anzelmo
Użytkownik
Pożyjemy zobaczymy najpierw niech zagra na dystansie na lepszej średniej i niech znajdzie receptę na 180 Bullego które spokojnie go będą ustawiały w 1 kolejności na dablach. A co jeszcze ma zrobić Smith zeby ciebie przekonać ? pokonał tutaj numer 1 Gerwyna jego koleżkę który gra mega dart Cleytona bardzo dobre średnie powyżej 100 - ja myślę ze głowa jest gotowa i powalczy o MS z Wrightem z którym ma co nieco do wyrównania ostatnio miał chyba... 8-5 i przerwę by przegrać 16-12 po przerwie nic nie grając....ale to jest Wright wielki gracz choćby wczoraj grając z Rydzem pokazał niesamowita sile ale czas pokażę każdy ma swoje zdanie i pieniądze ja napewno Wade nie lekceważę ale myślę ze dzisiaj nic nie ugra wiec...chłopaki juz wszystko opisali nie ma co powielaćJa tam Was podziwiam z tym Smithem
Wade pierwszy mecz w turnieju zagrał tydzień przed świętami. Później z VdV dostał walkowera. W ostatnich dniach z Kleermakerem i Kingiem 9-0 w setach. Co miałby zrobić więcej by was przekonać? Grać na wyższej średniej? Dzisiaj zagra ;-)
Wracając do tematu nie lubię grać hendi dość dużych na 180 bo moze byc rożnie ale gram spokojnie Bullego po 1,32 i ze machnie 1 180 w meczu po 1,4 w lvbet dobrych półfinałów i zielonych typów
Smith - Wade 1 1,32 i 1 180 w meczu po 1,4 lvbet