Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Dostał ktoś taki jakby z Detroit plakat Bena Walleca z autografem ? Ja dostałem i na 80% jest nadrukowany, ale nadzieję mam że oryginał Jak ktoś dostał to niech napisze co o tym sądzi ????
ja napisze chyba do wszystkich druzyn NBA....najbardziej zalezy mi na Suns, Cavs i Denver.... malkolm, długo czekałeś ?? i co napisałeś ?? i z NBA.com tak ?!
Wiem że z MLB, tylko nie pamiętam od której drużyny dostałem po tygodniu czy 5 dniach po wysłaniu mejla co mnie ogromnie zdziwiło. Na inne czekałem około 3 tygodni. A pisałem coś w stylu takim że na początku o sobie coś, mam na imię Paweł, mam ileś tam alt, mieszkam w Polsce itp. Bardzo lubie waszą drużynę, zbieram różne gadżety sportowe i czy moglibyście mi przesłać jakąś paczkę z darmowymi gadżetami. Pod spodem mój dokładny adres i prośba o odpowiedź.
W MLB masz takie okienka często gdzie się trzeba wpisywać. Na dole strony jest z tego co pamiętam, ale na samym dole, małymi literkami contact us. Potem musisz sobie wybrać właściwe okienko i piszesz. Tu masz do wyboru do Orioles http://baltimore.orioles.mlb.com/help/index.jsp?c_id=bal