Podsumowanie:
Styczeń 2014
Suma stawek:
1619j.
Suma wygranych:
1657,83j.
Zysk/strata:
38,83j.
Yield:
2,40%
Ilość kuponów:
67
Kupony wygrane:
36
Kupony przegrane:
31
Zwroty:
0
Skuteczność:
54%
Temat:
Suma stawek:
2258j.
Suma wygranych:
2342,39j.
Zysk/strata:
84,39j.
Yield:
3,74%
Miesiące:
* Stawki 1j - 50j
Grudzień 2013:
Zysk/strata: 45,56j. /
Yield: 7,24%
Styczeń 2014:
Zysk/strata: 38,83j. Yield: 2,40%
Miesiąc słaby, mniej więcej w połowie trzeba się było ratować masymalnymi stawkami i się udało ale nie nie ma się co zbytnio cieszyć. Plany były znacznie inne. Jedyny pozytyw jest taki, że udało się wyciągnąć troszkę zysku i powiększyć stan konta. Ale ogólnie nie jestem zadowolony ze stycznia.
W lutym ruszamy za to już pełną parą. Kuponów będzie znacznie mniej za to selekcja dużo większa. Zmieni się też stawkowanie. Żeby nie było takich sytuacji jak teraz to wprowadzam skalę 1-10j. Skoncentrujemy się głównie na NBA. No i wiadomo ruszają IO więc też troszkę sobie z zimowych sportów pogram.
Oczywiście wszystko co tu podaję gram w rzeczywistości.
Live praktycznie w ogólę nie tykam.
Cel na luty to na pewno yield powyżej 10%. Postaram się żeby było jak najlepiej i zysk jak największy. Zachęcam do gry ze mną bo na luty wiążę spore nadzieje i myślę, że powinno być dobrze
A i jeszcze jedno - przy ostatnim poście napisałem, że w styczniu +39,53j ale jak dzisiaj podliczałem wszystko to wyszło +38,83j więc gdzieś musiał się wkraść błąd. Nie wiem, nie chce mi się nad tym specjalnie zastanawiać. Zostawiłem to co wyszło mi dzisiaj.