>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piłka nożna kobiet

sunxl 2,5M

sunxl

Typer
Hiszpania vs Portugalia:
Pina gol @2.26🟥
Pina 2 gole @4.70🟥
Pina 3 gole @21.00🟥
Betclic

Mamy składy i Pina w pierwszym składzie przeciwko Portugalii. Tak jak pisałem w tekście jest to jeden z największych talentów ostatnich lat w Hiszpanii. Uważam, że stać ją na bramkę, może dwie a nawet hat-trick dla wariatów
.

Ostatnia edycja:
tedddy2060 15,7K

tedddy2060

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Hiszpania vs Portugalia:
Pina gol @2.27
Pina 2 gole @4.70
Pina 3 gole @21.00
Betclic

Mamy składy i Pina w pierwszym składzie przeciwko Portugalii. Tak jak pisałem w tekście jest to jeden z największych talentów ostatnich lat w Hiszpanii. Uważam, że stać ją na bramkę, może dwie a nawet hat-trick dla wariatów
.
W Betclic na gol Piny był i jest od rana @1.89 to nie wiem gdzie grałeś po kursie @2.27

sunxl 2,5M

sunxl

Typer
Niemcy vs Polska:
Polska strzeli gola @2.50 Superbet 🟥
Natalia Padilla Bidas strzeli gola @9.40 Betclic🟥

Niemki to naturalnie jedna z potęg kobiecego futbolu. Wizytówką jest Bundesliga, która co roku bije rekord popularności. Od kilku lat mamy walkę o tytuł pomiędzy Bayernem Monachium a Wolfsburgiem, niemniej jednak taka firma jak Eintracht Frankfurt regularnie skraca dystans do tej dwójki.

Nasze sąsiadki sięgały po triumf na Mistrzostwach Europy już 8-krotnie, co pokazuje z kim mamy do czynienia w dzisiejszym spotkaniu.
Niemki od pierwszych minut starają się zdominować swoje rywalki i narzucić styl gry. Jeszcze w poprzednim roku największą gwiazdą była Alexandra Popp, ale wiek robi swoje i teraz w ataku bryluje Lea Schuller. Napastniczka Bayernu Monachium od kilku dobrych lat strzela po kilkanaście goli w swoich klubach. W defensywie warto zwrócić uwagę na Giulię Gwinn, która ma konotacje ofensywne i często zapuszcza się w pole karne rywalek.

Popularność kobiecej piłki jest ogromna u naszych zachodnich sąsiadów. Wystarczy wspomnieć, że Jule Brand, czy też Selina Cerci są trenerkami drużyn, które występują w Ballerleague, a więc halowej lidze stworzonej m.in. przez Lukasa Podolskiego, czy też Matsa Hummelsa.
To jest tam normalne, że w takich piłkarskich wydarzeniach udział biorą kobiety. Teraz jednak należy skupić się na EURO. Czy faworytki bez problemu poradzą sobie z naszą reprezentacją?

Polki debiutują na tak dużej imprezie jak Mistrzostwa Europy. Udało się w barażach wywalczyć awans. Najpierw zawodniczki Niny Patalon rozprawiły się w dwumeczu z Rumunkami, a potem w dramatycznych okolicznościach pokonać Austriaczki. Radość była ogromna i to pokazuje, że kobieca piłka w naszych kraju idzie w dobrym kierunku.

Oczywiście każdy zdobyty punkt będzie na wagę złota. Mając w grupie takie drużyny jak Szwecja, Niemcy, czy też Dania trudno o optymizm, ale właśnie nasz zespół cechuje to, że jest to zgrana paczka zawodniczek, która wybiega na boisko z uśmiechem na twarzy. Męska reprezentacja może uczyć się od Pań.

Przechodząc już do kadry, to Biało-Czerwone mocno uzależnione są od Ewy Pajor. Przeciwniczki nauczyły się grać z naszą drużyną i gwiazda Barcelony jest kryta podwójnie, dlatego ważny jest udział jej koleżanek. Wiele oczekujemy od Natalii Padilli Bidas, która ma za sobą świetny sezon w Sevilli i postara się powalczyć o minuty w Bayernie Monachium.

Najwięcej zależy jednak od Tanjii Pawollek. Jest to liderka środka pola, która cały swój piłkarski fach uczyła się u naszych sąsiadów.
W Niemczech jest ceniona, typowo od brudnej roboty, ale i z rozegraniem nie ma większego problemu. Trzeba liczyć na to, że gdy odbierzemy futbolówkę to Tanja szybko odegra do naszych napastniczek, czyli Ewy Pajor, czy też Natalii Padilli Bidas. Czy Biało-Czerwone stać na niespodziankę?

Bukmacherzy w roli faworyta stawiają na Niemki i według kursów przepaść jest ogromna. Jestem jednak zdania, że nasze piłkarki stać tutaj na minimum 1 trafienie i zdecydowałem się na klasyczny BTTS.

Trzeba wspomnieć, że obie nacje dwukrotnie mierzyły się ze sobą w poprzednim roku w ramach kwalifikacji do EURO i tam za każdym razem padły bramki z obu stron. Co ciekawe to właśnie Biało-Czerwone jako pierwsze napoczynały rywalki w tych starciach.

Tak jak wspomniałem wyżej, kluczowe będzie przełączanie się z defensywy na ofensywę, wszak Niemki będą dominować przed polem karnym Polek. Liczymy tutaj na szybkie kontrataki ze strony Ewy Pajor, czy też Natalii Padilli Bidas.

Na singla warto pokusić się o trafienie naszej piłkarskiej nadziei. Oczywiście, to napastniczka Barcelony jest największą gwiazdą Polek, ale zapewne rywalki będą mocno uważać na każdy ruch Ewy Pajor i uprzykrzać jej życie. To stworzy szansę i miejsce dla Natalii Padilii Bidas. Wspomniałem wyżej, że 22-latka miała za sobą bardzo dobry sezon w Hiszpanii i przede wszystkim skuteczny. 11 trafień w lidze to potwierdza. Natalia w poprzednim roku strzeliła gola Niemkom już w pierwszej minucie, właśnie po podaniu Ewy. Liczę na powtórkę!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +169
Chlopaknaopak 521,9K

Chlopaknaopak

Użytkownik
Niemcy -Polska

No kolega sunxl powyżej opisał mecz Polek z Niemkami niczym rasowy dziennikarz. Już rano pisałem o golu Polek po kursie 2.15 a btts 2.25.
W oko wpadł mi typ Polska over 1.5 rożnego po kursie 1.55. Sądzę,że stać spokojnie nasze Panie na osiągnięcie dwóch rożnych w tym spotkaniu.Akcje ofensywne Ewy Pajor jak i Natalii Bidas powinny znaleźć odzwierciedlenie w dwóch cornerach.
Do wszystkiego dla dobrej zabawy dokładam gola Ewy Pajor po kursie 6.

Czyli podsumowując:
Polska over 1.5 rożnego 1.55 sts
Btts 2.25 sts
Ewa Pajor Gol 6 sts.
Gdyby Ewa zachowała zimna krew w jednej z tych dwóch setek byłby Gol 😁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1827
sunxl 2,5M

sunxl

Typer
Niemcy vs Polska:
Niemcy powyżej 9.5 rzutów rożnych @2.60🟥
Niemcy powyżej 10.5 rzutów rożnych @3.65🟥
Forbet

Tak jak pisałem w tekście, dominacja powinna być widoczna od pierwszych minut i mam nadzieję, że defensywa Polek wytrzyma jak najdłużej.

Obie nacje mierzyły się dwukrotnie w poprzednim roku i tam padło 13 i 12 kornerów dla naszych rywalek. Mocno wykorzystują boczne sektory boiska z Giulią Gwinn na czele. Te 10 i 11 rzutów rożnych dla Niemek do zrobienia.

Ostatnia edycja:
pawelo2893 43,9K

pawelo2893

Użytkownik
Do tej pory underowy turniej jeśli chodzi o kartki, ale dziś kursy OGROMNE a można próbować w meczu Dania - Szwecja.

Sędziuje Brazylijka, jedna z tych rozjemczyń, która lubi dać "po żółtku" dla zasady dla uspokojenia klimatu. Dunki muszą tu szukać okazji do zapunktowania

kursy 2,50 na over 2,5 kartki i 4,50 na 3,5 kartki to zdecydowanie przesada akurat w takim zestawie i z takim arbitrem.

maarcin14 1,8M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – ME KOBIET
Godzina: 21:00
Spotkanie: Niemcy - Polska
Typ: Polska powyżej 2,5 rzutów rożnych
Kurs: 2.63
Bukmacher: Fortuna

Witam, dziś pierwsze spotkanie na Euro reprezentacji Polski, o godzinie 21 zagrają z mocnymi Niemkami. Reprezentacja Niemiec jest dużym faworytem, ale liczę że nasza drużyna mocno się postawi, i w tym spotkaniu typuję że Polska będzie mieć więcej niż 2,5 rzutów rożnych. Polska w eliminacjach do EURO zajęła ostatnie miejsce w grupie z bilansem 6 porażek w 6 meczach, ale później było już znacznie lepiej. Wygrane baraże z Rumunią i Austrią, bez porażki w Lidze Narodów oraz wygrana z Ukrainą w meczu towarzyskim przed samym turniejem napawają optymizmem. Polska ma serię 11 meczów bez porażki. Podczas eliminacji mierzyliśmy się z Niemkami, nasze rywalki wygrywały 1:4 oraz 1:3. Myślę, że Polska będzie miała dziś swoje sytuacje, które będą kończyć się rożnymi. Ostatnio Polki mają ich sporo, podczas Ligi Narodów kolejno 6, 7, 7, 6, 11, 8, oraz 7 z Ukrainą w meczu towarzyskim. Są to dobre liczby, wiadomo że Niemcy to wyższy poziom ale jednak myślę, że linia 2,5 ma szansę pokrycia.

Otrzymane punkty reputacji: +507
F 180,2K

FanGkstychy73

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna/EURO Kobiety
Spotkanie: Niemcy - Polska
Typ: Niemcy over 3.5 rzutu rożnego w 1 połowie
Kurs:1.70
Bukmacher: Forbet
Post w dziale:https://forum.bukmacherskie.com/threads/piłka-nożna-kobiet.71121/post-7346633
I już niedługo nastąpi debiut Polskich piłkarek w piłce kopanej na Euro. Zdecydowanym faworytem meczu jak i całych mistrzostw są Niemki. Myślę że Niemki będą cisnąć od początku spotkania. W bezpośrednich spotkaniach z Polkami miały 4, 7 rożnych po 1 części meczu. Biało- Czerwone będą się głównie bronić.
Z fartem 👍💪

Otrzymane punkty reputacji: +676
Chlopaknaopak 521,9K

Chlopaknaopak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna/EURO Kobiety
Spotkanie: Francja - Anglia
Typ: obie drużyny strzela gola
Kurs:1.82
Bukmacher: Fortuna

Dziś o 21:00 w Zurichu dojdzie do spotkania bardzo overowych drużyn jakimi są reprezentację Francji i Anglii.Jak do tej pory mecze nie obfitują w bramki z obydwu stron i dziś akurat w tym meczu liczę na btts.
Francja w ostatnich 5 meczach 16 goli a Anglia 21.
Dla zabawy typuje również, że obie drużyny strzela już w pierwszej połowie po kursie 4.50.
Obie strzela 1.82 Fortuna
Obie strzela w pierwszej połowie 4.50 Fortuna
A.Russo Gol 3.25 sts

No szkoda tego spalonego w pierwszej połowie drużyny Angli.Siadlo by wszystko a tak to tylko jeden typ.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom