Witam .
Lubie dużo gadać , kocham jeszcze więcej pisać lecz tylko o sobie
Każdy daje coś o sobie . (...)
To o mnie też coś dostaniecie .
Jestem typerem od 2 lat nigdy nie potrafiłem wyjść na duży + i zarabiać nie wiadomo jak wielkich kokosów raz były to kwoty 150+ raz 300- ????
Lecz i tu sie zaczyna ;D
3 miesiące temu zacząłem szukać kontaktów do ludzi posiadających typy z 80-90% skutecznością . Poszukiwania były długie i żmudne ale ale ale udało się
Widzę , że podajecie tu swoje typy lecz uważam iż ludzie , którzy chcą zarobić szukają pewnego źródła pieniędzy a nie na chybił trafił ???? .
To też nie wiem ile zostane na tym forum lecz do póki będę chciał wam podawać typy to będę to robił
Później znikne i tyle zostanie po mnie wspomnień
"typforyou" ten to dał zarobić itp ????
Więc jeśli teraz siedzisz na mozilli firefox doda mój temat do zakładek ulubionych oznacz gwiazdeczką , jeśli stacjonarna przeglądarka to copy+c otwórz notatnik wklep c+v i zapisz
Dzisiaj niestety już nie dałem rady wnieść ponieważ Sulivan dał już popis
a mnie nie było w domq 
Jutro bacznie od samego rana obserwujcie temat . Pojawi się 1 może 2 typy
zależy od mojego dostawcy
Nie piszcie głupot na PW typu podaj namiar na typy podaj to tamto . Typy będą to będą nie będzie to znak że nie dało się kupić ponieważ dostawca uciął sobie drzemkę
Pozdrawiam i pozwalam jak najbardziej komentować mój temat tylko bez spamu
bo pożegnam sie szybciej niż zaczne przygode z forumB 
Lubie dużo gadać , kocham jeszcze więcej pisać lecz tylko o sobie
Każdy daje coś o sobie . (...)
To o mnie też coś dostaniecie .
Jestem typerem od 2 lat nigdy nie potrafiłem wyjść na duży + i zarabiać nie wiadomo jak wielkich kokosów raz były to kwoty 150+ raz 300- ????
Lecz i tu sie zaczyna ;D
3 miesiące temu zacząłem szukać kontaktów do ludzi posiadających typy z 80-90% skutecznością . Poszukiwania były długie i żmudne ale ale ale udało się
Widzę , że podajecie tu swoje typy lecz uważam iż ludzie , którzy chcą zarobić szukają pewnego źródła pieniędzy a nie na chybił trafił ???? .
To też nie wiem ile zostane na tym forum lecz do póki będę chciał wam podawać typy to będę to robił
"typforyou" ten to dał zarobić itp ????
Więc jeśli teraz siedzisz na mozilli firefox doda mój temat do zakładek ulubionych oznacz gwiazdeczką , jeśli stacjonarna przeglądarka to copy+c otwórz notatnik wklep c+v i zapisz
Dzisiaj niestety już nie dałem rady wnieść ponieważ Sulivan dał już popis
Jutro bacznie od samego rana obserwujcie temat . Pojawi się 1 może 2 typy
Nie piszcie głupot na PW typu podaj namiar na typy podaj to tamto . Typy będą to będą nie będzie to znak że nie dało się kupić ponieważ dostawca uciął sobie drzemkę
Pozdrawiam i pozwalam jak najbardziej komentować mój temat tylko bez spamu