>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piłkarzyki - Liga Prywatna

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Witam, zapewne na forum jest wielu fanów naszej polskiej kopanej i z pewnością sporo gra w Piłkarzyki na wyborczej :p

http://www.pilkarzyki.pl

Jesli macie ochote sie przylaczyc do malej rywalizacji to zapraszam serdecznie:
Nazwa ligi: F.BUKMACHERSKIE
Kod dostępu: 2337017674

[moment dołączenia się do klasyfikacji nie ma znaczenia - liczy się i tak Twoja globalna ilość zdobytych punktów]

Gra &quot;Piłkarzyki Wygraj Ligę&quot; powstała w wyniku połączenia dwóch kultowych gier - &quot;Piłkarzyków&quot; i &quot;Wygraj Ligę&quot;. Polega ona na stworzeniu i prowadzeniu wirtualnej drużyny piłkarskiej złożonej z piłkarzy Orange Ekstraklasy. Osiągnięcia uczestnika konkursu zależą od wyników, jakie uzyskają wybrani przez niego zawodnicy w prawdziwych meczach ligowych. &quot;Piłkarzyki Wygraj Ligę&quot; stwarzają więc niepowtarzalną okazję sprawdzenia się w roli prezesa i menedżera profesjonalnego klubu piłkarskiego.

drago 108

drago

Użytkownik
Ja w to grałem ???? miałem małe sukcesy :] przez 8 kolejek do 16k. prowadziłem tochyba rok albo 2 lata temu nie pamiętam... potem tragedia zapomniałem hasła i loginu bo dziwny jakiś miałem ???? teraz chce sie zarejestrowac i kiszka... gdzie to sie robi? Jak się zarejestruje to od razu wstąpie do ligi ????

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
http://www.pilkarzyki.pl - login i haslo dokladnie takie samo jak do konta na @gazeta.pl - czyli wpierw zakladasz konto pocztowe (jesli nie masz lub hasla nie da sie w zaden sposob odzyskac) i z marszu masz konto w Piłkarzykach które tylko konfigurujesz ????

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Ja się próbowałem zarejestrować to wyskoczyło mi żebym założył konto @gazeta.pl no to założyłem i wpisuje nazwe prezesa i drużyny i nic. Prosze o pomoc

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Ja się próbowałem zarejestrować to wyskoczyło mi żebym założył konto @gazeta.pl no to założyłem i wpisuje nazwe prezesa i drużyny i nic. Prosze o pomoc
i klikasz AKCEPTUJE. Nie wiem co tutaj trudnego. Potem podajesz inne dane jak np. ktorego klubu jestes kibicem, podajesz wojewodztwo (dla ligi regionalnej) a potem mozesz juz tworzyc jedenastke, klikajac na &quot;kupuj...&quot; przy poszczegolnych pozycjach w skladzie.

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
i klikasz AKCEPTUJE. Nie wiem co tutaj trudnego. Potem podajesz inne dane jak np. ktorego klubu jestes kibicem, podajesz wojewodztwo (dla ligi regionalnej) a potem mozesz juz tworzyc jedenastke, klikajac na &quot;kupuj...&quot; przy poszczegolnych pozycjach w skladzie.
No to właśnie klikam na AKCEPTUJE i nic się nie dzieje

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
mistrzu, nie wiem - ja zakładałem kilka razy nowe drużyny - bo gram od samego początku co runde jak tylko &quot;wygraj ligę&quot; przeniosło się do netu...

sprawdz ustawienia swojej przegladarki i netu

drago 108

drago

Użytkownik
M4ciek Ja mam problem z tą ligą nie moge znaleźć jej :/ poszukam jeszcze gdzieś tam i zobaczymy jak bedzie to sie zaloguje jak nie to kicha :/

EDIT:// Jestem już ????

baros 12,4K

baros

Użytkownik
sorry że pisze 2 posta z rzędu ale tam ja wpisuje nazwe prezesa i nazwe druzyny i biore
akceptujr i nic
a tam takim mały drućzkiem pd tym regulaminem pisze
&quot;zapraszamy po północy&quot;

co jest ?
pomoże mi ktoś ?
mosze wysłać jakiś sms czy coś ? bo nic niewiem !

pozdro...

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
sorry że pisze 2 posta z rzędu ale tam ja wpisuje nazwe prezesa i nazwe druzyny i biore
akceptujr i nic
a tam takim mały drućzkiem pd tym regulaminem pisze
&quot;zapraszamy po północy&quot;

co jest ?
pomoże mi ktoś ?
mosze wysłać jakiś sms czy coś ? bo nic niewiem !

pozdro...
Słyszał ty o opcji edytuj? A tak na serio to mam taki sam problem i myśle że ktoś odpowie

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
faktycznie &quot;zapraszają po północy&quot;, więc wniosek jest prosty - rejestracja musi być akurat teraz po prostu zamknięta; uzbroić się w cierpliwość

żadnych smsów, nic takiego, interesuje Was tylko wypełnienie tego:

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
A nie wiesz kiedy rejestacja może być dostępna (bo ja przypuszczam że dopiero na runde wiosenną). Napisałem do nich maila i odpisali że dostali i że dostane odpowiedź w najbliższym czasie

baros 12,4K

baros

Użytkownik
a moze to dziala tylko na przegladarce IE ?
bo ja wlaczylem ta strone na IE i sie zalogowałem to jest cos innego !

pozdro...!

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
dzieciaki ;) -&gt;&gt;&gt; CIERPLIWOŚCI! liga ma 2 tygodnie przerwy - jeśli rejestracja jest teraz zamknięta to poczekajcie do jutra... wybranie drużyny to kwestia zastanowienia się na 1h - czasu wystarczy!

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
no to chyba musimy czekać do połnocy i se założyć konto po północy !

pozdro...!
To nic nie da. Próbowałem się zalogować o 1 w nocy i dalej było zapraszamy po północy

dzieciaki Wink -&gt;&gt;&gt; CIERPLIWOŚCI! liga ma 2 tygodnie przerwy - jeśli rejestracja jest teraz zamknięta to poczekajcie do jutra... wybranie drużyny to kwestia zastanowienia się na 1h - czasu wystarczy!
Tylko że ja próbuje zarejestrować się już 10 dni i to nic nie daje

Do góry Bottom