>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piłka nożna - REMIS nie ma zakładu !

mycute 52

mycute

Użytkownik
Czyżby przerwa? Ja tu jednak zaglądam i czasem podbieram. Dodam, że np betsson oferuje dla niektórych lig zakłady X home no bet lub X away no bet (czyli remis - i zwrot jeśli zamiast remius wygra gospodarz/gość)... na początku Twojego tematu pomyślałem, że można by grać jednocześnie 1 DNB i X HNB (przy dobrych wiatrach miałbyś z jednego zakłądu zwrot a z drugiego zysk)...w razie kilku remisów pod rząd podniósłbyś odrobinę stawkę na 1 DNB a obniżył lekko X HNB (ze względów statystycznych)....
Póki co śledzę i czekam na następną zapowiedź ???? . Pozdrawiam.
Hej tak miałem kilka dni przerwy, wracam do gry ale na dziś nie typuję żadnego spotkania. Ligii Mistrzów nie ruszam a w pozostałych ligach nie ma spotkań wartych uwagi. Pozdrawiam ;-)

PS. Pomyślę nad tym co napisałeś o sposobie gry, ale powiem Ci że wole skupić się na jednym buku, w moim przypadku - Bwin i z tego co patrzyłem też jest tam oferta typu : CYTAT : &quot; (czyli remis - i zwrot jeśli zamiast remius wygra gospodarz/gość)&quot;&quot;

mycute 52

mycute

Użytkownik
Chociaż pokuszę się o obstawienie jednego spotkania na dziś z LM... Co prawda jest ono sprzeczne z moimi ustaleniami ( nie stawiania na drużyny które grają na wyjazdach ) ale przy obecnej formie Ekipy Bayernu M myślę, że najgorsze co może mnie spotkać to Remis...

Kupon nr. 21
EUROPA: Liga Mistrzów - Runda grupowa

PS. Dodam, że do selekcji typowanych prze zemnie spotkań posługuję się m.in stroną : http://www.vitisport.cz

G 0

greg3518

Użytkownik
Z tego co widze to przewaznie sa typy trafione a jak nie to zwroty. Czy nie mozna by do tego systemu zastosowac stawkowanie labouchere? Byloby chyba troche bezpieczniej z budzetem a zysk przy w miare dobrej skutecznosci tez by jakis byl.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Kolega chyba wziął urlop bo coś pusto. Odnośnie pytania to w Grecji był zwrot. nie kliknąłem &quot;dzięki&quot;, ale jeszcze nie raz pewnie kliknę ????
Faktycznie miałem kilka dni przerwy ponieważ miałem awarie internetu... ????

mycute 52

mycute

Użytkownik
Kupon nr. 27
EUROPA: Mistrzostwa Świata - Kwalifikacje

** Z racji wysokiego kursu początkowego na Włochy wynoszącego 2,75 - BWIN postanowiłem zagrać na nich z podwójną szansą.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Kupon nr. 33

WŁOCHY: Serie A

Mecz : Fiorentina - Juventus
Typ : Juventus ( w przypadku remisu w regulaminowym czasie gry otrzymasz stawkę z powrotem )
Stawka : 150 zł
Kurs : 1.45 - Bwin
Wynik : Fiorentina ⛔

mycute 52

mycute

Użytkownik
Kupon nr. 34
WŁOCHY: Serie A
Mecz : Torino - Inter
Typ : Inter ( w przypadku remisu w regulaminowym czasie gry otrzymasz stawkę z powrotem )
Kurs : 1,42 - Bwin
Stawka : 500 zł
Wynik : Remis - Zwrot Stawki

Do góry Bottom