Mińsk - Zurych 1X @2.75 1xbet 0-0
Dziewczyny z Białorusi nie są na pewno na tyle słabsze, żeby stawiać aż takie kursy. Wprawdzie w latach ubiegłych były silniejsze z Nigeryjkami w składzie, ale teraz też wyniki są optymistyczne. Dzięki temu, że to ostatni mecz grupowy, a bilans bramkowy mają lepszy, to do awansu starcza im remis, wiec jest szansa na kontrataki z ich strony.
PK-35 Vamtaa - Medyk Konin x2 @2.10
1xbet 1-2
Też dla mnie promo. Finki faworytem? Może Medyk nie imponuje, ale Finki również. Dla mnie mecz mimo wszystko z lekką przewagą Polek, więc z podpórką bierę. Jeszcze tym lepiej, że remis prawdopodobnie da im awans. Choć tutaj muszą uważać na dziewczyny z Irlandii, które zremisowały bezbramkowo z Finkami i Polkami. Gdyby tutaj było 0-0 to otworzyłaby się szansa dla Shelbourne.
Avaldsnes - Spartak Subotica 1 @2.25
1xbet 2-0
Norweżki dla mnie faworytem, choć grają trochę jakby zbyt lekceważąco. Nie wierzę, że nie awansują. Muszą to wygrać, bo remis daje awans rywalkom, które mają lepszy bilans bramkowy. Kurs nawet niezły, choć Serbki grają u siebie, to ma to zdecydowanie mniejsze znaczenie niż w piłce mężczyzn. Norweżki, które piłkarsko zawsze stały na wysokim poziomie wspierane przez Brazylijki powinny to wziąć.
Konak - Gintra 2 @1.99
1xbet 1-3
Litwinki tutaj zdecydowanie dla mnie to biorą. Turczynki to nie ta półka.
I do tego taki kuponik:
Shelbourne + Stjarnan + Shymkent + Sporting @3.04
1xbet
Dla mnie bardzo ciekawy, gdzie różnica klas jest dość spora.