>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piłka nożna - REMIS nie ma zakładu !

mycute 52

mycute

Użytkownik
Witam postanowiłem zagrać nowym systemem tzn. REMIS nie ma ZAKŁADU gra będzie się opierała na progresji 5 etapowej.
Przy wyborze spotkanie będę kierował się następującymi kryteriami :
1. Stawiam zawsze na gospodarza
2. Drużyna musi być w aktualnie lepszej formie od przeciwnika.

Kupon nr.1
SŁOWACJA: Corgon Liga
Spotkanie : Myjava - Zilina
Mój typ : Myjava ( Remis - Zwrot stawki )
Kurs : 1.75 - BWIN
Stawka ( Etap 1 ) - 50 PLN

banan23 150

banan23

Użytkownik
Muszę przyznać, że sam myślałem nad takim sposobem gry, ale opłaca się to tylko gdy kurs na gospodarza wynosi ponad 2.00, wtedy kurs na DNB jest około 1.50. Życzę powodzenia. ;)

mycute 52

mycute

Użytkownik
Dokładnie żeby osiągnąć kurs powyżej 1.50 to tak jak mówisz kurs na gospodarza musi wynosić minimalnie 2.00-2.10

No i zakładając, że grane prze zemnie mecze będę dokładnie selekcjonował to wydaje mi się bardzo mała szansa żeby 5 razy z rzędu drużyna uznawana za nie faworyta wygrała w meczach wyjazdowych...

Czas pokaże jak to będzie z tą grą ;)

mycute 52

mycute

Użytkownik
Dzięki za link
PS. Kupon nr. 1
SŁOWACJA: Corgon Liga
Spotkanie : Myjava - Zilina
Mój typ : Myjava ( Remis - Zwrot stawki )
Wynik : Remis - Zwrot

mycute 52

mycute

Użytkownik
W przypadku przegranej stawkę zwiekszam 3-krotnie ponieważ kursy są zazwyczaj w przedziale 1,5-1,7 i aby osiągnąć zysk stawki muszę zwiększać o 300%

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
ryzykowne ze wzgledu na to o ile musisz zwiekszać stawkę przy porażce, zaczynając od 50 zł jaki jest ostatni próg?

mycute 52

mycute

Użytkownik
Grę rozbiłem sobie na 5 etapów ze stawkami

50-150-450-1350-4050.... chociaż jeśli przegram 4 razy z rzędu to nie wiem czy odważę się zagrać za 4k zł. Jak narazie idzie dobrze chociaż za wcześnie na wyciąganie wniosków z gry bo dopiero obstawiłem zaledwie 3 spotkania ;-)

mycute 52

mycute

Użytkownik
Kupon nr. 3

PORTUGALIA: Segunda Liga

Spotkanie : Portimonense - Sporting B

Mój typ : Portimonense ( Remis zwrot stawki )

Stawka : 50 PLN . Kurs : 1,57 - Bet365

Wynik : Portimonense

Wygrana : 50 * 1,57 = 78.5 ( ZYSK - 28,5 PLN ) ✅

mycute 52

mycute

Użytkownik
Kupon nr .4

SINGAPUR: S.League

Balestier Khalsa - Woodlands W.

Mój typ : Balestier Khalsa ( Remis - Zwrot stawki )

Stawka - 50 PLN Kurs : 1,72 - BET365

D 224

dboniem

Użytkownik
Na pewno sam sposób jest ciekawy, mnóstwo kuponów jest rozpisanych na stronie podanej kilka postów wyżej.

Biorąc pod uwagę czyste prawdopodobieństwo, jeśli chodzi o wysokość kursu to np. dla meczu typowo bez wyraźnego faworyta, gdzie zespoły są zbliżone potencjałem, ale na korzyść jednej z ekip przemawia forma bądź inny szczegół jak np. w meczu

Podbeskidzie - Jagiellonia
2,92 3,00 2,82 DNB 1 - 1,99, DNB 2 - 1,93

Na korzyść gości przemawia mimo wszystko lepszy skład oraz ostatni pewnie wygrany mecz z Ruchem 6-0. Podbeskidzie u siebie jest groźne i może tu paść każdy wynik, jednak stawiałbym na graczy z Białegostoku.

Prawdopodobieństwo przegranej
Czyli zwycięstwo Podbeskidzia przy kursie 2,92 to około 34%

Prawdopodobieństwo wygranej bądź zwrotu
Czyli remis lub wygranej gości

remis 3,00 około 32%
Jagiellonia 2,82 około 34%

razem: 66% (zwrot lub wygrana)

Jak widać jest mniejsze prawdopodobieństwo przegranej niż biorąc pod uwagę progresję na remisy bądź zdarzenia 2-drogowe, gdzie procentowa możliwość przegranej na zdarzenia 2-drogowe to około 50%, a remisy nawet większa.

Przy odpowiedniej selekcji meczów, biorąc pod uwagę statystyki i swoje własne przemyślenia myślę, że można poważnie zainteresować się tym sposobem grania.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
A ja tylko chciałbym zwrócić Ci uwagę na jedną rzecz, którą warto wykorzystać - mianowicie granie dutchingiem DNB u 2 buków z najwyższymi kursami, wyjdzie w większości dużo korzystniej niż DNB. Wzór swoją drogą jest w temacie na innym forum w linku podanym parę postów wyżej.
Przy graniu większymi kursami różnice kursowe są szczególnie widoczne - zakładając kurs 1,50 zamiast 1,45 przy stawce 450 - różnica wynosi 22,50. Przy założeniu zakończenia kilkudziesięciu takich progresji (a pewnie taką nadzieję masz) dodatkowa suma wygląda fajnie.

mycute 52

mycute

Użytkownik
Kupon nr .4

SINGAPUR: S.League

Balestier Khalsa - Woodlands W.

Mój typ : Balestier Khalsa ( Remis - Zwrot stawki )

Stawka - 50 PLN Kurs : 1,72 - Bet365

Wynik : Woodlands W ⛔

mycute 52

mycute

Użytkownik
Kupon nr. 5
TURCJA: PTT 1. Lig

Spotkanie : Samsunspor - Adana Demirspor
Mój typ : Samsunspor ( Remis - Zwrot stawki )
Stawka : 150 PLN . Kurs : 1.50 - BET365
Wynik : Remis - Zwrot

mycute 52

mycute

Użytkownik
Kupon nr. 7

NIEMCY: Bundesliga

Spotkanie : Hannover - Augsburg

Mój typ : Hannover ( Remis - Zwrot stawki )

Stawka : 150 PLN . Kurs : 1,70 - BWIN

Wynik : Hannover ✅

Wygrana : 150 * 1,70 = 255 PLN ( Zysk na czysto 55 PLN )

Do góry Bottom