Witam, nie było mnie trochę na forum. Wraz z początkiem marca zdecydowałem się na współpracę z pewnym znanym na tym forum serwisem. Nie ogarnąłem jednak tematu, szybko się spaliłem już w pierwszych dniach. Myślę, że było to spowodowane głupią organizacją gry i stawkowaniem. Nie będę już do tego wracał. Dużo się przez to nauczyłem. Zrozumiałem parę rzeczy i chyba wyleczyłem się już z tych całych płatnych typów. Prawda jest taka, że jak ktoś potrafi dobrze typować to zysk ma od samych bukmacherów. To tak na wstępie.
Co do mojej gry podczas nieobecności na forum to nie grałem zbyt dużo. Głównie dlatego, że dziwne rzeczy działy się w NBA przed PO. Najlepsze ekipy ze Wschodu czyli Pacers i Heat zaczęły nieoczekiwanie przegrywać. Hawks prawie stracili miejsce w PO na rzecz Knicks. Na Zachodzie było już nieco lepiej. Ciekawa walka o miejsca w PO pomiędzy Suns, Mavs i Grizzlies. Mimo wszystko odpuściłem sobie tą końcówkę sezonu zasadniczego i wyczekiwałem PO. Uwielbiam tą faze sezonu. Nie ma żadnego kalkulowania, walka na 100%, wielkie emocje.
Tak więc wracam do gry i tym samym do prowadzenia tematu. Parę takich orgnizacyjnych kwestii:
- stawki w jednostkach 1-10
- dyscypliny to głównie
koszykówka,
siatkówka i
żużel chociaż będą też perełki z innych sportów
- koncentruję się przede wszystkim na szukaniu value
- podsumowania pod koniec miesiąca
Prosiłbym o niekomentowanie wątku. Jeśli ktoś chce podziękować za typy to jest przycisk "+dzięki".
To tyle, zapraszam do śledzenia i korzystania z typów. Pierwsze propozycje już niebawem.