>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Paszport nieważny?

R 23

rutra

Użytkownik
Sorry jak już coś takiego było, ale nigdzie nie widzę, więc napiszę. Nie wiedziałem też jak nazwać temat. Nie chcę psuć reputacji totomixa, bo tylko tam typuje, no ale ja tylko stwierdzam fakt.

W dniu 18. urodzin poszedłem do totomixa i pani zapytała czy mam 18 lat. Powiedziałem, że tak i wyciągnąłem paszport, nawet nie spojrzała i bezproblemowo obstawiłem mecze, dostałem kupony. Trochę mnie ten fakt zdziwił, bo spotkałem raz (kilka dni później w totomixie) rok młodszego kolege i jego o wiek nie pytała (może dlatego, że ja jestem niski, hmm... już nie rosnę, może zawsze będą mnie o wiek pytać). No ale dobra mają do tego prawo. Zdążyłem już tam prawie 30zł wtopić (grając niskie stawki do 5zł), ale w ostatni weekend poszczęściło mi się, wygrałem 61,50zł. Zagrałem systemem, a trochę szkoda, bo wszystkie mecze weszły i mogłem 150zł wygrać, no ale wybrałem bezpieczniejszą wersje. Pieniądze wypłaciłem bez problemu, nawet ze sobą paszportu nie brałem.

No i dzisiaj taki numer... Przychodzę, a pani (ta sama co mi wygraną ostatnio wypłacała) pyta się czy dowód jest? Powiedziałem, że nie, ona na to abym przyszedł jak będę miał dowód. No dobra co miałem załatwić pozałatwiałem, wróciłem do domu, wziąłem paszport i poszedłem do totomixa. Pani pyta o dowód, a ja wyciągam paszport.
-Ma być dowód!
-Byłem w Urzędzie Miasta i po odbiór dowodu mam się zgłosić za tydzień.
-W takim razie przyjdź typować za tydzień jak będziesz miał dowód.
-Ale przecież paszport wystarczy, jest data urodzin.
Pewien pan, który usłyszał rozmowe powiedział, że paszport jest tak samo ważny jak dowód.
W końcu udało się, paszport wystarczył, a pani, żeby mnie jeszcze z równowagi wyprowadzić (oj to nie jest proste) zresetowała komputer. Poczekałem, postawiłem mecze i poszedłem do domu. Tak się zastanowiłem, że mogłem użyć mocnych argumentów typu jestem pełnoletni i trzeźwy, pani ma obowiązek obsłużyć klienta (któryśtam paragraf o tym mówi), mogłem też poprosić o numer do kierownika i zapytać czy paszport może być. No albo po prostu powiedzieć wprost &quot;Na wybory wystarczył paszport, do oddania krwi też&quot;.

No to jak to jest, ważny jest paszport, czy nie? Dlaczego zostałem tak potraktowany? Klient płaci, klient wymaga.

A może istnieje ryzyko, że zagrażam dochodom totomixa, bo raz udało mi się wygrać dwucyfrową kwote? Póki co jestem na minusie (gdybym wtedy, tydzień temu nie grał systemem tylko wszystko jako pewniaki, byłbym na plusie, ale powiedziałem sobie, że wybieram bezpieczniejszą wersje i nie będe miał do siebie pretensji jak wszystko wejdzie).

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Moim zdaniem jest tak jak piszesz:
A może istnieje ryzyko, że zagrażam dochodom totomixa, bo raz udało mi się wygrać dwucyfrową kwote
Widać zresztą,że jesteś profesjonalnym graczem:
No ale dobra mają do tego prawo. Zdążyłem już tam prawie 30zł wtopić (grając niskie stawki do 5zł), ale w ostatni weekend poszczęściło mi się, wygrałem 61,50zł
I pewnie dlatego tylko szukają okazji,żeby Cie jakoś zablokować.Następnym razem weź ze sobą kartę motorowerową,a jak Ci nie uwzględnią jej,to postrasz ich rezygnacją i automatycznym spadkiem obrotów firmy.

R 23

rutra

Użytkownik
Nie zdawałem na motorower, ale karte rowerową mam ????

Profesjonalny gracz... na minusie.

W jednym z tematów padły takie słowa (cytuje z pamięci): &quot;Uważasz, że rozj(cenzura) system i teraz każdy w to ma uwierzyć&quot;. Tak sobie po ostatniej wygranej pomyślałem, że może roz(cenzura) system. Kiedyś wygrałem 90zł, ale to był wtedy tasiemiec grany po kursach, byłem złotówke do tyłu i myślałem, że już za miesiąc dwa będę pare baniek na plusie, niestety było odwrotnie. Najpierw przegrałem 25zł, potem zrobiłem 10m-cy przerwy, po czym wróciłem i kolejne 30zł przegrałem. Po kolejnym powrocie do gry zacząłem powoli, ale systematycznie odrabiać straty, gdy już odrobiłem połowe, pomyślałem jakie to proste i zacząłem puszczać single za 10zł, w efekcie trochę się przejechałem i byłem 124,50zł na minusie.

W tym miesiącu, a właściwie przez ostatnie 2 tygodnie po 2-letniej przerwie miałem grać rozsądnie, a najwięcej porażek to takie kupony za 5zł, gdzie miała być pewna wygrana 10-20zł. Aż w końcu nastąpił przełom. Znalazłem sposób, który może przynosić zyski. Co prawda 100% gwarancji nie daje, ale jak takie AKO=75 wejdzie kilka razy to będzie duży plus.

Czyżbym stanowił zagrożenie dla dochodów totomixa, bo inni w moim wieku puszczają taśmy, lub &quot;pewniaki&quot; za duże kwoty i wszystko przegrywają, a ja coś wygrywam za małe stawki? Tego nie wiem, na razie jestem 90zł z groszami na minusie i czas pokaże. Jak nikt nie będzie chciał wydawać mi kuponów to kolegom dam by puszczali, ale wtedy poznają mój sekretny sposób, którym z nikim się nie podziele. Ewentualnie jak okaże się on taki super dobry i troche zarobie, tak, że nie będę się musiał o nic martwić (w domyśle kryzys) to udostępnie ten sposób gry na forum, niech i inni koszą buków.

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
wybiegasz z tematu i zaczynasz pisać jak grać i w jaki sposób.
Jak dla mnie żebyś ogrywał buka na 100 zł i stanowił zagrożenie to po prostu śmiech na sali... A swój sekretny sposób to zachowaj dla siebie, wróżką nie jesteś.

R 23

rutra

Użytkownik
Dziś ogrywam tzn. dziś jestem na minusie, ale jak w przyszłości sposób się sprawdzi to za kilka złotych wygrana 100, uzbiera się kilka takich wygranych, potem za kilkanaście złotych wygrana 1000, a potem 10000, więc jak to wypali to jakieśtam zagrożenie może być ;) ale po co od razu po jednym kuponie, w którym nie da się ukryć, że miałem farta (grałem systemem, ale powątpiewałem w to, że wszystko może wejść). No nic zobaczę co będzie dalej czy nie będzie problemu z typowaniem i wypłacaniem wygranych.

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
Możesz pokazać legitymację z datą, paszport - cokolwiek co jest dokumentem i stwierdza, że masz ukończone 18 lat. Pewnie Pani w punkcie chciała się upewnić, sama nie wiedziała czy może być inny dokument, napewno nie jest to jakaś próba zablokowania Ciebie, bo to jest śmiech na sali.
Następnym razem poucz ją, że paszport to jest normalnie dokument wazny ( jest zdjęcie i data urodzenia ) jeśli nie będzie wierzyła, lub nie będzie chciała Cię obsłużyć - poproś ją, żeby zadzwoniła do swojej Centrali i sie upewniła, a jak nie będzie chciała tego zrobić - sam zadzwoń na telefon dla graczy i sprawa zostanie wyjaśniona.

R 23

rutra

Użytkownik
Stwierdzam fakt, że pani mnie nie lubi. Nieraz jak chodziłem do totomixa jako niepełnoletni nie chciała abym obstawiał mecze, nawet jak przychodziłem z tatą na pytanie &quot;Czy syn będzie mógł sam typować, bo ma moją zgode&quot;, odpowiadała, że nie, bo boi się, że ją zamkną i takie tam (w sumie trochę racji miała), a kolegom z klasy a nawet młodszym bez problemu kupony wydawała. W 2009 powiedziałem dość, do 18stki nie typuje i właśnie w dniu urodzin poszedłem to od razu zapytała czy 18 lat mam, a potem nic i we wtorek byłem po wygraną (61,50zł) a dziś takie problemy. Ciekawe co będzie jak za tydzień dostanę dowód.

PS. Póki co Wisła... znaczy się Fulham wtopił, więc jeden kupon za 2zł przegrany ???? ale to był z tych niepewnych, te pewne to dopiero na weekend ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
quba95 3

quba95

Użytkownik
totomix się psuje!!!! na wakacjach 2010 puszczałem wiele razy u tego buka i wszystko było ok, miałem trochę przerwy i wróciłem do puszczania to jest problem, bo u tej samej babki w totomix bo babka nie puszcza :/
trzeba sobie radzić i chodzę po kilku bukach np milenium fortuna, no i u totomixa ale tylko jak jest koleś ????
no wiem nie mam 18 lat i nie powinienem puszczać no ale ...

Do góry Bottom