>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piłka nożna okiem Pestki

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Schlierenzauer - Janda @ 1 @ 1, 47 ⛔ bomba powietrzna z tyłu i dupa
Fettner - Hilde @ 1 @ 1,55 ⛔
Kot awans do konkursu ? Tak @ 1,22 ✅
AKO: 2,44 (po odjęciu podatku) Milenium

Stawka: 230zł
EW: 563zł
Taki fajny tripel udało mi się ułożyć w Milenium. Schlierenzauer i Fettner to zawodnicy, którzy od podszewki znają Bergisel ponieważ reprezentują barwy miejscowego klubu SV Innsbruck Bergisel. Janda i Hilde to zawodnicy, którzy mają jedynie przebłyski formy. Fettner w dobrej formie, ostatnio troszkę gorzej wypadł w Ga-Pa, ale to nadal zawodnik drugiej dziesiątki z aspiracjami nawet na trzecią. Hilde nie potrafił ze składu wygryść słabego Graneruda podczas Niemieckiej części więc nie spodziewam się tutaj dobrej formy Toma. Janda skacze słabo, ciuła punkty plasując się w trzeciej dziesiątce. Ok Gregor nie jest w formie, ale to jego skocznia a on zawsze (nawet gdy był bez formy) skakał tu dobrze. Trzeba pamiętac, że podobnie jak w Ga-Pa Bergisel ma specyficzny rozbieg więc najmniejsze błędy trudno skorygować podczas lotu co w konsekwencji przekłada się na krótszy skok. Janda i Hilde to nie są wybitni zawodnicy i bardzo możliwe, że właśnie takie błędy będą popełniać. Dodatkowo gram awans Maćka Kota do konkursu. U Polaka forma może i nie jest super, ale na pewno wystarczająca na TOP 50. W porównaniu do Ga-Pa tutaj odpada 17 skoczków a nie 20 więc to mały plusik. ;)

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Atletico - Levante @ 1 @ 1,20 ✅
Watford - ManCity @ Man City over 5,5 rzutu rożnego @ 1,66 ⛔ 5
Celtic - Patrick @ 1 @ 1,22 ✅
AKO: 2,44 Bet365
Stawka: 100zł
EW: 244zł

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Kot M.-Neumayer M. @ 1 @ 1,70 ✅
Freitag R.-Prevc D. @ 1 @ 1,37 ✅
Hayboeck M.-Fannemel A.@ 1 @ 1,28 ✅
Hula S.-Tochimoto S. (1 seria KO) @ 1 @ 1,15 ✅
AKO: 3,01

Stawka:200zł
EW: 603zł
Nie wiem dlaczego tak wysoki kurs na Maćka, ale Polak dziś trzy próby i każda lepsza od reprezentanta Niemiec. Michael Forfanga nie przejdzie a i wśród lucky loserów go raczej zabraknie bo są mocniejsi kandydaci na tą piątkę.Inaczej sprawa ma się u Maćka, który w parze trafił na Wanka, ale nie jest w tej parze bez szans. Dziś Kocur oddał dwa bardzo dobre skoki w treningach + poprawny w kwalach i jutro nawet jeżeli nie przejdzie Wanka to przy takich skokach jak dziś wejdzie jako szczęśliwy przegrany.
Dla mnie super bet. Fannemel słabo na treningach i bardzo dobrze w kwalach kiedy to miał dość mocny wiatr pod narty. Hayboeck na chwilę obecną jest jednak lepszym skoczkiem co pokazał wygrywając dziś trening oraz kwalifikacje. Domen ma przebłyski, ale podczas TCS zaliczył solidny zjazd formy. Dziś na treningach słabiutko, kwalifikacje bardzo dobre co pokazuje jak nieustabilizowaną formą ma Słoweniec. Freitag lubi Bergisel i czuje bardzo dobrze tę skocznie. Dziś trzy super próby więc powtarzalność bardzo dobrych skoków jest u niego normą. Hula skacze sezon życia i jutro bez problemu powinien odpalić Tochimoto. Japończyk bez formy i konkurs zakończy na jednej serii.

Dodatkowo za drobne gram tak:

Kot - Wank @ 1 @ 4,75 (1 seria) ⛔
Hayboeck win @ 6,50 ⛔
AKO: 28,50 Betsson

Stawka: 50zł
EW: 1425
Kot na treningach zdecydowanie lepszy od Niemca. W kwalach sytuacja była odwrotna, ale przecież Maciek skakał z niższego rozbiegu (9) i wietrze w plecy (0,27). Dla porównania Wank 10 belka i - 0,06 pod narty. Hayboeck wygrał trening oraz kwalifikację. Bergisel zna doskonale więc kurs na jego win jest przesadzony. Można próbować w singlach jak i w AKO ????

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Hula - Geiger @ 1 @ 1,47 ⛔ 0,2 pkt FUCK FUCK FUCK
Kot awans do konkursu? Tak @ 1,15 ✅
Descombes S.V.-Matura J. @ 1 @ 1,40 ✅
AKO:2,08 Milenium

Stawka: 250zł
EW: 521zł
Zarówno Hula jak i Descombes (tutaj różnica jedynie w quali w Innsbrucku) lepsi odpowiednio od Geigera i Matury w każdym skoku kwalifikacyjnym podczas zawodów TCS. Co więcej występy te lepsze były również w konkursach kiedy wiadomo stres był większy. Obaj zawodnicy obecnie skaczą sezon życia (?) bo nie przypominam sobie, aby któryś z nich miał tak dobry sezon. Geiger to ogórek, który skacze w kadrze B. Szanse ma bo i limit startowy u Niemców większy gdzie jest tylko 5 mocnych zawodników (Leyhe, Wank, Freund, Freitag, Wellinger) pozostałe dwa miejsca zajmują słaby Neumayer i Geiger bo mocniejszego zaplecza obecnie nasi zachodni sąsiedzi nie mają. ?Na deser Kot, który spokojnie powinien uplasować sięw TOP 40 a jak wiemy 50 pozycji daje awans. Do wyeliminowania 14 zawodników a patrząc na listę śmiem twierdzić, ze nawet warto pobrać awans Stękały po @ 1,50 bo lista startowa jest dość słabo obsadzona.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Kupony
#10 ⛔
#11 ⛔
+ Analiza i typy
1 seria KO
Hula - Gaiger @ 1 @ 1,60 ✅
Stoch - Matura @ 1 @ 1,30 ⛔
Lanisek - Neumayer @ 1 @ 1,40 ✅
AKO: 2,91 Betsson

Kozacki tripel w Betsson i Milenium. W obu przypadkach gram za 500zł i do wygrania są pokaźne sumy. Hula w kwalach przegrał o 0,2pkt ale miał gorszy wiatr od Niemca. Jutro będą skakać po sobie więć Niemca łyknie. Poza tym wyniki H2H prezentowałem w tym poście. Stoch od Matury w każdym skoku w Austrii prezentuje się lepiej i jutro w konkursie zwycięzca w 1 seri KO może być tylko jeden. Na deser 3 siła Słoweńskiej ekipy powinna bez problemów przeskoczyć Neumayera, który lata &quot;świetlne&quot; o ile można tak je nazwać ma już za sobą. W każdej parze widać wyraźnego faworyta i jeżeli wiatr nie spłata figla to będziemy mieli bardzo dobry zarobek! ????
Na potwierdzenie moich słów:

+

Otrzymane punkty reputacji: +4
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Kot - Kubacki @ 1 @ 1,60 ✅
Takeuchi - Kranjec @ 1 @ 1,40 ⛔
AKO: 2,24 Unibet

Stawka: 200zł
EW: 448zł
Bardzo fajny dubel udało mi się złożyć w Unibecie. Maciek w treningach i kwalach bardzo dobrze, każdy skok dawał mu TOP 10. Okurayama to specyficzna skocznia i widać, że profilem bardzo odpowiada Maćkowi, który wydaje się wraca do formy sprzed dwóch sezonów. Dawid w treningach słabiutko a kwale to dzieło przypadku bo inaczej tego nie potrafię wytłumaczyć. Dawid to Dawid król kwali ale słabiutki w zawodach. Obecnie Maciek w zdecydowanie lepszej dyspozycji.
Robert jest dość chimeryczny i potrafi zepsuć skok nawet w dobrych warunkach. W kwalach wyraźna przewaga Japończyka w treningach obaj na podobnym poziomie. Za Japończykiem przemawia stabilizacja, powtarzalność dobrego skakanie i fakt, że skacze u siebie co zawsze jest pewnym handicapem.
Myślałem jeszcze nad typem na Sakuyamę w parze z Murańką ale Japończyk już wielokrotnie mnie zawiódł i tym razem sobie odpuszczę granie w jego kierunku. ;)

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Luty
Arka Gdynia - Znicz Pruszków @ 1 @ 1,66 bet365 ⛔
:
EW: 333zł
Miałem okazję obejrzeć sparing Znicza z rezerwami (a w zasadzie z juniorami) Arki, który wygrali 2:1. Na plus Płaneta i Danilczyk, ale poza tym jasnych punktów się nie doszukałem. Chłopaki z Pruszkowa mają ostry zapierdziel w Cetniewie, biegają po plaży więc tej świeżości może jutro brakować. Arka wzmocniła się Szwochem, Formellą oraz Kakoko, który na treningach pokazuje się z świetnej strony i powinien robić zdecydowaną różnicę. Poza tym kadra żółto-niebieskich jest bardzo wyrównana i obojętnie kto by tutaj nie zagrał ten skład będzie mocny. Jak dla mnie super kursiwo i ja pogram to w singlu mocniej ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Norwegia wygra @ 1,75 ⛔
Czechy - Szwajcaria @ 1 @ 1,15 ✅
AKO: 2,01 Betsson

EW: 402zł
Ja gram tak. Norwegia u siebie z mocną czwórką. Wydaje mi się, że nawet Fannemel się zepnie i odda dziś dwa dobre skoki. Każda inna reprezentacja z mocno tykającymi bombami - Kofler (Austria). Geiger (Niemcy) oraz Kranjec/Tepes (Słowenia).
Czechy może i nie skaczą tutaj dobrze ale to ciągle kadra o klase lub nawet dwie lepsza od Szwajcarów. Nawet Ammann nie wyrobi przewagi ponieważ duet Koudelka - Matura ją zniwelują.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
P. Prevc - Freund @ 1 @ 1.35 ✅
Fannemel - Hauer@ 1 @ 1.40 ⛔
Kraft - Tande @ 1 @ 1.25 ✅
Hayboeck - Forfang @ 2 @ 1.35 ⛔
AKO : 2.80 efortuna
EW : 561zl

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Kubacki - Lanisek @ 2 @ 1.83 bet365 ⛔
Stawka : 200zł
EW:366
Dawid to nie jest typ lotnika. Owszem zmienił sposób wybicia oraz skorygował sylwetkę V, ale to i tak nie przekłada się na jakieś super skoki. Poza tym Polak to król treningów i kwalifikacji a w konkursie z reguły zawodzi. Lanisek jak to Słoweniec latać potrafi. Dobre występy w Tauplitz na MŚ a teraz otwiera się przed nim szansa na wyśrubowanie życiówki która jest o 7 metrów lepsza od Dawida ( 215m -&gt; 208m. Poza tym Lanisek jest najzwyczajniej w świecie zawodnikiem lepszym.

Otrzymane punkty reputacji: +5
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Pora odświeżyć temat ????
Lustenau - Liefering @ over 2,5 @ 1.60 ⛔ 1:1
Lech - Śląsk @ 1 @ 1.80 ⛔ 0:1
AKO: 2.88
Stawka:200zł
EW : 576zl
// Prima aprilis ????

Do góry Bottom