Siara_89
Użytkownik

Van Gerwen wygra
1,47
Fajny mecz się tutaj zapowiada. Mimo iż Rock jest dla mnie objawieniem tego sezonu to jednak typuję Jego porażkę z Van Gerwenem. Holender rzuca tutaj na bardzo wysokiej średniej (odpowiednio 100/102/105). Co prawda ostatni grupowy mecz Michael przegrał ze Smithem, ale tam Ross zagrał kosmos kończąc na średniej ponad 107 i rzucając 9 maxów. Josh też nie gra tutaj źle, jednak na "Shreka" może być za mało. Doświadczenie, ogranie i chłodna głowa też po stronie Michaela. Jeśli zagra tak jak w grupie to o wygraną można być spokojnym. Warto dodać, że to pierwsze starcie między tymi Panami.

Over 15,5 lega
1,35
Bukmacherzy w roli faworyta wskazują tutaj Humpriesa, jednak po tym co z Van Gerwenem zagrał Ross dla mnie nie jest to takie oczywiste. Ja idę tutaj w bezpieczne moim zdaniem over 15,5. Wystarczy, że mecz zakończy się co najmniej 10:6 lub wyżej dla któregoś z Panów i bet siedzi. Ogólnie spodziewam się tutaj wyrównanego meczu i festiwalu 180-tek, jednak linia 13,5 na maxy w meczu dla mnie za wysoka żeby grać. Co do typu to nie ma się co zbytnio rozpisywać. Obaj grają na wysokiej średniej, dobrze trzymają swój licznik i co ciekawe zarówno jeden jak i drugi w Grand Slamie zaliczyli mecz ze średnią powyżej 107! Będzie ciekawie!
Ostatnia edycja: