>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piłka jest okrągła...

matzab37 164

matzab37

Użytkownik
vs.

Ostatnią kolejkę w tym roku zainaugurujemy w Białymstoku. Do stolicy Podlasia przyjeżdża Widzew - ostatnia drużyna w tabeli. Mimo tego, że RTS na wyjazdach gra po prostu padakę, uważałbym z graniem handi na Żubrów. Ostatnia pechowa porażka Widzewa i remis ze Śląskiem, mogą napawać optymizmem sympatyków ekipy trenera Pawlaka. Białostoczanie mają dziwną tendencję, mianowicie: po dobrym meczu przychodzi bardzo słabe spotkanie, i choć ostatni mecz to ledwie wymęczony remis w Szczecinie, to ta gra w kratkę może zemścić się na zespole Stokowca. Jednak wcale się nie zdziwię jeśli łodzianie zbiorą łomot od Jagi. Defensywa Widzewa rozbita, bo Lafrance i Hajrapetjan nadal trenują z rezerwami, Bartkowski kontuzjowany oraz bardzo wątpliwy występ Pereza. To podpowiada, żeby zagrać overa, tym bardziej, że i RTS może coś ustrzelić, ale myślę, że determinacja i zaangażowanie łodzian może wystarczyć do tego, żeby nie stracić bramki przynajmniej w pierwszych 45 minutach. Motywacji w zespole z Łodzi na pewno nie zabraknie i będą walczyć do póki starczy im sił. Kiedy już z nich opadną, worek z bramkami powinien się rozerwać, więc dziś stawiam trochę nietypowo.
#12 W 2. połowie więcej bramek @2 3/10✅ Bet365
#13 over 1.5 w 2. połowie @1.9 3/10⛔ Bet365
0 j

matzab37 164

matzab37

Użytkownik
vs.

Ostatnie mecze rundy jesiennej i widać zmęczenie w grze zawodników. Niektórzy już oddychają rękawami i tylko wyczekują przerwy zimowej. Dziś ostatni mecz w tym roku zagrają Śląsk Wrocław oraz Piast Gliwice. Faworytem tej potyczki są wrocławianie, ale kurs na ich zwycięstwo nie zachęca. Śmieszne 1.75 na drużynę , która ostatni mecz wygrała 6 tygodni temu? Zdecydowanie odradzam. Zamiast tego znów zagram na bramki, których liczby nie da się przewidzieć. Ostatnio sparzyłem się, grając overa w meczu WKS-u z Widzewem. Dziś myślałem nad BTS-em, ale koniec końców ten pojedynek również może skończyć się bezbramkowym remisem. Paixao jakby opadł z formy, skrzydła nie są tak dynamiczne jak na początku sezonu, a Sebek Mila nadal szuka formy sprzed kontuzji. Do dyspozycji trenera Levego będą już Pawelec oraz Hołota, pauzuje za to Dudu. W Piaście bez większych osłabień, nie zagra Król, który przechodzi rehabilitację. Pod małym znakiem zapytania stoi występ Dariusza Treli, ale wiadomo, że nawet jeśli nie zagra to Szumski będzie potrafił go zastąpić. Reasumując, myślę, że mecz nie będzie zbyt otwarty, co prawda wrocławianie powinni atakować, chcąc zdobyć 3 punkty, ale czy same chęci będą w stanie zapewnić zwycięstwo drużynie trenera Levego? Piast wie, że nie jest faworytem, ma przewagę 3 oczek w tabeli nad drużyną z Wrocławia i będą robić wszystko, żeby wywieźć choć punkt ze stolicy Dolnego Śląska. Wydaje mi się, że i WKS nie będzie zbytnio forsował tempa, przynajmniej w pierwszej połowie i gram ulubiony ostatnio przeze mnie zakład ????
#14 W 2. połowie więcej bramek @2.05 3/10⛔ Bet365
- 3 j

matzab37 164

matzab37

Użytkownik
vs.

Legia jest faworytem, ale granie na nią po kursie ~ 1.5 według mnie mija się z celem. Wojskowi grają w kratkę i nie da się przewidzieć jak wypadną w następnym spotkaniu. Co prawda, na Łazienkowskiej, są bardzo mocni, ale nie należy zapominać, że Cracovia to najlepsza wyjazdowa drużyna T-Mobile Ekstraklasy. Wszyscy piszą o osłabieniach Pasów, ale nikt nie wspomina o tym, że w Legii panuje prawdziwy szpital. Do grupy kontuzjowanych dołączył Brzyski, a Dossa Junior pauzuje za kartki. Prawdopodobnie nie zagrają również Ojamaa oraz Radović. Cracovia bez Nowaka, Strausa oraz Boljevicia i tu zgodzę się, że to spore osłabienia, ale jeżeli popatrzymy trzeźwo na sytuację to warszawianie nie są tak wielkim faworytem co nie zmienia faktu, że nadal powinni wyjść zwycięsko z tej potyczki. Defensywa Cracovii, delikatnie mówiąc, nie zachwyca, z przodu jest dużo lepiej. Duża w tym zasługa Nowaka, którego dzisiaj nie będzie, ale o bramkę dla Pasów jestem całkiem spokojny. Odpowiedzialność za zdobywanie goli spadnie na Ntibazonkizę, mam nadzieję, że szansę dostanie również bardzo utalentowany Kita, świetnie sprawdzający się w roli jokera. Krakowianie jeśli chcą wywieźć punkty z Warszawy nie mogą liczyć na obronę, powinni odkryć się i zaatakować, a to z kolei będzie stwarzało szanse na bramki dla Legii. Wytypowania zwycięzcy się nie podejmę. Liczę na otwarty, ciekawy mecz.
#15 over 2.5 @1.825 4/10✅ Bet365
+ 3.3 j

matzab37 164

matzab37

Użytkownik
vs.

Dla mnie sprawa jest jasna: Wisła może ustanowić rekord zwycięstw do zera i na pewno nie zniechęcają mnie ostatnie dwie wyjazdowe porażki Białej Gwiazdy. Jutro mecz w Krakowie, gdzie Wiślacy grają wprost wspaniale, nie wiem czy Pogoń ma jutro szanse na punkty. Ostatnio Portowcy wpadli w dołek i punktują głównie u siebie. Niby to samo można powiedzieć o Wiśle, ale oni u siebie nie dają szans przeciwnikom. W jutrzejszym pojedynku nie powinni także dać szans szczecinianom. Tylko jedna stracona bramka we wszystkich meczach u siebie to na pewno nie jest przypadek. Smuda poukładał tę drużynę i widać, że kręgosłup stanowi żelazna defensywa. Co prawda ostatnie mecze zamazały ten obraz, ale liczę, że jutro Wiślacy pokażą formę z własnego boiska, do jakiej nas zdążyli przyzwyczaić. Mówiąc szczerze to nawet cieszą mnie te przegrane krakowian z Jagiellonią i Lechem, bo przez to mamy wyższe kursy na Białą Gwiazdę. Motywacji na pewno zawodnikom Wisły nie zabraknie, bo, tak jak pisałem, wszyscy chcą pobić klubowy rekord. Formą imponuje tercet Garguła - Guerierr - Brożek, który powinien jutro zapewnić siłę napadu zespołu z Krakowa, a obrona zrobi swoje i ja liczę na pewne zwycięstwo ekipy Franciszka Smudy.
#16 Wisła wygra do zera @2.87 2/10⛔ Bet365
#17 Wisła (-1) @2.6 3/10 ZWROT Bet365
- 2 j

matzab37 164

matzab37

Użytkownik
vs.

Na zakończenie jesieni w Polsce, w ramach 1/8 Pucharu Polski zmierzą się Górnik Zabrze oraz Legia Warszawa. Mimo, że to końcówka rundy, a w zasadzie to już po rundzie, to wydaje mi się, że oba zespoły powinny zagrać z dużym zaangażowaniem. Myślę, że nie będzie tu odpuszczania i obie drużyny będą chciały zagrać w następnej rundzie. Dlatego celuję w over, oba zespoły mają problemy kadrowe. Górnicy nadal mają obronę w rozsypce, ale jeśli chodzi o przód to jest całkiem nieźle. Wojskowi natomiast pokazali, że mimo kłopotów ze składem, nie mają problemów z wbiciem czterech bramek w meczu z Cracovią. Wielkie show dał wtedy Kucharczyk, który dziś powinien być motorem napędowym Legii. Wobec tak dużych braków w obronie zabrzan wydaje mi się, że over lub BTS będzie najlepszym wyborem.
#18 over 2.5 @2 3/10✅ Bet365
+ 3 j

matzab37 164

matzab37

Użytkownik
Dawno mnie tu nie było, ale kolejny raz spróbuję poprowadzić swój temat. Zobaczymy na ile starczy sił, chęci i czasu przede wszystkim.
Gramy głównie piłkę nożną, ale będą się zdarzać także typy z innych dyscyplin. Będę dawał zarówno swoje kupony jak i podpatrzone na forum, oby tylko na plus ;) Stawkuję od 1 do 10 jednostek. No więc, zaczynajmy!

Espanyol - Deportivo
over 2.5 bramki @2.26 4/10⛔ Betsson
- 4j
Espanyol - Deportivo
Espanyol wygra + BTS @5.1 2/10⛔ Betsson
- 2j
Kamil Stoch wygra konkurs w Bischofshofen @3 3/10✅ Betsson
+ 6j
Stjernen - Fannemel @2.25 3/10✅ Betsson
+ 3.75 j

matzab37 164

matzab37