>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Piłkarzyki - Liga Prywatna

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Tylko że ja próbuje zarejestrować się już 10 dni i to nic nie daje
ciągle masz to &quot;zapraszamy po północy&quot; ? jeśli tak to napisz do nich (uwaga, na każdy mail przychodzi wpierw i tak autoresponder) z zapytaniem czy rejestracja w Piłkarzykach jest już zamknięta czy to może przejściowe ?

ps: szczerze mówiąc to dziwi mnie taka mała wiedza o istnieniu tego konkursu... on już trwa od 3-4 lat! co runde... spodziewałem się że duża część osób na tym forum już dawno uczestniczy w tym plebiscycie (w końcu ogólnopolskim)

Drago: podliczenie danej kolejki trwa do 2 dni po jej zakończeniu

baros 12,4K

baros

Użytkownik
dobra ja juz do tego doszlem i juz se założylem konto drużyne itd. !
można jeszcze dołączyc do tej ligi prywatnej ?

pozdro....

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
z lewej strony macie menu prawda ? a w nim sekcja odpowiedzialna za ligi - wybieracie te PRYWATNE i wpisujecie odpowiednia fraze w wyszukiwarke; jak sie liga odnajdzie to dopisujecie sie do niej podajac kod akceptacji dostepny w tym watku (1 post)

baros 12,4K

baros

Użytkownik
Mooserix - wpisze se nazwe prezesa i nazwe drużyny ,musisz wpisać taką żeby jej jeszcze nie było w tej grze ? a sprawdza sie. tam z boku po lewej w &lt;znajdź drużynę&quot; - wpisujesz tam nazwe jaką chcesz mieć i bierzesz szukaj i jesli już tą drużyne ktos ma to musisz se wpisać inną i se tak wpisuj do puki nie bedzie jakiej wolnej drużyny jaką chcesz !

jak coś to gg://6044266

pozdro...

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Thx Baroš. Udało mi się zarejestrować i dołączyć do ligi. Na razie jest ona skromniutka (2 sklasyfikowane zespoły), ale z czasem powinna się rozrosnąć

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
do klasyfikacji potrzebna jest przynajmniej 1 rozegrana kolejka spotkan (druzyna zgloszona musi byc do gry rzecz jasna)

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
dołączyłem do Waszej ligi ;) chyba nie macie nic przeciwko ????

idzie gdzieś zmienic nazwe drużyny i imie prezesa :?: czy wogule jest taka opcja

baros 12,4K

baros

Użytkownik
kto miałby mieć cos przeciwko ? przecierz to jest liga dla userów tego forum ! no nie ?

ja niewiem czy idzie zmienić i nazwe ale wątpie w to !
musisz tam gdzie.ś popróbować to !

pozdro...!

baros 12,4K

baros

Użytkownik
masz w skałdzie arbolede ?
ja też ! :p hehe
ale musze se kupić jakiegos pożądnego pomocnika ! (moze byc nawet drogi !)
lub obronce bardzo dobrego (także moze byc drogi)
macie moze coś do zaoferowania ?

pozdro...

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
najlepiej jak sobie podejrzysz sklady druzyn ktore prowadza w roznych klasyfikacjach :] mozna przejrzec aktualny stan... jednak nie wiadomo czy od poczatku rundy druzyna wlasnie grala bo jak wiadomo - mozna dokonywac transferow (ostatnio w jednym z teamow wymienilem Janczyka na Radovanovic&#39;a a Klatta na Arifovic&#39;a)

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
właśnie podpisałem umowę ze sponsorem i za 1 transzę zrobiłem wymianę:

Piotr Kuklis - Łukasz Garguła
Ensar Arifovic - Radoslaw Matusiak

obecnie moja 11astka wyglada dosc imponujaco, chyba sami przyznacie:
Pawełek Mariusz
Bronowicki Grzegorz, Cleber Guedes, Golański Paweł
Guerreiro Roger, Paulista Jean, Garguła Łukasz
Grzelak Bartłomiej, Radovanović Branko, Elton, Radosław Matusiak

a do zmian przed odpowiednimi kolejkami: