>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Paradoks 10x 1.01 + 1.14 = 2.00 ?!!!!!

Status
Zamknięty.
bukzaplac 5

bukzaplac

Użytkownik
Średnio mają z 10% marży, ale po doliczeniu podatku wychodzi 20-23gr straty na każdą postawioną złotówkę, powyżej jednego spotkania na kupon jest jeszcze wyższa.

T 0

tenznany

Użytkownik
Pierwszy test tego systemu
Tak jak widać na screenie w systemie trafilem 11/11, &quot;pewniak&quot; nie wszedl, tak wieć na dobrą sprawe przegralem wszystko ! ???? Lecz to byla tylko proba, w ten weekend gram juz to za prawdziwe pieniadze. Mam nadzieje ze wejdzie. Pytanie dla zorientowanych co do systemow w Fortunie:
Maja tam system 7 z 11? Istnieje u nich stawka 0.05gr? W fortunie jest duzo wiecej kursow 1.01 niz w toto mixie i dlatego te pytania.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
TenZnany &gt;&gt;&gt; masz rację pisząc, że w FORTUNIE jest znacznie więcej zdarzeń z kursem 1.01 a o ich ofercie zakładów systemowych MAXIKOMBI tu sobie poczytaj:
www.efortuna.pl aby wejść na ich stronę z ofertą i mieć możność robienia e-kuponów) .
Masz więc możliwość w FORTUNIE nadania systemu 7z11=330 zakładów już ze stawką 5gr za zakład, czyli za 16,50zł.
P.s: remis Egiptu u siebie z Sierra Leone to kolejny przykład tego, że nie ma pewniaków...
Pzdr.
edi8

wincent 150

wincent

Użytkownik
Czechy - Litwa 1x 1,01 wynik 0-1
turcja (u21) gruzja 1x 1,01 wynik 0-1
Francja - Białosuś 1x 1,01 wynik 0-1
puerto rico -wks 1 1,02 wynik 79-88
tak z ostatnich kilku dni kursy typu 1,01 które nie weszły - a nie grały ligi piłkarskie w europie pamiętajmy ???? jak jest prenaście takich typów na kuponie... to nie coś nie wejdzie i tyle.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Na stronie STS-u http://www.sts.pl/ w zakładce wygrana tygodnia prezentowany jest kupon ako ze stawką 200zł i z kursem 5.56 uzyskanym z 17 zdarzeń od 1.03 do 1.2 , który to kupon w ilości 72 nadał gracz ( więc za 200złx72=14.400zł ) i trafił te wszystkie 17 zdarzeń wygrywając łącznie 70.459zł.
Wniosek: gość ryzykował 14.400zł i jedna wpadka, czyli trafienie 16z17 groziła wtopą...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
reewers &gt;&gt;&gt;&gt; oczywiście, ze to drugie... ???? bo zobacz tylko co wcześniej napisał &quot;wincent&quot;...

papa-smerf 107

papa-smerf

Użytkownik
edi8.&gt;tego nie można zagrac w efortunie,
A może ktoś puszczał w efortunie i dokładnie wie,moje przypuszczenia są takie ponieważ gdy wpisywałem stawke 0,05 zł to wygrana się nie podwajała;)

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Papa Smerf&gt;&gt;&gt; Wcześniej KARTONIK też napisał, że sprawdzał w FORTUNIE i minimalna wygrana to teraz już 5gr a zatem nastąpiła zmiana , bo w zeszłym roku gdy były tam wprowadzone gry losowe &quot;Liczby świata&quot; , to wygrane były liczone z zaokrągleniem do 10gr i grając te liczby w progresji na wyższych etapach warto było to uwzględniać przy doborze stawki grając np. na kurs 7 na 1 liczbę Dużego Lotka.
Pzdr.
edi8

C 22

caciavita

Użytkownik
Na stronie STS-u w zakładce wygrana tygodnia prezentowany jest kupon ako ze stawką 200zł i z kursem 5.56 uzyskanym z 17 zdarzeń od 1.03 do 1.2 , który to kupon w ilości 72 nadał gracz ( więc za 200złx72=14.400zł ) i trafił te wszystkie 17 zdarzeń wygrywając łącznie 70.459zł.
Wniosek: gość ryzykował 14.400zł i jedna wpadka, czyli trafienie 16z17 groziła wtopą...
dziwi mnie ze w to wierzycie.To jest PR a nie żadna wygrana

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
dziwi mnie ze w to wierzycie.To jest PR a nie żadna wygrana
Prezentowany kupon ma oznaczenie Warszawa10 a to odnosi się do kolektury STS gdzie został nadany:
WARSZAWA 01-187 WOLSKA 50A PAW.3C
a więc nie sądzę aby w tak tani sposób narażali się na poważne konsekwencje grożące odebraniem im koncesji na prowadzenie działalności, ponieważ w dokumentacji STSu musi istnieć ślad poboru w imieniu i na rzecz Skarbu Państwa podatku obrotowego od tej kwoty 14400zl , do czego są zobowiązani...
Pierwsza kontrola i brak tych ( wynikających z przepisów ) pieniędzy w kasie państwa z tego opublikowanego kuponu i podania własnej informacji o ich przyjętej od gracza ilości 72 sztuki - a od tej kwoty 14400 przy 12% podatku obrotowym to 1728zł i Ministerstwo Finansów zamyka im budy...
Zatem nie podzielam Twojego przekonania w tym co napisałeś o prawdziwości tych kuponów!
P.s: kilka lat temu zdobyłem w STS tytuł EXPERTA w konkursie na najwyższe ako i jeden z moich kuponów był prezentowany w ich gazetce i w necie na ich stronie - zatem i niech to coś powie o tym czy są tam prezentowane prawdziwe kupony...
Pzdr.
edi8

C 22

caciavita

Użytkownik
Prezentowany kupon ma oznaczenie Warszawa10 a to odnosi się do kolektury STS gdzie został nadany:
WARSZAWA 01-187 WOLSKA 50A PAW.3C
a więc nie sądzę aby w tak tani sposób narażali się na poważne konsekwencje grożące odebraniem im koncesji na prowadzenie działalności, ponieważ w dokumentacji STSu musi istnieć ślad poboru w imieniu i na rzecz Skarbu Państwa podatku obrotowego od tej kwoty 14400zl , do czego są zobowiązani...
Pierwsza kontrola i brak tych ( wynikających z przepisów ) pieniędzy w kasie państwa z tego opublikowanego kuponu i podania własnej informacji o ich przyjętej od gracza ilości 72 sztuki - a od tej kwoty 14400 przy 12% podatku obrotowym to 1728zł i Ministerstwo Finansów zamyka im budy...
Zatem nie podzielam Twojego przekonania w tym co napisałeś o prawdziwości tych kuponów!

Pzdr.
edi8
Właściciele stsu nie są na tyle głupi żeby narażać się skarbu państwa,mają ludzii którzy robią tak żeby było dobrze.
Podatek? co za problem.ktoś wyśle kupon, wygra i ten ktoś zapłaci podatek taki jak tam wyliczyłeś .
Podatek zapłaci ktoś(czyli sts).te 1728zł wróci im się z nawiązką.
I to cała filozofia.Pomyśl czasami,bo myślenie nie szkodzi,czasami nawet pomaga
P.s: kilka lat temu zdobyłem w STS tytuł EXPERTA w konkursie na najwyższe ako i jeden z moich kuponów był prezentowany w ich gazetce i w necie na ich stronie - zatem i niech to coś powie o tym czy są tam prezentowane prawdziwe kupony... edi8
Bez jaj
oni myślą ,a nie tak jak ty . Wierzysz we wszystko co pokazali,napisali.
Robią tak aby &#39;owca była cała i wilk syty&#39;&#39;

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
caciavita &gt;&gt;&gt; człowieku, przestań pieprzyć swoje głodne farmazony , bo Ty nie masz elementarnej wiedzy o zasadach poboru podatku obrotowego i nawet nie wiesz co jemu podlega i kiedy jest pobierany!
Zgłoś się po maturze czyli jak będziesz pełnoletni - bo obecnie nie mam o czym z Tobą pisać.
Pzdr.
edi8

C 22

caciavita

Użytkownik
edziu...powiedz mi po co komuś kto gra ,jest potrzebna znajomość praw podatkowych(tobie tylko).
Wchodze do lokalu ,wypełniam kupon,wygrywam 70.459..i jest moja wygrana wywieszona w każdym lokalu(ale ze jestem kolega wlascicela stsu to inna sprawa)
przestan juz pi*przyc o podatkach ,tylko pomyśl czasami mózgiem,bo sztywne trzymanie się reguł,zasad,praw istnieje w twoim wyidealizowanym świecie,którego nie ma i nie będzie

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
cipcia &gt;&gt;&gt;Jesteś durniem!
Bo gdybyś nim nie był, to nie pisałbyś swoich idiotycznych spiskowych teorii o zmowie prezesa STSu ze swoim kolegą...
Nie masz także elementarnej nawet wiedzy o funkcjonowaniu w firmach bukmacherskich mechanizmu księgowania poboru i odprowadzania podatku obrotowego na rzecz Skarbu Państwa.
Wyedukuj się w tych podstawowych kwestiach, a wtedy sam zapłaczesz nad swoją głupotą dotąd tu prezentowaną we wpisach na poziomie przedszkolaka - ze spiskiem w STS pomiędzy prezesem a jego kolegą na czele... ???? ???? ????
Żegnam!

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
reklama dzwignia handlu.
Musza pokazywac takie kupony co by wiecej osob dalo im zarobic myslac ze wygrac nie jest wcale tak trudno.
tak samo w totolotku i kazdej wiekszej loterii sa ustawieni ,,wygrani,, i podatek nie jest tu problemem bo lepiej zaplacic 10% od wygranej niz dac np. samochod calkiem obcej osobie.
W calym totalizatorze sportowym(panstwowa instytucja) odchodza codziennie walki grubymi nicmi szyte, wiec calkiem prawdopodobne ze w naziemnych bukach (prywatnych) tez sa ustawiane niektore wygrane.
A co do systemu to kurs 1.01 nie znaczy na pewno ze typ powinien wejsc na 99%. Im mniejszy kurs tym wieksze zanizenie kursu przez buka. Normalnie(realnie) takie 1.01 powinno oscylowac w okolicy 1.05-1.07 a takie spotkania nie wchodza bardzo czesto, czego idealny przyklad mielismy na prezentowanym przykladzie.

PS: moze ktos wyjasnic mechanizm odprowadzania podatku obrotowego?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom