HelpBet
Użytkownik
Po świetnych półfinałach przyszedł czas na ostatnie spotkanie. Kursy tragicznie do grania, ale moim zdaniem wystawione prawidłowo (skoro z Gambit było ~1.40, to 1.20-1.25 z G2 jest jak najbardziej uzasadnione). Z reguły finałów się nie gra i sam też nie zamierzam, ale nie widzę tutaj innej możliwości niż stosunkowo gładkie 2:0 dla Navi. Nawet jakby Niko z Hunterem zagrali na kosmicznym poziomie, to i tak max co ugrają to jest moim zdaniem 10-12 rund na mapie. Mi pozostało jedynie czekać na rozliczenie zakładu na zwycięzcę turnieju, a jeśli ktoś naprawdę musi coś pograć, to 2:0 navi po kursie 1.75 na unibecie wydaje się najsensowniejszą opcją. Dzisiaj około godziny 12 w temacie ogólnym wrzucę też moim zdaniem jeden z lepszych betów tego roku, polecam zajrzeć i grać póki kursy nie spadną
Dodatkowe typy, które gram płaską stawką:
Amanek under 66 ADR 1m @1,79 1xbet (alternatywą na polskich jest under zabójstw)
Amanek under 66 ADR 2m @1,79 1xbet
Jackz under 66 ADR 1 m @1,79 1xbet (alternatywą na polskich jest under zabójstw)
Jackz under 66 ADR 2 m @1,79 1xbet
Gracz z najwyższym notowaniem HLTV 1 mapa - S1mple @3,04 1xbet (na ADR i kille jest kurs 2.20, czyli prawidłowy, tutaj mamy value)
Gracz z najwyższym notowaniem HLTV 2 mapa - S1mple @3,04 1xbet
Największa liczba HS 1 i 2 mapa osobno - B1t @3,17 bezkonkurencyjny w tej kwestii w skali całego świata, gra na średniej 73%, gdzie taki Niko na 52%, tym razem spodziewam się mniej killi Bośniaka
edit: Finał na spory plus, G2 zaskoczyło pozytywnie (co tym bardziej utwierdza mój typ z tematu ogólnego). Najbardziej mnie bolą headshoty s1mpla, wczoraj i przedwczoraj grane po kursie 10, dzisiaj odpuszczone to na obu mapach miał najwięcej Ale no bywa i tak.
Dodatkowe typy, które gram płaską stawką:
Amanek under 66 ADR 1m @1,79 1xbet (alternatywą na polskich jest under zabójstw)
Amanek under 66 ADR 2m @1,79 1xbet
Jackz under 66 ADR 1 m @1,79 1xbet (alternatywą na polskich jest under zabójstw)
Jackz under 66 ADR 2 m @1,79 1xbet
Gracz z najwyższym notowaniem HLTV 1 mapa - S1mple @3,04 1xbet (na ADR i kille jest kurs 2.20, czyli prawidłowy, tutaj mamy value)
Gracz z najwyższym notowaniem HLTV 2 mapa - S1mple @3,04 1xbet
Największa liczba HS 1 i 2 mapa osobno - B1t @3,17 bezkonkurencyjny w tej kwestii w skali całego świata, gra na średniej 73%, gdzie taki Niko na 52%, tym razem spodziewam się mniej killi Bośniaka
edit: Finał na spory plus, G2 zaskoczyło pozytywnie (co tym bardziej utwierdza mój typ z tematu ogólnego). Najbardziej mnie bolą headshoty s1mpla, wczoraj i przedwczoraj grane po kursie 10, dzisiaj odpuszczone to na obu mapach miał najwięcej Ale no bywa i tak.
Ostatnia edycja: