dokładnie o literę "Ź" w nazwie miejscowości , gdy wpisuje zamiast "BrzeŹnik" , "BrzeZnik" zaskakuje. Pytanie tylko czy później przy weryfikacji konta mi to zaakceptują, jeśli w dokumentach będzie Ź a na koncie Z. Wydaje mi się że nie ale wole zapytać .