>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piłka nożna kobiet

sunxl 2,5M

sunxl

Typer
Hiszpania vs Portugalia:
Pina gol @2.26🟥
Pina 2 gole @4.70🟥
Pina 3 gole @21.00🟥
Betclic

Mamy składy i Pina w pierwszym składzie przeciwko Portugalii. Tak jak pisałem w tekście jest to jeden z największych talentów ostatnich lat w Hiszpanii. Uważam, że stać ją na bramkę, może dwie a nawet hat-trick dla wariatów
.

Ostatnia edycja:
tedddy2060 15,7K

tedddy2060

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Hiszpania vs Portugalia:
Pina gol @2.27
Pina 2 gole @4.70
Pina 3 gole @21.00
Betclic

Mamy składy i Pina w pierwszym składzie przeciwko Portugalii. Tak jak pisałem w tekście jest to jeden z największych talentów ostatnich lat w Hiszpanii. Uważam, że stać ją na bramkę, może dwie a nawet hat-trick dla wariatów
.
W Betclic na gol Piny był i jest od rana @1.89 to nie wiem gdzie grałeś po kursie @2.27

sunxl 2,5M

sunxl

Typer
Niemcy vs Polska:
Polska strzeli gola @2.50 Superbet 🟥
Natalia Padilla Bidas strzeli gola @9.40 Betclic🟥

Niemki to naturalnie jedna z potęg kobiecego futbolu. Wizytówką jest Bundesliga, która co roku bije rekord popularności. Od kilku lat mamy walkę o tytuł pomiędzy Bayernem Monachium a Wolfsburgiem, niemniej jednak taka firma jak Eintracht Frankfurt regularnie skraca dystans do tej dwójki.

Nasze sąsiadki sięgały po triumf na Mistrzostwach Europy już 8-krotnie, co pokazuje z kim mamy do czynienia w dzisiejszym spotkaniu.
Niemki od pierwszych minut starają się zdominować swoje rywalki i narzucić styl gry. Jeszcze w poprzednim roku największą gwiazdą była Alexandra Popp, ale wiek robi swoje i teraz w ataku bryluje Lea Schuller. Napastniczka Bayernu Monachium od kilku dobrych lat strzela po kilkanaście goli w swoich klubach. W defensywie warto zwrócić uwagę na Giulię Gwinn, która ma konotacje ofensywne i często zapuszcza się w pole karne rywalek.

Popularność kobiecej piłki jest ogromna u naszych zachodnich sąsiadów. Wystarczy wspomnieć, że Jule Brand, czy też Selina Cerci są trenerkami drużyn, które występują w Ballerleague, a więc halowej lidze stworzonej m.in. przez Lukasa Podolskiego, czy też Matsa Hummelsa.
To jest tam normalne, że w takich piłkarskich wydarzeniach udział biorą kobiety. Teraz jednak należy skupić się na EURO. Czy faworytki bez problemu poradzą sobie z naszą reprezentacją?

Polki debiutują na tak dużej imprezie jak Mistrzostwa Europy. Udało się w barażach wywalczyć awans. Najpierw zawodniczki Niny Patalon rozprawiły się w dwumeczu z Rumunkami, a potem w dramatycznych okolicznościach pokonać Austriaczki. Radość była ogromna i to pokazuje, że kobieca piłka w naszych kraju idzie w dobrym kierunku.

Oczywiście każdy zdobyty punkt będzie na wagę złota. Mając w grupie takie drużyny jak Szwecja, Niemcy, czy też Dania trudno o optymizm, ale właśnie nasz zespół cechuje to, że jest to zgrana paczka zawodniczek, która wybiega na boisko z uśmiechem na twarzy. Męska reprezentacja może uczyć się od Pań.

Przechodząc już do kadry, to Biało-Czerwone mocno uzależnione są od Ewy Pajor. Przeciwniczki nauczyły się grać z naszą drużyną i gwiazda Barcelony jest kryta podwójnie, dlatego ważny jest udział jej koleżanek. Wiele oczekujemy od Natalii Padilli Bidas, która ma za sobą świetny sezon w Sevilli i postara się powalczyć o minuty w Bayernie Monachium.

Najwięcej zależy jednak od Tanjii Pawollek. Jest to liderka środka pola, która cały swój piłkarski fach uczyła się u naszych sąsiadów.
W Niemczech jest ceniona, typowo od brudnej roboty, ale i z rozegraniem nie ma większego problemu. Trzeba liczyć na to, że gdy odbierzemy futbolówkę to Tanja szybko odegra do naszych napastniczek, czyli Ewy Pajor, czy też Natalii Padilli Bidas. Czy Biało-Czerwone stać na niespodziankę?

Bukmacherzy w roli faworyta stawiają na Niemki i według kursów przepaść jest ogromna. Jestem jednak zdania, że nasze piłkarki stać tutaj na minimum 1 trafienie i zdecydowałem się na klasyczny BTTS.

Trzeba wspomnieć, że obie nacje dwukrotnie mierzyły się ze sobą w poprzednim roku w ramach kwalifikacji do EURO i tam za każdym razem padły bramki z obu stron. Co ciekawe to właśnie Biało-Czerwone jako pierwsze napoczynały rywalki w tych starciach.

Tak jak wspomniałem wyżej, kluczowe będzie przełączanie się z defensywy na ofensywę, wszak Niemki będą dominować przed polem karnym Polek. Liczymy tutaj na szybkie kontrataki ze strony Ewy Pajor, czy też Natalii Padilli Bidas.

Na singla warto pokusić się o trafienie naszej piłkarskiej nadziei. Oczywiście, to napastniczka Barcelony jest największą gwiazdą Polek, ale zapewne rywalki będą mocno uważać na każdy ruch Ewy Pajor i uprzykrzać jej życie. To stworzy szansę i miejsce dla Natalii Padilii Bidas. Wspomniałem wyżej, że 22-latka miała za sobą bardzo dobry sezon w Hiszpanii i przede wszystkim skuteczny. 11 trafień w lidze to potwierdza. Natalia w poprzednim roku strzeliła gola Niemkom już w pierwszej minucie, właśnie po podaniu Ewy. Liczę na powtórkę!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +169
Chlopaknaopak 571,1K

Chlopaknaopak

Użytkownik
Niemcy -Polska

No kolega sunxl powyżej opisał mecz Polek z Niemkami niczym rasowy dziennikarz. Już rano pisałem o golu Polek po kursie 2.15 a btts 2.25.
W oko wpadł mi typ Polska over 1.5 rożnego po kursie 1.55. Sądzę,że stać spokojnie nasze Panie na osiągnięcie dwóch rożnych w tym spotkaniu.Akcje ofensywne Ewy Pajor jak i Natalii Bidas powinny znaleźć odzwierciedlenie w dwóch cornerach.
Do wszystkiego dla dobrej zabawy dokładam gola Ewy Pajor po kursie 6.

Czyli podsumowując:
Polska over 1.5 rożnego 1.55 sts
Btts 2.25 sts
Ewa Pajor Gol 6 sts.
Gdyby Ewa zachowała zimna krew w jednej z tych dwóch setek byłby Gol 😁

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1827
sunxl 2,5M

sunxl

Typer
Niemcy vs Polska:
Niemcy powyżej 9.5 rzutów rożnych @2.60🟥
Niemcy powyżej 10.5 rzutów rożnych @3.65🟥
Forbet

Tak jak pisałem w tekście, dominacja powinna być widoczna od pierwszych minut i mam nadzieję, że defensywa Polek wytrzyma jak najdłużej.

Obie nacje mierzyły się dwukrotnie w poprzednim roku i tam padło 13 i 12 kornerów dla naszych rywalek. Mocno wykorzystują boczne sektory boiska z Giulią Gwinn na czele. Te 10 i 11 rzutów rożnych dla Niemek do zrobienia.

Ostatnia edycja:
pawelo2893 44,1K

pawelo2893

Użytkownik
Do tej pory underowy turniej jeśli chodzi o kartki, ale dziś kursy OGROMNE a można próbować w meczu Dania - Szwecja.

Sędziuje Brazylijka, jedna z tych rozjemczyń, która lubi dać "po żółtku" dla zasady dla uspokojenia klimatu. Dunki muszą tu szukać okazji do zapunktowania

kursy 2,50 na over 2,5 kartki i 4,50 na 3,5 kartki to zdecydowanie przesada akurat w takim zestawie i z takim arbitrem.

maarcin14 1,8M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – ME KOBIET
Godzina: 21:00
Spotkanie: Niemcy - Polska
Typ: Polska powyżej 2,5 rzutów rożnych
Kurs: 2.63
Bukmacher: Fortuna

Witam, dziś pierwsze spotkanie na Euro reprezentacji Polski, o godzinie 21 zagrają z mocnymi Niemkami. Reprezentacja Niemiec jest dużym faworytem, ale liczę że nasza drużyna mocno się postawi, i w tym spotkaniu typuję że Polska będzie mieć więcej niż 2,5 rzutów rożnych. Polska w eliminacjach do EURO zajęła ostatnie miejsce w grupie z bilansem 6 porażek w 6 meczach, ale później było już znacznie lepiej. Wygrane baraże z Rumunią i Austrią, bez porażki w Lidze Narodów oraz wygrana z Ukrainą w meczu towarzyskim przed samym turniejem napawają optymizmem. Polska ma serię 11 meczów bez porażki. Podczas eliminacji mierzyliśmy się z Niemkami, nasze rywalki wygrywały 1:4 oraz 1:3. Myślę, że Polska będzie miała dziś swoje sytuacje, które będą kończyć się rożnymi. Ostatnio Polki mają ich sporo, podczas Ligi Narodów kolejno 6, 7, 7, 6, 11, 8, oraz 7 z Ukrainą w meczu towarzyskim. Są to dobre liczby, wiadomo że Niemcy to wyższy poziom ale jednak myślę, że linia 2,5 ma szansę pokrycia.

Otrzymane punkty reputacji: +507
F 196,3K

FanGkstychy73

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna/EURO Kobiety
Spotkanie: Niemcy - Polska
Typ: Niemcy over 3.5 rzutu rożnego w 1 połowie
Kurs:1.70
Bukmacher: Forbet
Post w dziale:https://forum.bukmacherskie.com/threads/piłka-nożna-kobiet.71121/post-7346633
I już niedługo nastąpi debiut Polskich piłkarek w piłce kopanej na Euro. Zdecydowanym faworytem meczu jak i całych mistrzostw są Niemki. Myślę że Niemki będą cisnąć od początku spotkania. W bezpośrednich spotkaniach z Polkami miały 4, 7 rożnych po 1 części meczu. Biało- Czerwone będą się głównie bronić.
Z fartem 👍💪

Otrzymane punkty reputacji: +676
Chlopaknaopak 571,1K

Chlopaknaopak

Użytkownik
Spotkanie: Francja - Anglia
Typ: obie drużyny strzela gola
Kurs:1.82

Dziś o 21:00 w Zurichu dojdzie do spotkania bardzo overowych drużyn jakimi są reprezentację Francji i Anglii.Jak do tej pory mecze nie obfitują w bramki z obydwu stron i dziś akurat w tym meczu liczę na btts.
Francja w ostatnich 5 meczach 16 goli a Anglia 21.
Dla zabawy typuje również, że obie drużyny strzela już w pierwszej połowie po kursie 4.50.
Obie strzela 1.82 Fortuna
Obie strzela w pierwszej połowie 4.50 Fortuna
A.Russo Gol 3.25 sts

No szkoda tego spalonego w pierwszej połowie drużyny Angli.Siadlo by wszystko a tak to tylko jeden typ.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2896
sunxl 2,5M

sunxl

Typer
Szwajcaria vs Islandia:

powyżej 25.5 punktów kartkowych @2.36✅
powyżej 35.5 punktów kartkowych @4.20🟥
powyżej 45.5 punktów kartkowych @7.60🟥
czerwona kartka @7.00🟥
Bez podatku Betclic

Suisse bardzo dobrze rozpoczęło spotkanie z Norwegią. Szwajcarki zdominowały rywalki w pierwszych 30 minutach i stworzyły sobie naprawdę kilka dobrych szans, aby wyjść na prowadzenie. Szczególnie Geraldine Reuteler może żałować swoich nieskutecznych akcji.
Udało się jednak wreszcie przełamać mur faworytek i o dziwo zrobiła to Nadine Riesen.

Niestety po przerwie oglądaliśmy zupełnie inny przebieg gry i to Skandynawki wzięły się za odrabianie strat. Fatalnie zachowała się Julia Stierli, która wpakowała futbolówkę do własnej siatki po prostopadłym podaniu Caroline Graham w pole karne. Przeciwniczki miały jeszcze okazję, aby podwyższyć rezultat z rzutu karnego, ale Ada Hegerberg zmarnowała 11.

Suisse to nacja, która zyskuje na popularności pod względem kobiecej piłki. Mam znajomych Szwajcarów, którzy mówią, że pojawia się coraz więcej małych dziewczynek, które od najmłodszych lat kopią futbolówkę i garną się do tej dyscypliny sportu. Zobaczymy, czy w przyszłości przyniesie to odpowiednie owoce.

Tak jak wspomniałem w poprzednim tekście, najbardziej znana piłkarka świata Alisha Lehmann nie podniosła się nawet z ławki rezerwowych, ale przynajmniej zrobiła sobie kilka zdjęć z fanami. Zawodniczka Juventusu została jedynie powołana pod naciskiem związku. Znana oraz doświadczona trenerka Pia Sundhage nie miała nic do powiedzenia w tej kwestii. Czy Szwedka w meczu o życie da szansę Lehmann?

Islandia nie wywiązała się z roli faworytem i ostatecznie poległa z Finkami. Wiele złego zadziało się w 58 minucie, gdzie Hildur Antonsdottir otrzymała drugą żółtą kartkę, a w konsekwencji czerwoną za faul taktyczny. Rywalki przejęły inicjatywę i jedną z sytuacji wykorzystała Katariina Kosola. Tym samym dla dzisiejszych gości starcie z gospodyniami jest meczem o wszystko. Nawet remis nie będzie pozytywnym wynikiem, wszak w ostatniej kolejce czekają już Norweżki.

Dzisiaj Islandki nie są faworytkami, chociaż w Lidze Narodów mogliśmy w tym roku śledzić dwa spotkania ze Szwajcarkami. Tam dwukrotnie padł podział punktów i ostatecznie udało się zająć miejsce przed niedzielnymi rywalkami. Potrzebna jest większa skuteczność pod polem karnym przeciwniczek, bo szanse w starciu z Finkami były, niemniej jednak celowniki tego dnia nie pozwoliły napocząć Suomi. Fani liczą, że ich najlepsza napastniczka Sveindis Jonsdottir się odblokuje. Czy snajperka Wolfsburga znajdzie drogę do siatki Szwajcarek?

Bukmacherzy w roli faworyta stawiają na Szwajcarki, spodziewam się jednak wyrównanego spotkania. Lepsze wrażenie zrobiły gospodynie, ale Islandki mają potencjał, aby wyjść z grupy.

Zdecydowałem się na klasyczną drabinę upomnień. Pobieram punkty kartkowe 25.5, 35.5 oraz 45.5. (1 żółta kartka to 10 punktów, 1 czerwona to 25 punktów, przy równej ilości punktów mamy zwrot). Jest to mecz o wszystko i nie będzie tutaj odstawiania nogi. Obie nacje znają się znakomicie, bo w tym roku mierzyły się ze sobą dwukrotnie w ramach Ligi Narodów. Wtedy oglądaliśmy 4 i 7 (w tym 1 czerwień) żółtych kartoników. Presja na gospodyniach będzie ogromna, podobnie, jak u przeciwniczek.

Hiszpańska sędzina Marta Huerta de Aza ma średnią powyżej 3 na mecz z tego sezonu, ale będzie pojawią się spore problemy, aby opanować emocje na boisku.
Mam nadzieję, że zawodniczki oraz arbiter pokażą klasę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +230
Chlopaknaopak 571,1K

Chlopaknaopak

Użytkownik
Spotkanie: Szwajcaria-Islandia
Typ: Szwajcaria over 1.5 gola
Kurs:2.41

Znów mam przyjemność podać Typ, o którego szersza analizie pokusil się Sunxl .I znowu mam niewiele do powiedzenia, bo co tu dodać?
Ja typuje w tym meczu over 1.5 gola Szwajcarek po kursie 2.41.Gospodynie przegrały swoj pierwszy mecz z Norweżkami 2:1.To one otworzyły wynik pierwszego spotkania ale w drugiej połowie Norweżkom udało się wyrównać a nadomiar złego Szwajcarki strzeliły se samobója. W pierwszej połowie gospodynie kopały fajnie piłkę i mogłoby nawet 2:0 gdyby skuteczność była lepsza.
Islandki po czerwonej kartce przegrały z.nizej rozstawionymi Finkami 1:0
Dziś mecz o wszystko dla obu zespołów i nie wyobrażam sobie,że kobiecy mundial będzie się odbywał bez helwetek,którym bardzo kibicuje.
Typem pobocznym ,który też gram jest Gol Geraldin Reuteler .Napastniczka Eintrachtu strzeliła w ostatnim meczu pomiędzy tymi drużynami gola już w drugiej minucie ale w 70 dostała czerwona kartkę.
Kurs 4 zł na gola snajperki ze Szwajcarki jak najbardziej do pobrania.

Szwajcaria over 1.5 gola 2.41 Fortuna
Reuteler gol 4 sts

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1025
stanley-63 1,5M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna – ME Kobiet
Spotkanie: Szwajcaria : Islandia
Typ: czerwona kartka
Kurs: 8.00
Bukmacher: Superbet

Temat kartek pojawił się już w analizie wyżej ale idę w tą stronę i zaryzykuję i pójdę w moją ulubioną czerwień , mecz najważniejszy dla obu drużyn no bo która przegra może pożegnać się z turniejem , Szwajcarki w pierwszym meczu z Norweżkami zagrali dobry mecz , ba do przerwy wygrywali a w sumie oddali 17 strzałów na bramkę rywali w tym 7 na bramkę , wykonali 7 rzutów rożnych przy zaledwie 3 Norweżek no ale wiadomo statystyka nie gra a wynik najważniejszy , otrzywali też jedną żółtą karteczkę , Islandia także poległa z Finkami a patrząc pod względem dyscyplinarnym to tutaj Finki a konkretnie Antonsdottir w ciągu 6-ciu minut otrzymała 2 zółtka i w konsekwencji czerwień , no i dla mnie ważne info a mianowicie sędziować to spotkanie będzie Hiszpanka Marta Huerta de Aza i zaglądając do SV tej 35-letniej pani to jej debiut na arenie międzynarodowej w zakończonym sezonie 24/25 w La Lga 2 sędziowała 18 meczy a bilans 80 żółtek 7 czerwonych ( 4 bezpośrednie ) i wskazała 4 razy na wapno i to pokusiło mnie aby iść w czerwień , obie ekipy spotkały się w kwietniu w Lidze Narodów , wynik hokejowy 3:3 w meczu 6 żółtek i czerwona dla Szwajcarek ( 28 fauli w meczu ) tu powinno rówież iskrzyć przy niekorzystnym wyniku którejś z druzyn i wszystko się może zdarzyć a mając na boisku panią Martę Huerta to kto wie czy ta czerwona nie ostanie pokazana !

F 196,3K

FanGkstychy73

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / ME Kobiet
Spotkanie: Szwajcaria-Islandia
Typ: BET BUILDER
Liczba kartek: powyżej 1.5
Szwajcaria (K) - liczba kartek: powyżej 0.5
Kurs: 1.75
Bukmacher: Superbet
Post w dziale :
Analiza:
Mecz o być albo nie być.
Spotkanie poprowadzi Hiszpańska sędzina Marta Huerta de Aza . W tamtym sezonie gwizdała w 18 spotkaniach i karała piłkarki 80 żółtymi kartkami i 7 czerwonymi. W bezpośrednich meczach było 6 (1 czerwona), 4, 3 żółte kartki.
Szwajcarki miały 4, 2, 1 żółte kartki.
W fartem 👍💪

Otrzymane punkty reputacji: +172
Chlopaknaopak 571,1K

Chlopaknaopak

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna / ME Kobiet
Godzina: 18:00
Spotkanie: Hiszpania- Belgia
Typ: 1 połowa liczba kartek over 0.5
Kurs: 1.80
Bukmacher: STS

Dziś spotkanie Hiszpanek z Belgijkami. Dla drużyny z Belgii jest to mecz o wszystko ponieważ przegrały swój pierwszy mecz z Włoszkami 1:0. Drużyna Hiszpanek rozgromiła Portugalię 5:0 i dzisiejsze zwycięstwo nad Belgijkami da im awans. Nastawiam się na dominacje Hiszpanek już od pierwszej minuty. W dwóch meczach rozegranych w tym roku pomiędzy tymi zespołami obie drużyny znajdowały drogę do bramki i dwa razy Hiszpania wygrywała.
Uważam, że dziś Belgijki będą chciały przedłużyć swoje szanse na awans przez co atmosfera będzie bardziej napięta jak w wczorajszym meczu Szwajcarek z Islandia gdzie drużyna Islandii już w pierwszej połowie zarobiła 3 żółtka.
Idę w typ ,że węgierska arbiter Katalin Kulcsar pokaże co najmniej jedną żółtą kartkę w pierwszej połowie dla którejś z drużyn po kursie 1.80.

Dla zabawy typuje gola snajperki Interu Mediolan Tessy Wullaert po kursie 7. Piłkarka ta dosyć regularnie wpisuje sie na listę strzelców w reprezentacji Belgi. Czy zrobi to dziś? Jak to mówi Zenek Martyniuk Czas pokaże:)

Pierwsza połowa over 0,5 karteluszki 1,80 STS
Tessa Wullaert strzeli gola 7 STSna dwóch asystach się skonczylo😉

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +129
sunxl 2,5M

sunxl

Typer
Hiszpania vs Belgia:
Powyżej 12.5 rzutów rożnych @2.70🟥
Powyżej 13.5 rzutów rożnych @3.50 🟥
Powyżej 14.5 rzutów rożnych @4.75🟥
BETFAN

12 rogali

Hiszpanki bez większych problemów rozprawiły się z Portugalkami. Już po 7 minutach na tablicy wyników oglądaliśmy rezultat 2:0, a do przerwy 4:0. Potem już widoczny był tryb oszczędzania energii, wszak turniej jest wymagający i należy odpowiednio zarządzać składem. Nie ma wątpliwości, że Mistrzynie Świata celują w tytuł na Starym Kontynencie i każdy wygrany mecz ma zbudować pewność siebie.

Trochę w cieniu była Pina, która uznawana jest za ogromny talent. Co prawda jej dośrodkowanie przy golu na 4:0 wylądowało na słupku i Esthier Gonzalez Rodriguez wykorzystała odbijającą się futbolówkę, niemniej jednak więcej oczekuje się od gwiazdy Barcelony. Zobaczymy, czy dzisiaj otrzyma szansę od pierwszych minut. Cieszy jednak dobra forma Mariony Caldentey oraz doświadczonej już Alexii Putellas. Czy kolejny pewny triumf stanie się faktem?

Belgijki dzielnie walczyły z Włoszkami, ale w pewnym momencie była widoczna już różnica klas. W drugiej połowie mogliśmy oglądać dominację rywalek i tak naprawdę outsiderki nie miały nic do powiedzenia, oprócz celnego strzału z główki ze strony Tessy Wullaert. Nie ma co ukrywać, że zespół ten ma teraz bardzo małe szanse, aby przedłużyć swój pobyt w Szwajcarii, wszak należałoby urwać punkty Hiszpankom, co wydaje się mało realne.

W Lidze Narodów obie nacje mierzyły się ze sobą dwukrotnie w tym roku i Belgijki za każdym razem przynajmniej raz pokonały bramkarkę rywalek. Należy się jednak spodziewać dominacji Mistrzyń Świata. Czy outsiderki znajdą sposób na przeciwniczki.

Bukmacherzy roli faworyta stawiają na Hiszpanki i nie ma co się ku temu dziwić, wszak Mistrzynie Świata typowane są do finału tej imprezy. Liczę jednak, że tym razem nie uda się szybko napocząć przeciwniczki i zdecydowałem się na rzuty rożne selekcjonerki Montserrat.

W rywalizacji z Portugalią udało się Hiszpanii wykonać 10 kornerów. Tak jak wspomniałem wyżej, obie drużyny mierzyły się ze sobą dwukrotnie w ramach Ligi Narodów w tym roku i tam Hiszpanki wznawiały grę z narożnika boiska 19 i 13-krotnie.

Ostatnia edycja:
M 9,4K

math

Użytkownik
18:00, Puchar Rosjii kobiet. Dałem w azji na Krasnodar HC -0.5.

Chertanovo gra rezerwami, Krasnodar full skład.

Otrzymane punkty reputacji: +678
Ciapekzk 131,4K

Ciapekzk

Użytkownik
Polska - Szwecja
BTtS
Kurs: @ 2.04
Fortuna

Po pierwszym meczu grupowym Polek można powiedzieć jedno. Nie można naszej reprezentacji lekceważyć. Co prawda mecz z Niemkami przegraliśmy 0-2 ale przy odrobinie szczęścia i słabszej dyspozycji bramkarki Niemiec, Berger mogliśmy mieć już na koncie strzelone bramki. Niemki oddały 25 strzałów, ale Polki grając z kontrataku miały na koncie 10 oddanych strzałów.
Polska wykazała się maksymalnym zaangażowaniem szczególnie w defensywie przeciwko Niemkom.
Nie bały się szybkich kontrataków.

W pierwszej rundzie Szwecja nieznacznie pokonała Danię 1-0 dzięki bramce Filippy Angeldahla i choć w przekroju meczu zdecydowanie dominowały, to jednak nie wykazywały jakiś wielkich zdolności ofensywnych. Szwecja pewnie przeszła kwalifikacje i pozostaje niepokonana w ostatnich 12 meczach, wliczając w to ciężko wywalczone zwycięstwo nad Danią w pierwszej rundzie.

Oczywiście faworytem pozostaje Szwecja ale moim zdaniem bukmacherzy trochę przeceniają Szwedki, a biorąc pod uwagę, ze Polki zdołały strzelić co najmniej jednego gola w sześciu z ostatnich ośmiu meczów z drużynami wyżej notowanymi od nich, nie zdziwię się jeżeli tutaj bramki będą padać po obu stronach.

Do góry Bottom