>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Piaskiem po oczach

P 991

parodia

Użytkownik
Witam. Tutaj będę podawał w większości typy z siatkówki plażowej. Wcześniej robiłem to w dziale ale nie zawsze był czas na analizę dlatego otwieram nowy temat.

P 991

parodia

Użytkownik
#1 (Unibet)
Stiekema/Varenhorst (NED) - Anosov/Ermishenkov (RUS) @1.1 (07.00)
Stawka: 1000zł
✅100zł
Kwalifikacje do Grand Slama w Moskwie. Holendrzy grają bardzo dobry sezon i za każdym razem przechodzili przez kwalifikacje i meldowali się w turnieju głównym. Varenhorst, który ma 211cm wzrostu i na bloku na pewno robi wrażenie, a tym bardziej powinien zrobić na niejakim panu Ermishenkovie, którego nie mogę znaleźć w żadnej bazie danych. Nie grał w żadnych młodzieżowych ME czy MŚ oczywiście o World Tourach już nie wspominając. Jego partner Anosov grał w młodzieżowych ME i tam przegrał między innymi z Polską parą Leźnicki/Wojtaszek (do 12 i 14). Co prawda było to 4 lata temu ale daje to jakiś obraz. Tutaj niespodzianki być nie może. Lokata 10%. Mecz zapewne będzie do obejrzena w Bet365.
#2 (Unibet)
Stiekema/Varenhorst (NED) - Anosov/Ermishenkov (RUS) @1.1 (07.00)
Babich/Ioisher (UKR)- Binstock/Reader (CAN)@1.4 (07.00)
AKO: 1.54
Stawka: 300zł
✅162zł
Pierwszy mecz opisany wyżej. Drugi to spotkanie Kanadyjczyków z Ukraińcami. Ukraińcy to w moje opinii nie jest duet na World Toury. W tym sezonie nie sprawili ani jednej niespodzianki i to co mieli przegrać po prostu przegrali bez większej walki (słaba psychika?). Kanadyjczycy ostatnio dobrze zaprezentowali się w Pradze. Jeśli chcą grać systematycznie w turniejach głównych to pary klasy ukraińskiej muszą ogrywać bez problemu.
#3 (Unibet)
Polska - Grecja DW: 0:0 @6.75
Stawka: 10zł
⛔10zł

P 991

parodia

Użytkownik
#4 (Unibet)
Ludwig/Goller (GER) - Holtwick/Semmler (GER) @1.5 (11.30)
Xue/Xi (CHN) - Popova/Bratkova (RUS) @1.05 (08.40)
AKO: 1.58
Stawka: 100zł
✅58zł
Chinki do podbicia. Z jakimś ruskim składakiem raczej sobie poradzą, w końcu to absolutny top światowy i frajerskie porażki im się nie zdarzają.
W drugim meczu pary znają się jak łyse konie. Grały ze sobą 18 razy z czego Lud/Gol wygrały 15 meczów. Ostatnie zwycięstwo Hol/Sem było w 2008 roku, a od tego czasu pary grały ze sobą 7 razy i Hol/Sem wygrały tylko jednego seta. Wiem, że ostatnio zajęły 4 miejsce w Pekinie (Gol/Lud - 5) jednak widać, że koleżanki z kadry wybitnie im nie leżą. Jak już kiedyś pisałem Lud/Gol mają ogromny potencjał ofensywny mimo stosunkowo niewielkiego wzrostu (180 i 181cm). Myślę, że nie powinno być niespodzianki, a kurs wygląda ciekawie.

P 991

parodia

Użytkownik
#5 (Unibet)
Dollinger/Windscheif (GER) - Asahi/Shiratori (JAP) @1.35 (13.30)
Tsiartsiani/Arvaniti (GRE) - Bratkova/Popova (RUS) @1.2 (14.30)
AKO: 1.62
Stawka: 200zł
✅124zł
Bardzo sympatyczny dubel ????

P 991

parodia

Użytkownik
#7 (Unibet)
Herrera/Gavira - Dollinger/Windscheif +1,5 seta @1.75 (07.20) Kądzioła/Szałan +1,5 seta - Fuerbringer/Lucena (USA) @1.95 (08.10)
AKO: 3.35
Stawka: 20zł
⛔20zł
Trochę brak mi pomysłu na jutrzejsze mecze. Nie widzę żadnych nadzwyczajnych kursów jednak ten dubel wygląda w miarę ciekawie. Her/Gav ostatnio grali bardzo słabo - męczyli bardzo swoją pierwszą akcję, ostatnie dwa World Toru to dwa razy 17 miejsce. Tyle o Hiszpanach. Ich przeciwnicy z Niemiec to naprawdę solidni i wciąż młodzi zawodnicy. Duet stworzony podobnie jak najlepsze pary na świecie z jednej wieży i niższego zawodnika ciągnącego w polu. Myślę, że seta są w stanie urwać Hiszpanom. Wyniki Niemcy też osiągają ostatnio lepsze.
Drugi mecz to trochę bardziej na czuja. Polacy ostatnio grają fajną siatkówkę, walczą o igrzyska. Ostatnio potrafili nawet ograć Ricardo z Cunhą to i amerykańców mogą ukąsić. Tym bardziej, że para z USA ostatnio trochę obniżyła loty i grają znacznie gorzej niż na początku sezonu. Wychodzi całkiem fajne AKO, myślę że warte grzechu ????

P 991

parodia

Użytkownik
#8 (Unibet)
Heuscher/Bellaguarda +1,5 seta - Gibb/Rosenthal @2.3 (13.30)
⛔
Nie rozumiem dlaczego bukmacherzy tak mocno nie doceniają Szwajcarów. Zeszły sezon skończyli bodajże z numerem 5 na świecie. Początek tego sezonu słaby ale widać progres i lepszą grę. W pierwszym meczu pokonali swoich rodaków Heyera/Chevaliera. Amerykanie natomiast ulegli słabej rosyjskiej parze Bogatov/Prokopiev po bardzo słabej grze. Mam nadzieję, że w przeciągu kilku godzin nie znajdą nagle dobre gry, a przynajmniej oddadzą jednego seta Szwajcarom, którzy przecież przez kilka miesięcy nie zapomnieli jak się gra w siatkówkę na światowym poziomie.

P 991

parodia

Użytkownik
#9 (Unibet)
Klemperer/Koreng - Kądzioła/Szałankiewicz @1.9 (10.00)
Xue/Xi - Goller/Ludwig @1.25 (11.50)
AKO: 2.38
Stawka: 200zł
✅276zł

Otrzymane punkty reputacji: +3
P 991

parodia

Użytkownik
#10 (Unibet)
Xue/Xi (CHN) - Palmer/Bawden (AUS) - under 80,5 @1.95 (16.00)
Stawka: 50zł
✅47zł
Co tu dużo mówić, kto czasami gra moje typy to wie co sądzę o Chinkach. Kapitalna para itd. itp. W Moskwie nie straciły jeszcze seta i wydaje mi się, że tutaj również powinny ograć Australijki 2:0. Stawką meczu jest wejście do 1/2 więc myślę, że Chinki wyjdą skoncentrowane od samego początku. H2H 4:0 dla Chinek i tylko raz parze Pal/Baw udało się ugrać seta. W pozostałych pojedynkach szybkie 2:0 dla Chinek. Po takim kursie i przy takiej linii warto spróbować.

P 991

parodia

Użytkownik
#12 (Unibet)
Cunha/Ricardo - Prudel/Fijałek @1.35 (07.30)
Gibb/Rosenthal - Dollinger/Windscheif @1.5 (07.30)
AKO: 2.03
✅103zł
Pierwszy mecz pomiędzy wracającymi do World Tourów Polaków oraz bardzo mocnych Brazylijczyków. Fijałek jak to po kontuzji bywa ma bardzo mało ogrania, przez co gra naszej pary strasznie faluje i wydaje mi się, że Ricardo z Cunha to skrzętnie wykorzystają. Brazylijczycy nie przegrali jeszcze seta w Moskwie, co więcej wygrali także ostatni WT w Pradze. Kurs szału nie robi, ale z Polakami w obecnej dyspozycji powinni sobie spokojnie poradzić.
Drugi mecz - USA kontra Niemcy. Widziałem tutaj Niemców w meczu z Hiszpanami i kaszankę straszną grali. Dollinger bardzo, bardzo słabo zarówno w ataku, bloku jak i zagrywce. Gdyby w grupie nie trafiły im się ogorki - Lochead/Pitman to pewnie już na tym etapie pożegnaliby się z turniejem. Amerykanie co prawda też zaliczyli tutaj wpadkę w meczu z gospodarzami - Bogatovem i Prokopiewem ale później przejechali się po dwóch szwajcarskich parach. Obie pary spotkały się w tym roku dwa razy - H2H 1:1 - oba mecze kończyły się w tie-breakach, jednak tutaj swoje pieniądze powierzam Amerykanom, którzy w mojej opinii są parą lepszą, co mam nadzieję potwierdzą w jutrzejszym meczu. Kurs 1.5 wygląda ciekawie.
Oba mecze live video w Bet365.

Otrzymane punkty reputacji: +9
P 991

parodia

Użytkownik
#15 (Unibet)
Rogers/Dalhausser w TOP3 (Olimpiada) @2.15
Xue/Xi w TOP3 (Olimpiada) @1.85
AKO: 3.98
Wychodzi bardzo ciekawe AKO (WillHill daje za to samo koło 4.25). Dla Amerykanów wiadomo Igrzyska to rzecz święta. Teraz odpuszczają sobie WT spokojnie trenując w USA. Na igrzyskach wydaje mi się, że będą się liczyły tylko cztery pary: Alison/Emanuel, Ricardo/Cunha, Reckermann/Brink i właśnie Amerykanie, którzy w mojej opinii są faworytem do złotego medalu, a podium to dla nich minimum.
Chinki natomiast kto czyta moje posty ten wie, że dla mnie są #1 na świecie i będą nim przez ładnych kilka lat. Tutaj też widzę tylko jedną parę, która może je pokonać tj. Larisa/Juliana. Para Welsh/May już im chyba nie będą w stanie zagrozić - chyba, że May nagle zacznie grać jak za najlepszych czasów, jednak na to się nie zanosi.
AKO wygląda bardzo ciekawie i myślę, że jest to dobra inwestycja i jeśli jedna z tych ekip nie zajmie miejsca na podium będę naprawdę mocno zdziwiony. Polecam także zwycięstwo Chinek @8 w WillHillu. Kurs jest zdecydowanie za wysoki, dla porównania Unibet daje za to samo tylko 3.75.
Kupon póki co nie będzie w statystykach - rozliczę go w sierpniu.

P 991

parodia

Użytkownik
#16 (Unibet)
Spijkers/Boersma - Gunnarsson/Brinkborg @1.22 (13.00)
Feliciano Lopez - Kevin Anderson @1.67
AKO: 2.04
⛔100zł
Ostatni raz posłuchałem leśnych dziadków od tenisa ????

P 991

parodia

Użytkownik
#17 (Unibet)
Heyer/Chevalier
- Nicolai/Lupo @3.5 (14.00)
ZWROT
Obok takiego kursu nie można przejść obojętnie. Pobierajcie póki gorące. Widziałem wczoraj dwa mecze Szwajcarów i Heyer szalał na siatce. W meczu z Erdmanem i Matysikiem miał chyba z 10 bloków punktowych. Chevalier też w porównaniu do początku sezonu poprawił pierwszą akcję i wygląda to bardzo dobrze.
Trochę o Włochach. Kapitalny początek sezonu, byli nawet na podium WT, jednak później Lupo złapał drobną kontuzję i od tego czasu Włosi są już inną gorszą parą.
Kurs naprawdę jest z kosmosu. Jedyna obawa to fakt, że Szwajcarom aby wyjść z pierwszego miejsca w grupie wystarczy wygrać tylko jednego seta, jednak nie wydaje mi się żeby odpuścili bo wygrywając ten mecz zapewnią swoim kolegom Heuscherowi i Bellaguardzie wyjście z grupy. Dla grających bardziej asekuracyjnie polecam +1,5 seta jak pojawi się w Unibecie. Kurs pewnie będzie oscylował w okolicach 2.2. Typ naprawdę warty grzechu. Wchodźcie w to śmiało.

P 991

parodia

Użytkownik
#19 (Tobet)
Sebastian Ułamek - over 6.5 @1.6
Serbia - Rosja @1.18
AKO: 1.89
Stawka: 500zł
⛔500zł
Pierwszy typ od Feekusa. Najwyżej wyśle się na niego mafię. Drugi na Rosję, a właściwie przeciw Serbom, którzy przyjechali tutaj w mocno okrojonym składzie. Jak nie wejdzie to break.
Przerwa...

P 991

parodia

Użytkownik
#1 (Bwin)
Haralds/Armands (LAT) - Hernandez/Villafane (VEN) @1.5 (10.00)
Stawka: 400zł
✅200zł

Jak już kiedyś pisałem Łotyska para jeździ na WT tylko tam gdzie mają w miarę blisko. Są młodzi i robią jeszcze baaardzo dużo głupich i prostych błędów. Ich repertuar w pierwszej akcji nie jest zbyt bogaty i myślę, że Wenezuelczycy szybko zaczną bronić ich pierwszą akcję.

Teraz trochę o Wenezuelczykach - pomimo niewielkiego wzrostu (186 i 190) mają ogromny potencjał w ataku (coś jak Kuba na hali), a niski wzrost pomaga również w poruszanie się po boisku. Doświadczenie także po ich stronie, a w szczególności po stronie Hernandeza.

Wenezuelczycy na pewno mają o co grać, bo w drugiej rundzie czekają na nich bracia Ingorsso, którzy są spokojnie w ich zasięgu, a zwycięstwo nad nimi da im trzeci w tym roku udział w turnieju głównym. Dla porównania Łotysze w tym sezonie wygrali tylko jeden mecz w kwalifikacjach.

Spodziewałem się kursu 1.3 i chyba do meczu już taki będzie. Polecam.

P 991

parodia

Użytkownik
#2 (Unibet)
Klemperer/Koreng (GER) +1,5 seta - Dollinger/Windcheif (GER) @1.47
Rogers/Dalhausser (USA) - Jackson/Mussa (VEN) - over 73,5 pkt @1.75
AKO: 2.57
✅157zł
Najpierw zacznę od pojedynku Amerykanów z Wenezuelczykami. Amerykanie w swoich pierwszych meczach tylko raz mieli wynik poniżej 73,5. W turniej wchodzą spokojnie i swoich przeciwników nie gromią, a często zdarza im się przegrać nawet seta. Rogers ma często problemy z motywacją i zdarza się, że para z USA musi gonić wynik. Poza tym formy na pewno nie będą mieć najwyższej po pewnie trochę ostrzej trenują przed imprezą docelową - Olimpiadą.
Drugi pojedynek to spotkanie dwóch niemieckich par. Klemperer/Koreng ostatnio przegrali w kwalifikacjach z Leblem i Platenikiem ale oglądałem ten mecz i grali dobrze tylko gdy wygrywali bodajże 1:0 i 12:9 to sobie zaczęli jaja robić i się zemściło. H2H także po stronie Klemperera i Korenga, a tutaj nawet nie muszą wygrać meczu wystarczy tylko jeden set. Dollinger/Windscheif swoją grą strasznie falują i jakoś nie chce mi się wierzyć aby mieli wygrać mecz 2:0.
Pojedynek niemiecki będzie transmitowany, a z meczu amerykanów powinien być sam live na bet365.

Do góry Bottom