Aspinall - Anderson # over 6.5 180`s # 1.80
kolejny po MVG który nie dojechał na mecz
Obaj prezentują dobrą formę, na maxach też spoko forma, ładują w T20 aż miło, okazyjnie schodzą na T19 i T18, jak im ta trzecia lotka w T20 będzie wchodzić to tych maksów zobaczymy koło 10. Rok temu pomiędzy nimi w
Premier League było ich 9. Mecz ważny dla obu w kontekście utrzymania/awansu do TOP4.
Clayton - MVG # MVG # 1.80
ni chuja więcej nie zagram na tego barana, tylko ładować na dogi przeciwko niemu
Jak stawiam na MVG to wtapia, jak przeciwko niemu to wygrywa xD Nie wiem co się dzieje w tym tygodniu z Claytonem ale forma ostro w dół, wiem natomiast co się dzieje w tym tygodniu z MVG - obudził się w nim POTWÓR po spotkaniu z Durrantem gdzie każdy toczył sobie z niego bekę. Pora na odgryzienie się za Mastersa. Czy Clayton jest w stanie zagrać swój topowy z ostatniego czasu
dart? Nie wiem ale wydaje mi się, że nie w tym tygodniu. Czy MVG zagra kolejny topowy mecz? Tego jestem bardziej pewny więc idę w stronę MVG.
De Sousa - Wright # De Sousa z X # 1.58
Ważny mecz dla obu. Początkowo zastanawiałem się czy iść w czystą jedynkę ale podpieram się remisem, bo Wright gra słabo ale zawsze może odpalić. Jeżeli mam być szczery to de Sousa gra taki
dart, jaki każdy chce oglądać, dużo maxów, nietypowe rozwiązania więc spoko się to ogląda. Do każdego meczu wychodzi skupiony w 200% i nie dzbani w liczeniu jak to ma w zwyczaju. Wczoraj słabiej na podwójnych i słabsza średnia, dzisiaj powinno być lepiej. Wright mało maksów, forma to huśtawka. Gra na AVG w okolicach 100 ale to może być za mało na de Souse w obecnej formie. Jak Wright wygrywa to raczej jak jego przeciwnik ostro dzbani na podwójnych.
Van den Bergh # over 3.5 180`s # 1.55
Mój standardowy bet w przypadku VDB.
Fortuna ma linie niższą o 1 punkt niż totalbet. Maszyna do maksów ale ostatnio coś świruje i schodzi na T18 jak jedna z lotek mu dobrze nie siądzie i nie jest tak uparty w ładowaniu w T20 jak Anderson, Aspinall czy chociażby Clayton. Szykuje się dobry mecz bo Wade się obudził i zaczął grać topowego darta. Może być tu 7-5, 6-6 lub 5-7. Mam nadzieje, że Dmitri nie zagra słabo i pokryje linie.
AKO 9.05 w
fortunie za 250 zł do wyjęcia 1991.00