Wade @1,3
Brown wywiadzie po meczu z Klaasenem powiedział że jego żona jest w szpitalu i cała jego uwaga obecnie skupia się wyłącznie na tym a nie na grze, zresztą średnia 82,55 mówi sama za siebie. Na słabego Holendra to wystarczyło, na regularnego Jamesa, który rzadko kiedy schodzi under 93 to za mało
Lewis @1,3
Mieliśmy namiastkę starego dobrego Adriana w starciu z młodziutkim Evettsem. 3:0, 97.20, super checkout na poziomie 54%. Darius ograł RvB (86.81) ale wiemy doskonale jak w tym sezonie prezentuje się Barney. Lewis jak będzie w pełni skoncentrowany to tu Litwin max 2 sety
Alcinas @1,57
Van de Pasa już powinno tu nie być, szczerze mówiąc liczyłem ze Kanadyjczyk Long przejdzie dalej, mega fart, bo po słabych pierwszych 2 setach wziął się do gry i miał nawet meczową. Tutaj prezentu pod choinkę Alcinas Benito nie sprawi, równy, solidny rok, czego nie można powiedzieć o Holendrze, który sezon miał po prostu fatalny i nie wiem czym to jest spowodowane, narodzinami córki czy zmianą lotek? Ja mu tu nie wróże sukcesu
West @1,44
Dzień dziecka dla Petersena też już raczej dobiegnie końca, nie odbieram mu wygranej z Whitem, bo zagrał kapitalny i chyba można powiedzieć że najlepszy mecz w życiu, co ciekawe Ian zagrał jeszcze lepiej ale d20 wbił mu gwóźdź do trumny i w kluczowych momentach spudłował chyba z 9 czy 10 lotek na komfortowe objęcie prowadzenia. Nie wierzę w to by Devon taki mecz powtórzył i spodziewam się tu średniej poniżej 90 co na solidnego Westa nie wystarczy
ze stawkami raczej nie ma co szaleć, wszak kilka nieprawdopodobych wyników już mieliśmy
Wade + Lewis + Alcinas + West @3,8 1/10