>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pamiatki sportowe

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Dostał ktoś taki jakby z Detroit plakat Bena Walleca z autografem ? Ja dostałem i na 80% jest nadrukowany, ale nadzieję mam że oryginał ;) Jak ktoś dostał to niech napisze co o tym sądzi ????

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
ja napisze chyba do wszystkich druzyn NBA....najbardziej zalezy mi na Suns, Cavs i Denver.... malkolm, długo czekałeś ?? i co napisałeś ?? i z NBA.com tak ?!

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Wiem że z MLB, tylko nie pamiętam od której drużyny dostałem po tygodniu czy 5 dniach po wysłaniu mejla co mnie ogromnie zdziwiło. Na inne czekałem około 3 tygodni. A pisałem coś w stylu takim że na początku o sobie coś, mam na imię Paweł, mam ileś tam alt, mieszkam w Polsce itp. Bardzo lubie waszą drużynę, zbieram różne gadżety sportowe i czy moglibyście mi przesłać jakąś paczkę z darmowymi gadżetami. Pod spodem mój dokładny adres i prośba o odpowiedź.

masa 0

masa

Użytkownik
Wysłałem do Barcelony e-maila i z portalu którego wysyłałem przysłali mi coś takiego: :;/:

Witaj. Ta wiadomosc zostala wygenerowana przez system pocztowy
Wirtualnej Polski.

Dostarczenie Twojej wiadomosci okazalo sie niewykonalne, nasz
serwer pocztowy nie bedzie staral sie wyslac jej ponownie.

I tak było kilka razy i na każdym portalu z którego chciałem wysłać. :;/:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Widzę że taki ciekawy temat podupada. A może się pochwalicie jeśli macie jakieś autografy w domu ? myślę ze bardzo od tematu nie odbiega ????

masa 0

masa

Użytkownik
A mógłby ktoś napisać do kogo warto wysyłać bo ja próbowałem do Barcy i nic nawet nie wysłało. ????

O jakby ktoś miał e-mail do Philadelphia Flyers to bym był wdzięczny

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Ja mam plakat z autografem Tomasza Frankowskiego.Tomasz Frankowski najlepszy napastnik Polski ???? &quot;Franek Franek łowca bramek&quot;

Do góry Bottom