>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

PDC World Championship 2023 (15.12.2022 - 3.01.2023)

Kaldui 241,4K

Kaldui

Znawca - Dart
Zazwyczaj gram wszystko w Unibet, ale dzisiaj wpadł mi w oko Total Bet: przy 3 zdarzeniach bez podatku.
Wszystkie zdarzenia z sesji po południowej. Start za ok. 1,5h

Andrew Gilding vs Robert Owen
Gilding wygra i poniżej 4,5 seta @1.75 (1.64 w Uni) tragiczny Gilding 3:2

Gilding gra najlepszy sezon w swojej karierze: 2 finały Players Championship, Finał ET.
Średnia za ostatnie 12 miesiący: 94,98, Checkout Pcnt: 40.86% (17 wynik w całym PDC)

Natomiast Robert Owen to przede wszystkim półfinał UK Open w 2018r, później długo długo nic. Niemniej ten rok ma troszkę lepszy i myślę, że stać go na urwanie seta Gildingowi, oby tylko jednego :)

Danny Jansen vs Paolo Nebrida
Ponad 3.5 @1.45 (1.40 w Uni)

Typ na podbicie AKO - nigdy nie widziałem obu Panów w akcji. O Filipińczyku nie ma zbyt wielu danych. Natomiast Holender wygrał w tym roku podłogowy turniej (notabene pokonując w finale Gildinga), ćwierfinał w Młodzieżowych Mistrzostwach Świata (porażka z Rydzem). Ogólnie świetne mecze przeplata słabymi (zdarzają się średnie nawet 101-104, ale również sporo meczów poniżej 80).

Rozumiem stawienie go w roli faworyta, ale kursy na zwycięstwo młodego trochę przesadzone. Wątpię, żeby był w stanie zdominować to spotkanie i utrzymać wysoki poziom przez 3 sety.

Geert Nentjes vs Leonard Gates
Nentjes wygra @1,57 (1.53 w Uni) Gates zagrał swoje, czyli słabo. Tylko Nentjes nie doejchal..

Gates zagrał naprawdę słabego Grand Slama. Jedyny mecz w którym mógł coś ugrać, to ten z Hetą gdzie prowadził już 1:4, żeby ostatecznie przegrać 5:4. Większość cyferek ma gorszych od Nentjesa i chociaż zdarzają mu się mecze ze średnią powyżej 90, to jego rekordowa średnia w TV to zaledwie 90.04 (Holender 95.69)

Natomiast Geert trzyma całkiem solidny poziom. W tym roku w turniejach TV nie schodził ze średnią poniżej 90.

Natomiast ostatnie miesiące to głównie półfinał Młodzieżowych Mistrzostw Świata, gdzie przegrał z Rockiem 1:6, ale rzucał też przyzwoicie w turniejach podłowogwych

AKO Totalbet: @3,98 (@3,51 Unibet)

Dla odważniejszych
Nentjes -1.5 @2,20
Nentjes wygra i rzuci więcej 180 @1.98
Post automatycznie złączony:

Dodatkowo jak ktoś ma konto na etoto, to polecam typy na sesje popołudniowe (4 mecze)
Screenshot_20221219_123334_Chrome.jpg

@1.60 najwięcej 180 w meczu Sousa z Whitlockiem
@2.05 w każdym meczu padnie minimum cztery 180-tki: NIE ehh, w ostatnim legu ostatniego meczu wpadły 2 maxy, więc minus

Ostatnia edycja:
hiro 99,6K

hiro

Użytkownik
Jose de Sousa v Simon Whitlock
Typ: powyżej 9,5 maksa @ 1,53 11

Dwóch świetnie maksujących zawodników. Spodziewam się długiego meczu, 4-5 setów, wiele legów i wiele maksów. Po 5 na głowę powinno być spokojnie.

Gerwyn Price v Luke Woodhouse
Typ: Luke Woodhouse powyżej 2,5 maksa @ 1,47 3

Lubię obstawiać maksy Luke'a, bo często jest niedoceniany, a ten zawodnik bardzo ładnie układa lotki w T20. Do wczorajszego meczu z Omelchenką nie będę się odwoływał, bo nie miał żadnego znaczenia. Tu naprzeciwko stanie numer 1, broniący nagrody za mistrza świata sprzed 2 lat, więc motywacji Walijczyka nie muszę przedstawiać. Woodhouse będzie musiał się sporo napocić, żeby powalczyć z Pricem. 3 maksy w 3 setach? Moim zdaniem izzi.

AKO: 2,25 (1,98) betfan

Ostatnia edycja:
kacper091097 260,9K

kacper091097

Typer Ligi Mistrzów
Zonneveld - Williams
Zonneveld więcej maxów DNB
@1.7
Unibet

Ja próbuję jeszcze z tej sesji zakład po całkiem niezłym kursie na więcej maxów Holendra. Na przestrzeni tego roku wydawał mi się on lepszy w tym aspekcie. Statystyki z zawodów Players również to potwierdzają 4,9% 180-tek Zonnevelda i 3,6% Williamsa. Zawody z cyklu European Tour oraz Development Tour również potwierdzają tę tezę. Jedynie w zawodach ET Williams był w stanie nieco bardziej zbliżyć się do Holendra. Zakład z DNB po takim kursie wydaje mi się korzystny i dość bezpieczny. Jak to ostatecznie będzie zobaczymy w praniu, ale zakładając 4-5 setów w tym meczu widzę szanse na więcej maxów Holendra.

Ostatnia edycja:
brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Whitlock-De Sousa
Typ: Najwyższy C/O powyżej 159.5 - 5/betfan pudlo przy 161 w 1 legu

Typowa czutka. Obaj zawodnicy potrafią rzucać 180s i mogą zrobić ta linie, ale jakoś obu forma nie była ostatnio zachwycająca. Whitlock nagminnie ustawia się na 170 i mimo, ze w 1 meczu chyba nawet nie trafil pierwszej 60 to będzie próbował. Ogólnie miałem w głowie 170 C/O bo kurs dwa razy wyższy, ale Sousa nie liczy, rzuca 60 i często zostawia jakieś 161. Plusem tej linii jest możliwość zamknięcia 160, które Portugalczyk kilkukrotnie zrobił. Kurs warty ryzyka, a naprawdę uważam, ze w tym meczu możemy dostać fajerwerki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +255
Kaldui 241,4K

Kaldui

Znawca - Dart
W 51,8K

Wieczorek85

Użytkownik
Potencjalny hit Sousa - Whitlock chyba nie bez powodu nie zmieścił się w sesji wieczornej. Mecz stojący na makabrycznie niskim poziomie. Ale naprawdę, ciekawe czy w statystykach nie będzie jednym z najsłabszych w historii.

Kusi Sousa przy 0:2 bo tu doprawdy wystarczy zagrać średnio i można wygrac

Kaldui 241,4K

Kaldui

Znawca - Dart
Whitlock po 2 setach na średniej 81, Sousa 79. Gorzej nawet niż Jansen i Nebrida.

Gilding - nie licząc 5 seta - miał problem żeby kończyć legi w 20 lotkach

Najgorsza sesja na tych mistrzostwach.

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Dziwne MŚ, niby wszystko Ok, ale brakuje. Dziś zagrałem powyżej 3.5 seta w meczu Zonnevalda z Williamsem, bo wiedziałem, ze Walijczyk wygra seta… wygrał 3-0. Główny w grze, w planie dorzucić jeszcze jeden mocny na te MŚ i max dwa poboczne.

Price minimum 2 zamki 100+ - 2.2/totalbet ehh, te dwie loty na 100

Na tym buduje właśnie jeden z pobocznych. Woodhouse powinien się postawić i nie zdziwią mnie 4 sety. Price jest fantastyczny jeżeli chodzi o zamki 100+. Linia jest na 120.5. W moim odczuciu szans będzie sporo i jeżeli dojedzie podwójna to powinno wejść, a kurs złoto.

Ostatnia edycja:
W 51,8K

Wieczorek85

Użytkownik
Nie chcę Wam mieszać w głowie ale kierujecie się tym że Woodhouse dojedzie, całkowicie lekceważąc wczorajszy mecz. Przecież jeżeli on zagra jak z Ukraińcem to Price go pozamiata w trzech szybkich setach. Zamki mogą wejść, czy maksy dla Luki? Mi wydaje się bezpieczniejsza opcja -3.5 i mam nadzieję że Price szybko wejdzie na swój poziom

hiro 99,6K

hiro

Użytkownik
Nie chcę Wam mieszać w głowie ale kierujecie się tym że Woodhouse dojedzie, całkowicie lekceważąc wczorajszy mecz. Przecież jeżeli on zagra jak z Ukraińcem to Price go pozamiata w trzech szybkich setach. Zamki mogą wejść, czy maksy dla Luki? Mi wydaje się bezpieczniejsza opcja -3.5 i mam nadzieję że Price szybko wejdzie na swój poziom
To na serio?

Przecież mecz meczowi nierówny, gra się tak jak przeciwnik pozwala, bij mistrza i tak dalej. Inaczej grasz z najsłabszym w stawce (Omelchenko), a inaczej z najlepszym (Price). Woodhouse to nie jest pierwszy lepszy z łapanki, tylko solidny średniak. Oczywiście może być 3-0 w setach, a nawet 9-0 w legach, jak Smith z Raffertym. Ale każdy kto grał w cokolwiek wie, że z początkującym grasz tyle ile musisz żeby wygrać, a inaczej z arcymistrzem.

Otrzymane punkty reputacji: +177
W 51,8K

Wieczorek85

Użytkownik
hiro na serio. A czemu nie na serio? Przecież Twoj argument też można łatwo obalic. Mecz meczowi nierówny, gra się tak by wygrać. Tylko ze tutaj wstawię Whitlocka. Jeszcze solidniejszy średniak, bez dwóch zdań. Pierwsza runda ze słabym rywalem na średniej w okolicy 87. Dzisiaj z Sousa średnia niemal identyczna. Po tym co wczoraj widzalem to absolutnie nie widze czterech maxow o Luki

hiro 99,6K

hiro

Użytkownik
hiro na serio. A czemu nie na serio? Przecież Twoj argument też można łatwo obalic. Mecz meczowi nierówny, gra się tak by wygrać. Tylko ze tutaj wstawię Whitlocka. Jeszcze solidniejszy średniak, bez dwóch zdań. Pierwsza runda ze słabym rywalem na średniej w okolicy 87. Dzisiaj z Sousa średnia niemal identyczna. Po tym co wczoraj widzalem to absolutnie nie widze czterech maxow o Luki
Luki (Modricia?) 4 maksów nie potrzebuję, ale 3 maksy Luke'a będą spokojnie :)

Ja gram trochę w lotki, jeżdżę na różne turnieje i zachowując wszelkie proporcje wiem co znaczy grać z początkującym, a co z mistrzem. Moje średnie zamykają się w przedziale 50-80. Z początkującym, który rzuca na 35 wystarcza mi 55. Po co więcej? Szkoda koncentracji. A jak gram z topowymi zawodnikami w Polsce to jest 70, a bywa i 80. Trzeba czuć grę nie tylko z tv, ale samemu stanąć na linii i zrozumieć emocje :)

W 51,8K

Wieczorek85

Użytkownik
No Luke'a, jasne :)

Cieszy mnie że grasz. ale mimo wszystko pozostanę przy swoim zdaniu. Woodhouse dla mnie grał straszna kaszanę, jasne może być tak że tym razem Price nie wejdzie na swój poziom i mecz trochę potrwa. Ja jednak w cztery absolutnie nie wierze i podziwiam Twoja pewność trzech.wiec życzę i Tobie i sobie właśnie trzech

Do góry Bottom