>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Picks from Football & Basketball

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Football &amp; Basketball Picks
Parę groszy na grę jeszcze jest tak więc trzeba coś z tym zrobić. Luźne typowanie, bez żadnych nerwów. Bukmacherzy różni, stawki w jednostkach. Dyscypliny to głównie piłka nożna i koszykówka (ewentualnie siatkówka). Są to sporty, na których najlepiej się znam, najbardziej się nimi interesuję a także najczęściej oglądam. Co do większości typów postaram się napisać kilka słów dlaczego akurat tak. Od czasu do czasu pojawią się typy od kogoś z forum - wtedy napiszę od kogo i ewentualnie dam link do analizy. Staty oczywiście regularnie zapewne po każdym miesiącu. Jeszcze co do stawek to jednostki nie mają dokładnego przełożenia na walutę. Gram przeważnie za 10-50 zł i raczej w tym przedziale znajdować się będą stawki typów z tego tematu. Postaram się trzymać założeń, myśleć nad tym co gram i powinno być dobrze ;) To tyle na wstępie, powodzenia!

1. Hiszpania - Finlandia: R. Rubio over 9,5 @ 1,95 Expekt ⛔

Stawka: 1/10

⛔ 1j

2. Hiszpania - Finlandia: M. Gasol over 14,5 @ 1,72 Expekt ⛔

Stawka: 1/10

⛔ 1j

Analizy

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
3. Barcelona - Sevilla: Sevilla over 0,5 @ 1,65 Expekt ✅

Stawka: 3/10

✅ 1,95j

Barca póki co formą nie czaruje. Dzisiaj spotkają się z Sevillą. Jest to drużyna, którą ma naprawdę spory potencjał jeśli chodzi o ofensywę. Jest kilku wartościowych grajków, którzy mogę dzisiaj namieszać troszkę Barcelonie. W dwóch ostatnich spotkaniach pomiędzy tymi drużynami obie zdobywały bramki. Były to spotkania wyrównane, Barca nie była w stanie rozstrzelać Sevilli. Myślę, że i tak będzie dzisiaj. Liczę na emocjonujący mecz z dużą ilością bramek ;)

4. Villarreal CF - Real Madryt 2 @ 1,68 Expekt ⛔

Stawka: 2/10

⛔ 2j

5. Korona Kielce - Legia Warszawa: BTS @ 1.94 Betcity ✅

✅ 1,88j

Myślę, że lekko przesadzony ten kurs na BTS. Korona w ostatnim ligowym meczu u siebie ograła dobrze radzącego sobie Piasta 2:0. Ogólnie ta ekipa na własnym stadionie radzi sobie nie najgorzej. Moim zdaniem Legia może mieć tutaj nawet jakieś problemy z wywiezieniem kompletu punktów. Widzi mi się bramkowy remis.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
6. Granada - Espanyol: Espanyol over 0,5 @ 1,42 Expekt ✅

Stawka: 5/10

✅ 2,10j

7. Granada - Espanyol X2 @ 1,57 Betcity ✅

✅ 1,14j

Granada od początku sezonu nie prezentuje się zbyt dobrze. W ostatnim pojedynku z Celtą miała naprawdę bardzo dużą szczęścia. Dzisiaj na dodatek zabraknie takich zawodników jak Piti czy Brahimi. Dlatego też nie najlepiej wygląda ofensywa gospodarzy. Dzisiaj ich rywalem będzie Espanyol. Jest to całkiem dobrze radząca sobie drużyna. Myślę, że na chwilę obecną są w znacznie lepszej formie niż Granada, która ma na dodatek problemy z atakiem. Myślę, że Espanyol powinien wygrać to spotkanie.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
8. Ukraina - Litwa: P. Jeter over 11,5 @ 1.85 Betcity ⛔

⛔ 2j

Zapowiada się nam ciekawy pojedynek, w którym zobaczymy troszkę punktów. Pod lupę wziąłem tym razem typ na over 11,5 pkt Jetera. Mistrzostwa może nie zaczęły się dla niego idealnie bo spotkania z Belgią czy Izrealem udane nie były. Ale potem zaczął grać już swoje. W meczach z Niemacami i Francją popisał się kilkoma trójkami. To samo było w ostatnim spotkaniu z Serbią gdzie rzutami &quot;za 3&quot; zdobył aż 12 pkt. Jak widać wystarczyłoby to do pokrycia tej linii handicapu ale jak wiadomo Ukrainiec dołożył także kilka dwójek/rzutów wolnych zdobywając w sumie 20 punktów. Dzisiaj powinniśmy obejrzeć ciekawy mecz, w którym (mam nadzieję) Ukraina powalczy z faworyzowaną Litwą. Jeter powinien być jednym z czołowych zawodników a linia 11,5 pkt wygląda całkiem dobrze. Myślę, że spokojnie stać go na przynajmniej 12 punktów ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
10. Serbia - Francja: Parker - under 18,5 @ 1,85 Expekt ✅

✅ 1,70j

Przeglądając ofertą na to spotkanie zauważyłem linie na over/under punktów Parkera. Naprawdę bardzo rzadko gram undery punktowe jakiś zawodników a co dopiero takiego formatu ale nie sądzę aby Francuz miał dzisiaj narzucać dużo punktów. Bez wątpienia Tony to wspaniały zawodnik ale Francja awans ma już zapewniony i myślę, że nie będzie potrzeby długo trzymać go na boisku. Moim zdaniem dostanie troszkę odpoczynku. Linia jak dla mnie zdecydowanie za wysoka jak na taki mecz.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
12. Litwa - Włochy: over 143,5 @ 1.95 Pinnacle ✅

✅ 2,85j
Drugi z dzisiejszych ćwierćfinałów zapowiada się bardzo ciekawie. Na pewno faworytem jest Litwa, grają dobrą, solidną koszykówkę i ogrywają kolejnych rywali. Włosi z kolei nie zaprezentowali się jak dotychczas najlepiej. Ospałość, fatalna postawa pod koszem i niekiedy bezmyślne rzuty z dziwnych pozycji zaowocowały kilkoma porażkami. Jest to jednak nieprzewidywalna ekipa, która nie ma w zwyczaju się poddawać. Proponuję więc zagrać tu over 143,5 punkta. Włosi to zdecydowanie over&#39;owa ekipa. Pięć ostatnich ich spotkań na tym Eurobaskecie pokryło by ten over. Moim zdaniem dzisiaj też tak będzie. Nie spodziewałbym się wysokiej wygranej Litwy a raczej ciekawego, emocjonującego pojedynku gdzie wynik do ostatniej minuty byłby &quot;na styku&quot;. Włochów naprawdę stać na dobrą grę. Świetny turniej rozgrywa Gentile, który sam może rzucić z 20 punktów. To jest ćwierćfinał - tutaj nikt nie może sobie już odpuścić, tak więc myślę, że troszkę punktów zobaczymy ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
15. Litwa - Chorwacja 1 @ 1.58 Expekt ✅

✅ 1,16j

Myślę, że wczorajszy mecz Litwinów był po prostu słabszym występem, który nie powinien się już powtórzyć. Mimo tego zdołali ograć bardzo dobrze radzących sobie Wlochów. Chorwacja mimo zwycięstw mnie jakoś nie przekonuje. Nie sądzę aby taka ekipa mogła awansować do finału. Handicapy nie są w tym meczu chyba dobrym rowzwiązaniem bo spotkanie będzie raczej na styku i różnica zwycięstwa może być różna.

16. Hiszpania - Francja: Marc Gasol - over 15,5 pkt @ 1.92 Pinnacle ✅

Stawka: 4/10

✅ 3,68j

17. Hiszpania - Francja: Rubio - over 7,5 pkt @ 2.00 Expekt

⛔ 4j

Już się nie mogę doczekać tego spotkania. Zapowiada się wspaniałe widowisko. Przeglądając ofertę na overy/undery zawodników wybrałem sobie Gasola i Rubio. Co do tego pierwszego to myślę, że to on będzie wygrywał walkę pod koszem i zdobędzie dzisiaj około 20 punktów. Bez jego dobrej dyspozycji Hiszpania będzie miała olbrzymi problem. Moim zdaniem zawodnik tej klasy nie powinien zawieść w takim meczu. Co do Rubio to zaskoczyła mnie tak niska linia po takim kursie. Jest to świetny zawodnik, który moim zdaniem pomoże znacząco drużynie. Tak jak mówiłem - po takim kursie gram bez wahania.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
18. Hiszpania - Francja: Parker over 18,5 @ 1.80 Expekt ✅

✅ 2,40j

19. Hiszpania - Francja: Marc Gasol - over 15,5 pkt @ 1.85 Expekt ✅

✅ 1,70j

Tony nie zawodzi w ważnych spotkaniach. Na nim opiera się gra Francji, do niego należy zdobywanie jak największej ilości punktów. Jest to bez wątpienia fantastyczny gracz i moim zdaniem pociągnie dzisiaj Francję do walki z Hiszpanami. Zdecydowałem się też dołożyć troszkę na over 15,5 pkt Gasola ponieważ Marc powinien dzisiaj dominować pod koszem i tyle punktów na pewno jest w stanie zdobyć.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
25. Atletico Madryt - Osasuna 1 @ 1,20 Expekt ✅
Stawka: 5/10

✅ 1j
26. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk: over 2,5 @ 2,35 Expekt ✅

✅ 4,05j

Atletico powinno łatwo rozprawić się z Osasuną, moim zdaniem nawet po 1.20 warto zagrać. A drugi typ to przesada z takim kursem na over w Krakowie. Myślę, że pownniśmy obejrzeć z kilka bramek ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
27. Chievo - Juventus 2 (1,42) ✅
Napoli - Sassuolo 1 (1,14) ⛔
Elche - Real Madryt 2 (1,25) ✅
Monaco - Bastia 1 (1,25) ✅

AKO: 2,53 Expekt ⛔

⛔ 4j

Dzisiaj nie powinno być niespodzianek ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
28. Efes Istanbul - Olympiakos 2 @ 2,10 Expekt ✅

✅ 3,30j

Koszykówka, turniej towarzyski Rixos Cup. Moim zdaniem jest tutaj value - Olympiakos wydaje się minimalnym faworytem i ja te kursy wystawiłbym odwrotnie, dlatego też polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +2
gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
31. Atlanta Dream - Indiana Fever: under 142,5 @ 1,84 Expekt ⛔

⛔ 2j

Według mnie całkiem ciekawy typ jak na to spotkanie. Nie sądzę aby wynik był zbyt wysoki.

Do góry Bottom