Ja bym szanse na wygraną upatrywał tutaj w Underach/ Overach dałbym sobie spokój z typami 1x2 bo w tej fazie ciężko jest je wytypować. W rewanżowych meczach można spróbować 1x2 ale chyba jeszce nie teraz.
ja osobiście typuję tak:
Glasgow Rangers- Werder Brema Over 2.5 Typ:1
Faworytem są tu
Niemcy, ale szkoci już w Lidze Mistrzów pokazali, że grać z silnymi rywalami potrafią i strasznie się moblizują. Over bardzo możliwy jeśli popatrzeć na ich wyniki w lidze 17 overów Rangersów i 13 drużyny z Bremy. Szkoci będą chcieli tu uzyskać dobry wynik przed rewanżem-muszą coś strzelić, podobnie jak werder - bramka na wyjeździe liczy się podwójnie.
Tottenham Hotspur- PSV Eidhoven Under 2.5 Typ:1
Nie jest to może najciekawsze spotkanei 1/8 PUEFA ale ciekawsze do wytypowania. Spotykają się tu drużyny Tottenhamu i PSV. Tottenham w ostatnie kolejce uległ na wyjeździe znajdującego się tuż nad strefą spadkową Birmingham City, natomiast PSV dąży do wygrania ligi holendarskiej jest na 1 miejscu z przewagą 6 pkt. nad Ajaxem, ale Premiership
i Liga holendarska nie mają porównania. Drużyny te są do siebie zbliżone poziomem jeśli chodzi o kadrę.W Tottenhamie prawdopodobnie zabraknie Gilberto, Dawson' a i Jonathan Woodgate' a , PSV musi się obejść bez Benoit Assou-Ekotto' a i Gareth Bale' a, Denny Koevermansa, Danko Lazovica i Ericka Addo. Osłabiona Ofensywa PSV i defensywa Tottenhamu się równoważy wydaje mi się że padnie w tym meczu under, typował bym jeszce remis 1:1.
Olympique Marsylia - Zenit St. Petersburg Typ: 1
Podobnie jak Gorillaz uważam, że Marsylia jest w gazie Zenit jeszce jest w fazie przygotowań do sezonu,przygotowanie fizyczne plus dobra skuteczność powinna wystarczyć aby Marsylia wygrała tu z drużyną z Rosji.
Bolton Wanderers - Sporting Lisbon Typ: x2
Bolton to już prawie spadkowicz Premiership, prawie bo jego gra naprawde nei wygląda za ciekawie, natomiast Sporting bardzo dobrze pokazał się w tej edycji Ligi Mistrzów mógł nawet awansować do 1/8, w lidze zajmuje 5 miejsce i traci 5 pkt. do 2 miejsca jakie zajmuje lokalny rywal Benfica. Typ ten wydaje mi się najpewniejszy ze wszystkich meczów w tej rundzie.
Pzdr:wink: