A jaka jest marża w totomixie?Po co szukać jakichś sure betów/kontrowania mając takiego value beta?
będę obserwował co sie z tego tematu rozwinie
A jaka jest marża w totomixie?Po co szukać jakichś sure betów/kontrowania mając takiego value beta?
będę obserwował co sie z tego tematu rozwinie
dziwi mnie ze w to wierzycie.To jest PR a nie żadna wygranaNa stronie STS-u w zakładce wygrana tygodnia prezentowany jest kupon ako ze stawką 200zł i z kursem 5.56 uzyskanym z 17 zdarzeń od 1.03 do 1.2 , który to kupon w ilości 72 nadał gracz ( więc za 200złx72=14.400zł ) i trafił te wszystkie 17 zdarzeń wygrywając łącznie 70.459zł.
Wniosek: gość ryzykował 14.400zł i jedna wpadka, czyli trafienie 16z17 groziła wtopą...
granie tylu meczów i za taką kwotę to szybka droga do bankructwa.dziwi mnie ze w to wierzycie.To jest PR a nie żadna wygrana
Prezentowany kupon ma oznaczenie Warszawa10 a to odnosi się do kolektury STS gdzie został nadany:dziwi mnie ze w to wierzycie.To jest PR a nie żadna wygrana
Właściciele stsu nie są na tyle głupi żeby narażać się skarbu państwa,mają ludzii którzy robią tak żeby było dobrze.Prezentowany kupon ma oznaczenie Warszawa10 a to odnosi się do kolektury STS gdzie został nadany:
WARSZAWA 01-187 WOLSKA 50A PAW.3C
a więc nie sądzę aby w tak tani sposób narażali się na poważne konsekwencje grożące odebraniem im koncesji na prowadzenie działalności, ponieważ w dokumentacji STSu musi istnieć ślad poboru w imieniu i na rzecz Skarbu Państwa podatku obrotowego od tej kwoty 14400zl , do czego są zobowiązani...
Pierwsza kontrola i brak tych ( wynikających z przepisów ) pieniędzy w kasie państwa z tego opublikowanego kuponu i podania własnej informacji o ich przyjętej od gracza ilości 72 sztuki - a od tej kwoty 14400 przy 12% podatku obrotowym to 1728zł i Ministerstwo Finansów zamyka im budy...
Zatem nie podzielam Twojego przekonania w tym co napisałeś o prawdziwości tych kuponów!
Pzdr.
edi8
Bez jajP.s: kilka lat temu zdobyłem w STS tytuł EXPERTA w konkursie na najwyższe ako i jeden z moich kuponów był prezentowany w ich gazetce i w necie na ich stronie - zatem i niech to coś powie o tym czy są tam prezentowane prawdziwe kupony... edi8
edi jest fachowcem od wszystkiego to ci napewno wyjaśniPS: moze ktos wyjasnic mechanizm odprowadzania podatku obrotowego?