>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Piłka nożna okiem Pestki

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Stoch - Fannemel @ 1 @ 1,50 ✅
Kraft - Tande @ 1 @ 1,60 ⛔ 1,4 pkt ????
Freund - Stjernen @ 1 @ 1,30 ✅
AKO: 3,12 Fortuna

Stawka: 200zł
EW: 549zł

Na początek tripel z fortuny. Freund tutaj dominuje niezależnie od tego jakie są warunki. Władca Śmieci już wspomniał, że Niemiec lubi małe obiekty. Mocne wybicie, szybkie narzucenie nart powodują, że ten skok jest dynamiczny. A chyba nie trzeba mówić jak ważna w skokach jest dynamika? Stjernen to nie typ walczaka. Jak zawieje z tyłu to skok będzie krótki. Jak dla mnie pewna jedynka.
Krafta i Tande już opisywałem. Norweg to skoczek z przypadku i długo w czołówce nie zagości. Jak dla mnie to zawodnik z potencjałem, ale na większy obiekt. Nie od dziś wiadomo, że Stefek czuje małe obiekty, które mu leżą. Wczoraj zarówno na treningu jak i w konkursie bardzo dobre skoki. Na deser Stoch, który powinien łyknąć bezbarwego Fannemela. Szczerze to dziwie się, że Stöckl wysłał dziś właśnie jego do boju mimo, że Anders totalnie nie czuje małych obiektów. Kamil gdyby wczoraj był bardziej dynamiczny na progu uplasowałby się w pierwszej dziesiątce.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Prevc - Gangnes @ 1 @ 1,38 ✅
Tande - Stjernen @ 1 @ 1,38 ⛔ a miał prawie 16pkt przewagi po 1 serii ????
AKO: 1,90 Redbet

Stawka: 45 euro (200zł)
EW: 85 euro (380zł)
Chłopaki z Redbet się chyba trochę pogubili, bo taki kurs na Prevca w parze z Gangnesem po dzisiejszych treningach to żart. Prevc wiadomo - klasa sama w sobie. Jeden z dominatorów, który od kilku sezonów plasuje się w ścisłej czołówce. Ken -&gt; zawodnik jednego startu w Lillehammer gdzie sprawił ogromną sensację, dwukrotnie plasując się na podium. Dziś treningi i kwale doszczętnie pokazały, że młody Norweg to jeszcze nie ten poziom i tutaj powinna być jutro maks druga dziesiątka.
Co do pary Norweskiej to Tande na chwilę obecną jest mocniejszy od Andersa. Stjernen w każdym dzisiejszym skoku znacznie ustępował swojemu koledze mimo, że miał lepsze warunki. Nie jestem zwolennikem talentu Tande bo jak dla mnie niedługo on wygaśnie, ale na chwilę obecną jest lepszy od Stjernena. I oby tak zostało. Skocznia w Niżnym Tagile jest dość przyjazna, chociaż nie wybacza błędów popełnionych na progu.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Sevilla - Gijon @ Krychowiak dostanie żółtą kartkę? Nie @ 1,42 ✅
Górnik - Nieciecza @ over 1,5 gola @ 1,32 ⛔
AKO: 1,90 Betsson

EW:380zł

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Freund - Stjernen @ 1 @ 1,18 ⛔ Rzygać się chce przez te punkty za wiatr.
Prevc - Gangnes @ 1 @ 1,35 ✅
Kraft - Koudelka @ 1 @ 1,38 ✅
AKO: 2,18 (po odjęciu podatku 1,91) Fortuna
EW: 383z

Prevc i Freund zawalczą ponownie o wygraną i żaden z wymienionych Norwegów nie powinien im przeszkodzić. No może Tande, który wygląda najbardziej solidnie ale ma również problemy gdy wiatr jest niekorzystny. Kraft jest lepszy od Romka.Wczoraj wylosował chyba najgorsze warunki i wyglądało to jak wyglądało. Czech póki co oddaje tylko pojedyńcze dobre skoki czyli brakuje powtarzalności. Jeżeli dziś Austria nie będzie skakał przy takim wietrze jak wczoraj to Koudelke powinien łyknąć. ;)

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Everton - Leicester @ over 2,5 @ 1,62 ✅
Kraft - Stoch @ 1 @ 1,30 ✅
AKO: 2,11 Winmasters

Stawka: 100zł
EW: 211zł
P. Prevc - Freitag @ 1 @ 1,46 ✅
Newcastle - Aston Villa @ 1X @ 1,27 ✅
Stuttgart - Wolfsburg @ over 1,5 gola @ 1,19 ✅
AKO: 2,21 Winmasters

EW: 221zł

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Hilde - Fettner @ 2 @ 1,50 ✅
P.Prevc TOP 6? Tak @ 1.20 ✅
AKO: 1,80 Expekt

EW: 180zł

Otrzymane punkty reputacji: +30
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Kraft TOP6 ? Tak @ 1.60 ⛔ 8...
Prevc - Freund @ 1 @ 1,50 ✅
Fannemel - Gangnes @ 2 @ 1,60 ✅
AKO: 3,84 Expekt
Stawka:100zł
EW: 384zł

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Hula awans do konkursu ? TAK @ 1,37 ✅
Ammann - Stoch 1 @ 1,37 ✅
Lanisek - Stjernen 1 @ 1,32 ✅
AKO @ 2,18 Milenium

EW: 218zł
Bardzo dobry tripel na quali, który opisał już @robsonUnited w swoim dziale. Odsyłam do odwiedzin jego tematu i zapoznania się z opisem.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Boyd Clowes - Zografski @ 1 @ 1,60 ✅
Tande - Takeuchi @ 1 @ 1,40 (1 seria) ✅
Stjernen - Geiger @ 1 @ 1,30 (1 seria) ✅
AKO: 2,56 Milenium

EW: 512zł

Do góry Bottom