>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Paradoks 10x 1.01 + 1.14 = 2.00 ?!!!!!

Status
Zamknięty.
wincent 150

wincent

Użytkownik
edi jest fachowcem od wszystkiego to ci napewno wyjaśni
No ty jesteś tylko fachowcem od teorii spiskowych... [Właściciel stsa zna wyniki meczy(z różnych lig) , podaje je znajomemu który wygrywa u niego kupę kasy ...potem pewnie dzielą się 50-50 w jakiejś spelunie i każdy przebrany za ćpuna idzie w swoją stronę. Ciekawe czy Macierewicz ma jeszcze wolne miejsca w komisji ????

PS: moze ktos wyjasnic mechanizm odprowadzania podatku obrotowego?
[EDIT : tu było krótkie wyjaśnienie, ale w wyniku postu wielkiegozordona nie ma sensu żeby było tu nadal ;) więc usuwam
A co do systemu to kurs 1.01 nie znaczy na pewno ze typ powinien wejsc na 99%. Im mniejszy kurs tym wieksze zanizenie kursu przez buka. Normalnie(realnie) takie 1.01 powinno oscylowac w okolicy 1.05-1.07 a takie spotkania nie wchodza bardzo czesto, czego idealny przyklad mielismy na prezentowanym przykladzie.
[Żeby edi się nie pieklił że nie na temat piszę ????
Dokładnie. Przyjmując za wyznacznik prawdopodobieństwa kursy na giełdzie, na zakłady 1X w totomixie lay dla 2 (czyli właśnie 1X) będzie wynosił 12-15, czyli kurs wyniesie 1+(1/15) do 1+ (1/12) czyli od 1,066 do 1,083. Dla kursu 1,14 na giełdzie wyniesie on ok. 1,20.
Zsumujmy prawdopodobieństwo:
(1/1,066)^11 * (1/1,2)= 0,93^11 * 0,83 = 0,45 *0,83 = 0,37 czyli 37% co daje bukowi przewagę 26% !!!

Dla porównania przewaga kasyna w
ruletce amerykańskiej ok 3%
ruletce francuskie ok 2%
baccarcie (przy graniu na bank wygra) ok. 1,2 %
Tyle matematyki ????
Wykorzystując sytuacje - Wielkizordonie :
1) witaj znowu (po banie ??) ;)
2) temat o grani 10 min na początku i na końcu w mojej opinii świetnie się zapowiada i wielki ✅ za niego

EDIT : jak tu zagląda jakis mod, to może niech zamknie temat na jakiś tydzień zanim nam się panowie znów pokłócą ;)

M 1

momodzik

Użytkownik
Pierwszy test tego systemu
Tak jak widać na screenie w systemie trafilem 11/11, &quot;pewniak&quot; nie wszedl, tak wieć na dobrą sprawe przegralem wszystko ! ???? Lecz to byla tylko proba, w ten weekend gram juz to za prawdziwe pieniadze. Mam nadzieje ze wejdzie. Pytanie dla zorientowanych co do systemow w Fortunie:
Maja tam system 7 z 11? Istnieje u nich stawka 0.05gr? W fortunie jest duzo wiecej kursow 1.01 niz w toto mixie i dlatego te pytania.

No niezły ten system, ale w spotkaniu Italia Shooters-North York postawiłbym na remis. Przecież każdy kibic wie, że Italia Shooters przeżywa kryzys, bo kapitan jest kontuzjowany - piszą o tym na wszystkich portalach!

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
pytanie o podatek bylo zartem bo widze, ze jest tu ktos kto owa fundamentalna wiedza chce sie pochwalic i nie mam Ciebie na mysli lecz kogos kto z moja nieobecnoscia ma troche wiecej wspolnego.
Ano bylem na wakacjach ale cos tam sobie wymyslilem i mysle ze w polaczeniu z poprzednim sposobem moze byc tylko lepiej.
Ten tu prezentowany system na pewno sie nie sprawdzi, pozatym ponoc tego zaakraglenia juz nie ma wiec mozna spac spokojnie.

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
pytanie mam,coś się zmieniło czy nadal można w totomixie grac tak jak autor tematu napisał,puszciłem kiedys sobie takie 2 i pewniak zawalił,puszczał ktoś ostatnio???

marcol 1

marcol

Użytkownik
Dzisiaj rano miałem zamiar zagrać tym systemem w totomixie. Wynalazłem 11 meczy z oferty plus 1 taki z większym kursem. Ustawiłem 7 z 11 i jeszcze ten 1 normalnie. Wyszło ładnie bo za 2 zł 600 coś do wyjęcia jak wszystko by wpadło co mnie zszokowało, ale jak tak piszą to fajnie. Miałem problem, bo gdy chciałem zrobić eKupon to nagle z oferty zabierali spotkania. Udało się pozamieniać i wszystko cacy numerek spisany. Poszedłem do buka podaje babce na wszystkie sposoby, a tu nagle nie ma takiego ekuponu. Czy to dlatego, że totomix ciągle zmienia zdarzenia w ofercie? A ty wycofa, a to doda i trzeba liczyć na szczęście? System ciekawy i bardzo mnie dziwią takie kwoty duże do wyjęcia, ale zabawa jest ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Od 10.11 Totomix zablokował już tę możliwość zawierania zakładów ze stawką 0.05zł - jeśli iloczyn powstały z przemnożenia kursów ( a więc ako ) uzyskany z kombinacji zdarzeń w obrębie danego systemu np. dla 3 zdarzeń w systemie 3z12 jest niższy niż 0.1zł , co w okresie od wprowadzenia w sierpniu tych zakładów systemowych ze stawkami od 0.05zł naraziło ich na duże straty finansowe - szczególnie ze strony jednego gościa, którego wizerunek widzę w lustrze podczas golenia się ???? .
Bowiem do 10.11 do godziny 11.00 , gdy zablokowano tę możliwość gry - wystarczyło wybrać np. w systemie 3z12 zdarzenia dające dla jednej kombinacji ako =&gt;1.15 i zagrać to z tą stawką 0.05zł aby system komputerowy Totomixa tę wygraną potraktował tak samo jak grę z kursem ako 2.28 ponieważ:
a/ 1.06*1.05*1.05x0.05złx0.88=0.05zł a to powodowało regulaminową konieczność zaokrąglenia wygranej do 0.1zł
b/ 2.28x0.05złx0.88=0.1zł
Tak więc grając systemem 3z12 mającym 220 zakładów ze stawką 0.05zł, a więc przy koszcie 11zł i trafiając te 12z12 zdarzeń z niskimi kursami wyżej podanymi zamykającymi kombinację na 1.15 - wygrana była za friko podwyższana o 100% i dostawało się 22zł lub przy 1 błędzie 16.5zł a przy 2 błędach 12zł.
Sam wysyłałem dziennie początkowo jedynie po 100 takich zakładów a więc za 1100zł aby się za szybko nie połapali i wtedy wygrywałem:
a/ 2200zł więc 1100zł netto przy trafianiu 12z12, czyli bez błędu
b/ 1650zł więc 550zł netto przy trafianiu 11z12, czyli z 1 błędem
c/ 1200zł więc 100zł netto przy trafianiu 10z12, czyli z 2 błędami
W ostatnim okresie gdy w Totomixie zaczęto wnikliwie przyglądać się moim wciąż wygrywającym kuponom, zacząłem grać 200-350 kuponów dziennie a ostatniego dnia 10.11 chciałem już iść na całość i nadać 1200 zakładów za 13200zł, ale od godziny 9.30 dałem radę nadać tylko ok. 50% tej ilości gdyż o 11.00 zablokowano system i wprowadzono blokadę tego typu zagrań ???? ???? ????
W sumie w okresie 2,5 miesięcy przy pomocy tego &quot;patentu&quot; wygrałem na czysto w Totomixie trochę ponad
100 000zł ( od początkowych 1100zł dziennie aż po coraz wyższe kwoty, gdy z info od kolektorów wiedziałem już że w firmie będą wkrótce wprowadzone zmiany w grze systemowej i zabawa się skończy... )
Wobec tego, że można tam nadać jedną kombinację zdarzeń ( zarówno w zakładzie prostym jak i w systemie ) do kwoty 1000zł - to musiałem chcąc nadać np. 200 czy 300 kuponów robić taki manewr dochodząc do opłaty 1000zł w postaci przemieszania kolejności tych samych zdarzeń na kuponie - bo wtedy system odbierał to jako już inne kombinacje...
Tu jest przykład takiego mojego manewru a jednocześnie dowód wygranej i godziny nadania kuponów w ramach tej serii są wymowne:
http://totolotek.pl/totomix/sprawdz_kupon/
i wystarczy w odpowiednie rubryki wpisać numer kuponu i jego numer referencyjny aby to zobaczyć ( tego dnia miałem akurat 1 błąd i za każdy nadany kupon za 11zł dostawałem 16,5zł )
a/ 399266515015475154 a nr referencyjny 053 z godziny 16.30&#39;42
b/ 399251015015475154 a nr referencyjny 802 z godziny 16.54&#39;50
P.s: zaznaczam że ten mechanizm możliwego w Totomixie podwyższania na zaokrągleniach wygranych wykryłem i opisałem już rok temu na forum multipasko o grach losowych , gdyż wtedy w Totomixie były przyjmowane zakłady na gry losowe i grający np. progresją na 1 liczbę Multilotka mogli odpowiednio dobierając stawkę, korzystnie wpływać na wysokość swoich wygranych po tym zaokrągleniu - czyli już wtedy opłacało się w ramach tego samego budżetu na grę zagrać wiele zakładów z mniejszą stawką aby to wykorzystać.
Pzdr.
edi8

marcol 1

marcol

Użytkownik
No to gratuluję. U mnie może coś się popieprzyło dlatego w eKuponie, że tyle do wygrania było. Nie wiem. Babka mi nie chciała ekuponu przyjąć więc system już wykrył o co chodzi. Trudno trzeba myśleć o innym systemie...

wincent 150

wincent

Użytkownik
Czyli temat do zamknięcia.
Sam tez tak grałem, ale starałem się nie wypłacać po więcej niż kilkanaście kuponów w kolekturze (no ale tych w krakowie jest sporo).Liczyłem że się tak szybko nie połapią ;)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Czyli temat do zamknięcia.
Sam tez tak grałem, ale starałem się nie wypłacać po więcej niż kilkanaście kuponów w kolekturze (no ale tych w krakowie jest sporo).Liczyłem że się tak szybko nie połapią ;)
Swoją grę prowadziłem zarówno w necie w E-Promocji i w 8 kolekturach ( mieszkam w Wwie ) i nigdy nie realizowałem wygranych w tej samej kolekturze w której bezpośrednio ostatnio nadawałem - aby mi się ew. kolektor nie &quot;podłączył&quot; pod moje wciąż wygrywające kupony , powodując tym samym w firmie zainteresowanie gwałtownym przyrostem nadawanych kuponów systemowych ze stawką 0.05zł...
Pzdr.
edi8

tremen 10

tremen

Użytkownik
chciałbym się zapytać edi8 jaka teraz jest najniższa stawka na kuponie systemowym??
z góry dzięki
niech się darzy

tremen 10

tremen

Użytkownik
czyli jeśli mamy 4 z 10 a A B C D E F... itd to bloki więc:
A*B*C*D ma być równe lub większe 2 ?
czy
A, B, C, D, itd ma być równe lub większe 2 ?
p.s. wincent nie pisze dlatego to że jest to źle wyjaśnione tylko ja jestem jak budowa cepa
z góry dzięki

niech się darzy

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
tremen &gt;&gt;&gt; tak generalnie, to obecnie obowiązuje w Toto-Mixie zasada przy grze systemami, że ako uzyskane z kombinacji dla danego systemu np. 3z12 czy 4z10 i przemnożone przez stawkę nie może powodować konieczności zaokrąglania wygranej do 0.1zł , a na czym poprzednio do 10.11 robiłem kasę bo grałem system 3z12 z ako 1.15x0.05złx0.88=0.05zł a to powodowało konieczność wypłacania za każdą kombinację 0.1zł.
Tak więc musisz teraz zawsze sprawdzić czy najniższe możliwe ako ze zdarzeń granych na Twoim kuponie przemnożone przez stawkę za jaką chcesz grać np. 0.05zł nie jest niższe niż 2, bo np. 2x0.05zł=0.1zł a 1.5x0.05=0.07zł
Pzdr.
edi8

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Witam.
Aby nie było żadnych wątpliwości, iż wraz z zablokowaniem mi w dniu 10.11 możliwości dalszego ogrywania Totomixa za pomocą opisanego tu już &quot;patentu&quot; całkowicie zaprzestałem robienia im kuku ???? - to proszę o wpisanie na ich stronie
poniższych numerów seryjnych i referencyjnych:
a/ 421000100067777900 i ref. 123
b/ 421000200067777948 i ref. 071
Pzdr.
edi8

R 13

reward

Użytkownik
Witam.
Aby nie było żadnych wątpliwości, iż wraz z zablokowaniem mi w dniu 10.11 możliwości dalszego ogrywania Totomixa za pomocą opisanego tu już &quot;patentu&quot; całkowicie zaprzestałem robienia im kuku ???? - to proszę o wpisanie na ich stronie
poniższych numerów seryjnych i referencyjnych:
a/ 421000100067777900 i ref. 123
b/ 421000200067777948 i ref. 071
Pzdr.
edi8
Ładnie ???? A zamieszczasz czasami na forum swoje propozycje meczy przed rozpoczęciem spotkań ?

R 23

rutra

Użytkownik
Mam prośbe: nie piszcie nic w tym temacie. Spadnie na 50 strone i kilkadziesiąt osób z niego skorzysta, a tak jak wszyscy zaczną to czytać, to zaraz totolotek coś wykombinuje.

Błąd zrobiłem, że stworzyłem ten temat, więc proszę nie piszcie tu nic, a najlepiej niech admini zamkną temat.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
rutra&gt;&gt;&gt; ale już nie można tam grać za stawkę 0.05zł, jeśli ako kombinacji powoduje konieczność tego zaokrąglenia wygranej - czyli było np. 1.05*1.05*1.05x0.05zł*0.88=0.05 a po zaokrągleniu robiło się z tego 0.1zł a obecnie ako z kombinacji przy tej stawce musi być już 2 a nie 1.15 ????
Pzdr.
edi8

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom