>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Padnie 1 Gol do XX minuty LIVE

klejna 108

klejna

Użytkownik
Chyba nie potrzebnie na siłe wybrałem ten alkamar zwolle , 45 min i puki co 0:0 . No zobaczymy moze pierwsza strata bo mecz nie był jak wczorajsze przygotowane na dzisiaj wybory meczem &quot;pewniakiem&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +11
klejna 108

klejna

Użytkownik
Okey liga holenderska nie zawiodła , mimo wszystko postaram się wiecej takich decyzji nie podejmować. Bo takich meczy jak alkamar ze zwolle jest pełno i mógłbym i 20 kuponów na dzien robić ale skuteczność by spadła już to przerabiałem :p.

klejna 108

klejna

Użytkownik
Stan konta startowy : 344 zł
Stan konta na ten moment : 517 zł
ps: jeszcze 3 spotkania dzisiaj. I bez Paniki ???? Jeżeli podoba się komuś mój temat , wyniki , typy to na dole jest opcja &quot;dziękuje &quot; pozdrawiam ????

J 18

jarcow

Użytkownik
Klejna nie chciałabym Ci tu za bardzo spamować, ale byłbym wdzięczny, gdybyś wymienił tutaj kryteria, którymi się sugerujesz przy wyborze meczy do progesji. Do tego z jakich stron ze statystykami korzystasz.

klejna 108

klejna

Użytkownik
- Forma strzelecka
- Czy Away/Home faworyt na Home często gra lepiej.
- Współczynik 0:0 jak najmniejszy np na 20 meczy maks 2 razy. Czasem 3 x ale przciwnik wtedy ma 0 razy .
- Patrze czy są najważniejsi strzelcy drużyny w danym meczu jak nie ma to odpuszczam.
- Wybieram też drużyny które grają na jakimś lepszym poziomie.
- Druzyny o dużymy współczyniku straconych bramek np Bremen w lidze niemieckiej Czy Ossuna z ligi Hiszpańskiej ale też muszą grać z kims kto ma forme strzelecką .
- Puchary Angielskie nie biore pod uwagę bo są zwyczajnie punktowane na wyjeździe.
- Nie gram drugich lig gdzie średni współczynik strzelonych bramek jest bliższy 2 niż 3 .
- Staram się omijać Polską Ligę chyba że gra z kimś w stylu Ajax czyli z zagranicznym dobrym przeciwnikiem
- Omijam spotkania towarzyskie.
Stronka FlashScore.pl wystarcza , czasami spoglądam na tematy innych graczy na forum którzy znają się na danej lige lepiej niż ja i uzasadniąją że w danym meczu padnie over 2,5 albo że obie drużyny strzelą bramkę.

Dzisiaj np leci Barca z Atletico i Real z Virealem też odpuszczam.

klejna 108

klejna

Użytkownik
Właśnie Lyon Metz zablokowali mi rynek nie mogłem postawić do 50 minuty ???? a padła bramka.
Szkoda bo to kilka progów straty ????
Stan konta na ten moment : 496 zł

klejna 108

klejna

Użytkownik
Przez Bet365 ktory bawił się rynkiem dzisiaj i początkowe wtopy z telefonem postanawiam na jutro wstawić tylko 2 typy bo muszę odpocząć i przemyśleć kilka spraw.
Liga Turecka :

#25. Galatasaray - Besiktas ✅ / klikałem już na kolejny próg i gol :p 2 sekundy wcześniej i była by ładna zakładka :p trudno.
Liga Mistrzów AFC :
#26. Al-Fetech - Lekhwiya ✅

W wypadku 26 kuponu może nie być rynku. Ale jak nie będzie będę szukał alternatywy na gole np że Lekhwiya trafi bramke albo że w ogolę padnie bramka. Wtedy sume 130 zł z całej progresji włoże w to wydarzenie np po Kursie 1,1. To wydarzenie to dla mnie pewniak o ile Lekhwiya gra pełnym składem. U siebie w lidze grają jak Holendrzy :p ???? . A przeciwnika trafili bardzo słabego.

klejna 108

klejna

Użytkownik
Podsumowanie tygodnia:
- Było różnie wszystkie typy w 100 procentach trafione. 2 typy nie miały rynku mimo tego padła tam bramka.
- Jeden typ Lyon - Metz było typowanie trafionym niestety stratnym na około 20 zł. Kursy na bet spadły w 3X minucie to strasznie małych około 2-2,5 co jest niezwykłe widziałem już 200-300 meczy patrząc na te rynki i tendencja takich kursów jest przy bardzo overowych spotkania po 60 minucie i do tego między 2,5-2,66 a nie 2-2,5. Dodatkowo bet365 zawiesił rynek w 40:XX sekundzie gdzie planowałem postawić Beta biorąc kurs jaki dają bo już rece opadały. Przez zawieszenie rynku nie mogłem postawić zakładu a zawieszenie trwało aż do gola w 43 minucie. Około 3 minuty zawieszenia rynku to masakra dla cżłowieka bawiącego się w ten rodzaj progresji.
- Telefon zwiesił mi na poczatkowych kuponach Bet365 ( przez otworzone 8 zakładek w przeglądarce typu Flashscore , Forum , Bet itp... - mam nauczkę )
- raz odpuściłem gre do 80 minuty grając tylko do 70 minuty a gol padł w 66 minucie. Zysk był ale mogła być zakładka na kwotę zysku netto 75 zł ???? .
- postawiłem jeden zakład i się z niego wycofałem , 2 progi w plecy , - 4 zł.
- nie pisałem tego ale zagrałem typ w polskiej lidze całkowicie nie związany z systemem strata - 10 zł bo typ nie wszedł :p ???? .

Postaram się wyeliminować błędy tego tygodnia. Pamięć w telefonie nie obciążona + nie stawianie na inne rzeczy poza system. Dobieranie jak najmniej meczy w ostatniej chwili. Na pozostałe rzeczy nie mam wpływu :p. Jutro gra w Lidze mistrzów Azji prawdopodobnie nie będzie rynku a bardzo chce obstawić ten mecz :p zobaczymy czy nie popłynę za mocno na tym wydarzeniu.
Co do pieniędzy to wygląda to tak:
Stan konta na ten moment : 513 zł
Gdyby nie było błędów o których pisałem wyżej pomijając zawieszenie rynku Lyon - Metz bo na to wpływu nie miałem to około 125 zł był by większy bilans na plus.

Pozdrawiam i do jutra.

klejna 108

klejna

Użytkownik
Postanowiłem od dzisiaj dobierać mecze mniej regorystycznie. Widzę że ludziom się powodzi tym systemem i nie martwią się zabardzo grając co popadnie. Prawda jest taka że kilka stówek straciłem kiedyś na tak zwanych pewniakach a na tych mniej pewnych zarabiałem może w ogólnym bilansie wyjdę na plus dobierając więcej. Zobaczymy.

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
W przypadku niepowodzenia ile zł tracisz na jednym meczu ?
@klejna
Zeby nie robić spamu zedytuje, prowadzisz jakies statystyki w którym progu pada ci najczesciej bramka i ile % z tych meczu wchodzi na zakładke? bo obstawiam ze 1-2-3 próg najczęściej, a tam zarobek najmniejszy

klejna 108

klejna

Użytkownik
Kupony na jutro:

Liga Hiszpańska

#28. Real Sociedad - Eibar ✅

Liga Angielska // może nie być rynku

#29. Brighton - NewCastle

J 65

jacolakk

Użytkownik
CZEŚĆ KOLEGO,
MAM MAŁE PYTANKO DO TWOJEGO STYLU GRY... GRAJĄC NA BET 365 OBSTAWIASZ ZAKŁAD PRZEDZIAŁ CZASOWY (1-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-50 ITD) CZY STAWIASZ ZAKŁAD: PIERWSZE 10MIN POWYŻEJ 0.5 ??? CZY MOŻE JEST JESZCZE INNY ZAKŁAD NA TYM BUKU ?? Z GÓRY DZIĘKUJE ZA ODP ;)

klejna 108

klejna

Użytkownik
Rynek to Do 10 min do 20 do 30....do 80..potem nie gram.

Statystyki prowadze ale nie tylko ja na tym forum.I Wiem wszystko o szansie na gola i ile bramek pada srednio w jakim czasie dlatego np na Legii przesuwam prog bo bramki padaja pozniej. Tak samo w Turcji z Beskitas.

Do góry Bottom