>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC World Championship 2023 (15.12.2022 - 3.01.2023)

Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Jose de Sousa miscount już w pierwszym legu meczu. Można było się tego spodziewać po Portugalczyku, ale że tak szybko? Ciekawe czy była możliwość zagrania gdzieś u bukmachera takiego zdarzenia.

piotrex007 116,8K

piotrex007

Użytkownik
Na najbliższy mecz myślę warto spróbować na trzycyfrowe zamknięcia. W poprzednich swoich meczach Soutar i Noppert zamykali łącznie 4 legi w taki sposób, a i zagrali na stosunkowo fajnych średnich skuteczności na dablach. Teraz format meczu wydłużony, powinno być te 5-6 setów myślę 🤔

Noppert - Soutar
Typ: 4 lub więcej zamknięć 100+
Kurs: 2,20 w Unibet
Wynik: 3

Edit:
Jednego brakło, szkoda, bo były szanse i zamki 94, 96 😬

Ostatnia edycja:
G 0

gubernator_nh

Gość
Noppert myślał że wygra gładko po 2 setach a tu pszczołą się zajmuje a później slaba psycha. Zobaczymy jak się skończy,.zaraz chyba w czajnik. EDIT;: I przegrał,.ładny zjazd zaliczył po 2 secie Noppert

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Rob Cross - Mervyn King, Cross więcej 180'S @1.52 BETCLIC

Cross jest przez wielu wskazywany jeden z głównych kandydatów do końcowego triumfu. Oczywiście trudno powiedzieć jaka jest faktyczna dyspozycja Crossa, jednak pewne jest to, że jego najlepsza wersja może tutaj namieszać. Sam obieram jednak kierunek 180's, które przychodzą temu zawodnikowi z ogromną lekkością - nawet jak przegrywa swoje spotkania. Na tle Kinga wygląda pod tym względem zdecydowanie bardziej przekonująco.

Ostatnia edycja:
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Rob Cross - Mervyn King, Cross więcej 180'S @1.52 BETCLIC

Cross jest przez wielu wskazywany jeden z głównych kandydatów do końcowego triumfu. Oczywiście trudno powiedzieć jaka jest faktyczna dyspozycja Crossa, jednak pewne jest to, że jego najlepsza wersja może tutaj namieszać. Sam obieram jednak kierunek 180's, które przychodzą temu zawodnikowi z ogromną lekkością - nawet jak przegrywa swoje spotkania. Na tle Kinga wygląda pod tym względem zdecydowanie bardziej przekonująco.
przez kogo? 1 raz widzę taka opinie. Świetny występ na PCF, ale w potencjalnym ćwierćfinale MVG, wiec raczej out. Typu nie neguje, ale King pokazał, ze nadal potrafi rzucać maxy, a Crossowi zdarzy się schodzić po tarczy.

Otrzymane punkty reputacji: +360
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
🎯 DVD - Smith R.
Smith R. Over 9,5 180-tek ✅ 19
1,71

PZBuk

Starcie dwóch "maszyn" do rzucania maksów. Zarówno Holender jak i Anglik robią to masowo i dość regularnie. Ja upatrzyłem sobie tutaj over 9,5 180-tek Rossa. Uważam, że linia ustawiona tak, że można to pograć z nadzieją, że Anglik to pokryje. Mecz zapowiada się bardzo interesująco. Myślę, że powinniśmy zobaczyć 5-6 setów. Faworytem jest Dirk, jednak kursy na Rossa spadają, co daje do myślenia. Anglik w poprzedniej rundzie w 4 setach rzucił właśnie 10 maksów (18 legów) wygrywając z Litwinem Labanauskasem 3:1. Tak jak już wspominałem w jutrzejszym starciu powinniśmy zobaczyć co najmniej jednego seta więcej. Już sam fakt, że w tej rundzie gramy do 4 wygranych setów jest dla Naszego typu na plus. Kurs też atrakcyjny i warty gry!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +220
kacper091097 260,9K

kacper091097

Typer Ligi Mistrzów
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Cross - King - 1 @1.22
Chisnall - Bunting - 1 @1.37
Humphries wygra i więcej maxów @1.38
AKO @2.31

Jutro stawiam na zawodników, którzy nie zawiedli we wcześniejszej rundzie. Przed turniejem również postawiłbym na to trio, ponieważ grają w tym sezonie lepiej. Cross należy do wąskiego grona zawodników, którzy osiągnęli średnią 100+ bądź byli jej bardzo blisko. Rob pomimo tego, że grał z rewelacją pierwszej rundy i przegrywał w spotkaniu zachował zimną krew i w decydujących momentach kolejnych partii dawał radę i skończył z bardzo dobrym % na podwójnych. King narobił sobie trochę problemów w starciu z Baggishem i choć ostatecznie wygrał to sam występ był nijaki. Ani dobry ani zły. Nie wydaje mi się, żeby w obecnej formie Mervyn spisał się dużo lepiej i był w stanie nawiązać walkę z młodszym rodakiem.

Chizzy również zagrał lepiej we wcześniejszej rundzie od Buntinga łapiąc lepszą średnią o kilka pkt. i notując lepsze podwójne. Oczywiście można powiedzieć, że Bunting miał nieco słabszego rywala, ale nie sądzę, żeby Anglik był w stanie grać dużo lepiej. Dodatkowo jest to zawodnik, który wyjątkowo leży Chizziemu, który przez ostatnie lata ogrywał Stephena czy to na Playersach, czy ET, czy w dłuższym formacie (czasem nawet 6:0). W tym spotkaniu również nie spodziewam się więc sensacji. Chizzy jest dalej nienasycony, bo nie wygrał jeszcze większego turnieju i na pewno trzecia runda nie jest szczytem jego marzeń.

To ostatnie spotkanie rundy i tutaj poza wygraną Humpa spodziewam się większej liczby 180 w jego wykonaniu. VDV to jak dla mnie zawodnik, którego stać na około jednego maxa na set co bez problemu powinien osiągnąć Anglik, który jest znany z osiągania najwyższych wartości na tarczy. W meczu z Hempelem było aż 7 maxów i nie mniejszych liczb spodziewam się jutro. Na pewno Anglik nie osiągnął wybitnych % na podwójnych, ale stać go na dużo więcej, bo jest w stanie bez problemu grać na 35%-40%. To powinno w zupełności wystarczyć na Holendra, który co prawda zaimponował w pierwszym spotkaniu podwójnymi, ale to nie on powinien do nich pierwszy dochodzić. Jeżeli Hump będzie walił 180 i 140 to automatycznie pojawiać się wcześniej przy podwójnych i wykorzystywać okazje do kończenia legów.

Ostatnia edycja:
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Ale mnie dziś podłączyła do gry ta 170 Smitha. Długo żyją i maja się całkiem dobrze. Dostaliśmy fenomenalna sesje wieczorna i liczę, ze jutrzejszy dzień będzie równie ciekawy. W grze kupon zabójca oparty na Smithie, MVG (-1.5) oraz trzech betach, które wrzucę jutro. Póki co „łatwo” xDDD. W pracy podrzucę kilka swoich pomysłów.

Ciekawostka na koniec dnia:
Linie wystawione na najwyższe AVG w turnieju:
Lokata w postaci 123
107.99
106.99

MVG dziś 107.66. Jak ktoś przebije ta średnia na tych mś to przelewam 100 na schronisko.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
29.12
Mecz: J. Clayton - J. Rock
Typ: Więcej 180 (włącznie z remisem) - Clayton
Kurs: 3.10
Bukmacher: Betclic

Typ nieco ryzykowny, ale myślę, że warto. Jak widzimy po samych kursach, to Clayton nie jest w tym spotkaniu faworytem, ale z pewnością jest w stanie odnieść tutaj zwycięstwo. Ja proponuje, że rzuci więcej 180 niż jego rywal. W poprzednich dwóch spotkaniach, które wygrał kolejno 3:0 i 4:1 rzucił 5 i 6 razy maksa co pomogło mu w wygranej. Jego rywal natomiast w pierwszym meczu rzucił zaledwie raz maksa, natomiast w drugim było ich aż 13, ale trzeba mieć na uwadze fakt, że było w tamtym meczu aż siedem setów.
Dzisiaj liczę na doświadczenie i spokój Clayton, ale również spodziewam się pojedynku minumum pięcio/sześcio setowego. Na młodą twarz jeszcze przyjdzie czas jak nie w tym to w kolejnym wielkim turnieju.

Do góry Bottom