edi84
Użytkownik
Czysta 1.Moze puchar
31# Juventus - Napoli
Czysta 1.Moze puchar
31# Juventus - Napoli
Panie dlatego wybieram AFC to tak samo dobry rynek jak Holenderski nie ma lepszych ???? .wczoraj najlepsze byly puchary AFC, 5 meczów pod rzad padały gole do 10 min, po niezlych kursach. Wg mnie puchary czy ligi mistrzow to dobry rynek, bo druzyna ma cel i zalezy im na strzelaniu bramek. tez gram tym systemem ale nie tak agresywnie. nie robie zakladek i czasem czekam 1-2 min na lepszy kurs. jest to dobre bo w przypadku wtopy nie trace 20-50% budzetu tylko jestem w stanie szybko odrobic zaleglosci ????
Znam ta stronę doskonale znam wiele innych ale takie strony tylko pomagają podjąć decyzje czy warto grać systemem do doboru meczu wystarczy flashscore , tabeleczki ???? i informacja czy dany napastnik gra dzisiaj czy grzeje ławkę rezerwowych no i szczęście ????.soccerstats.com/timing.asp?league=england
polecam ta strone, jest tam zakladka goal times i przedzial co 10 min
gram zawsze i wszystko:
bundesliga
la liga
a to dlatego ze wspolczynnik remisow 0:0 jest bardzo niski jezeli chodzi o caly sezon (7-8%)
Polecam ????
Klejna powiedz jeszcze jak odrabiasz straty jak wtopisz 1-2 mecze po 0:0
zwiekszasz stawki na nastepne mecze czy dalej trzymasz sie ustalonych wczesniej progow stawek i odrabiasz te 130zl poprzez kilka meczy
interesuje mnie rowniez kwestia ile zakladasz zarobic na pojedynczym meczu (czysty zysk)
Pozdrawiam ????
ogladalem ten mecz, Bale jaki wq**ny byl ???? nie wiedzialem ze z niego taki agent. BTW szkoda ze real wywiozl az punkt, niezasluzenie...
Klejna nie przejmuj sie, ja mialem dokladnie tak samo, zaczynalem z bankrollem 25zl na start i drugie tyle dostalem od buka. w miesiac zrobilem 318 i zjebalem na towarzyskim polski z łotwa bodajze (0:0)
w miesiac odrobilem od 64 do 438, zwiekszylem stawkowanie (ale nie gram taka progresja jak wy). poczulem sie zbyt pewnie i pare gupich beldow i zas do 100. najwieksza wtope zaliczylem na liverpool w pucharach z jakims 2 ligowcem (4 ligi nizej!!!!), bylo 0:0
od 2 tyg odrabiam straty z poczatkowego 100zl ale wale(omijam) wszystkie progresje, teraz mam 180zl
mam nosa do goli do 10min, czasem wale nawet duble 2x4.50 lub nie gram meczu tylko czuje ze moze byc predko gol i stawiam wyczekane 2-3 min do kursu 6-8 do 10 min i nie rzadko wchodza - to jest moja premia ????
niewiele zarabiam ale jak zdupie 2-3 mecze to jestem max 20zl w plecy ktore "dziesiatkmi" idzie szybko odrobic
Pozdrawiam ????