>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Pilne dla uczniów

S 11

support75

Użytkownik
Nauczyciele wypełniają arkusze ocen co zajmuje im dużo czasu
robią to po konferencji zatwierdzajacej, kiedy w klasie jest pieciu uczniów.

a co do kierowcy tira...wolałbym pracować na kasie w hipermarkecie.
jeden woli 4000 zł na miesiac, a drugi 1200 zł.
Jeden siedziec w domu, a drugi siedziec w kabinie tira.
do wyboru do koloru.

D 0

dominik-i

Użytkownik
eeeee.też do dostłem ale ja osobiście musze isc bo pisze poprawe z chemi na trojke i z biologi na 4...bo na biol-chem ide...także ja raczej nie skorzystam z tego ;p

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
akademie najczesciej na lekcji sie pewnie przygotowuje.
co do reszty wypowiedzi to niech zostana akwizytorem badz listonoszem skoro im odpowiedzialnosc nie odpowiada. Co jak Twoja mamusia zostala nauczycielka nie wiedziala ze bedzie odpowiedzialna za dzieci w wieku 10 lat ?

i bardzo dobrze.

taaa dzieci nie maja co robic tylko do szkoly w ferie przychodzic. moze wfiscie zostaja i dwie panie w swietlicy, nie wyolbrzymiaj.

najlepiej jest usiasc i plakac by dali wiecej. a co to w okolicy masz same zadupia ?
co do pensji sa one uzaleznione od tytulu jaki posiada nauczyciel. Osoba uczaca w miescie czy na wsi ma bardzo zblizone wyplaty. wiec nie placz ze na wsi dostaje sie mniej kasy.

jakie papierki, pierwsze slysze. Dyrekcja zostaje, reszta ma WOLNE.
Dyzury ? glupoty gadasz co to apteka ? czy szkola. Wymyslasz glupoty.

kazdy robi to co lubi. Jeden zostaje kierowca tira, drugi nauczycielem.
nie zamierzam z toba konwersowac, bo nie masz pojecia o tym co piszesz, chcesz udawac madrego na temat o ktorym nie masz pojecia to nie to forum.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Według mnie Ci obrońcy nauczycieli są śmieszni. Z tego co czytam wychodzi na to że to jest najgorszy zawód jaki istnieje. Jak tak narzekają to mogli tam nie iść a jest wielu nauczycieli którzy naprawdę lubią to co robią. Kolejna sprawa, że mało zarabiają ? Tak jak chyba support wspominał wystarczy ruszyć głową, prowadzić korepetycje itp. Dzieki temu niektórzy nauczyciele są naprawdę &quot;przy kasie&quot;. Najbardziej mnie rozśmiesza to że nie maja wolnego czasu ???? To jest przecież żałosne. Powiem tak. Mój tata jest weterynarzem, zapierdziela spokojnie po 12 godzin dziennie, często sie zdarza kiedy dzwoni telefon o 1 w nocy no i co ? Nawet słowa złego nie powie tylko idzie leczyć bo kocha to co robi a wolnego ma tyle co każdy inny normalny zawód czyli kilka razy mniej od nauczyciela.

roy. 187

roy.

Forum VIP
znalezli sie uczniowie broniacy nauczycieli ktorzy w szkole robia zapewne zupelnie co innego ????

S 0

strugo

Użytkownik
Jak fajnie że mnie znasz i wiesz co robię w szkole ;)
No tak, pewnie jesteś dobrym uczniem, masz same 4 i 5, nie wiesz co to alkohol i nikotyna. Szkoda tylko, że chodzisz do gimnazjum i masz specjalne przywileje, w końcu syn nauczyciela ;] ???? ????

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
no pewnie ja np wcale sie nie uczylem, nikt mnie nigdy nie wezwal do odp na lekcji, ze szkola srednia i studiami bylo ciezej ale mama z tata pojechali pogadac do dyrektora a potem za 3 lata do dziekanatu i mnie przyjeli

P 0

pavlinho

Gość
No tak, pewnie jesteś dobrym uczniem, masz same 4 i 5, nie wiesz co to alkohol i nikotyna. Szkoda tylko, że chodzisz do gimnazjum i masz specjalne przywileje, w końcu syn nauczyciela ;] ???? ????
Nawet nie wiesz jakie przywileje mam w szkole ???? 4 i 5 pfffffffffff cienizna...

Wiesz co Ci powiem? ???? Nic Ci nie powiem ???? I nie martw się wiem co to alkohol i nikotyna ;)

krz_siek 0

krz_siek

Użytkownik
&quot;jakie papierki, pierwsze slysze. Dyrekcja zostaje, reszta ma WOLNE.
Dyzury ? glupoty gadasz co to apteka ? czy szkola. Wymyslasz glupoty. &quot;
Nie wymyslam głupot, nie wiesz po prostu jak jest.
Trzeba pisac sprawozdania protokoly w ferie np. z połowy roku, co sie robilo w jakich konkursach bralu udzial (przygotowywalo) czego sie dokonalo, jaki material zostal zrealizowany, w czym sie pomoglo nauczycielowi innemu itd..
na koniec roku to samo tylko więcej, np jest trzech nauczycieli jezyka polskiego musza opisac jaki material zrobili bo nie moze byc tak ze kazdy robi co mu sie podoba i muszą to opisać. Trzeba przygotować plan na rok następny. Jakoś porównać rzeczy wspolne dla roznych przedmiotów (przypadki najpierw trzeba wprowadzić w języku polskim, potem w niemieckim jakoś to dopasować) + parę rzeczy o których nie wiem i nie zapamietałem.

Do góry Bottom