anzelmo
Użytkownik
Chorwacja - Anglia
Przed obiema ekipa wielka szansa spore oczekiwania w kraju i tak po prawdzie te ekipy sa wygrane.Jaki to będzie mecz nie wiem ale myślę ze Anglia ale gram troszkę nie typowo ale po super kursach...
główny bet i najmocniej po grany....i po boczne po słowie na środę
Pierwsza zmiana Chorwacja 1,8 Betsafe
Anglicy maja młody wybiegany zespól jeśli komuś sie nic nie wydarzy myślę ze tej 1 zmiany nie będzie po ich stronie- no chyba ze jakaś ofensywna w stylu gonienia wyniku ale ja myślę ze oni to wygrają
ale jak wszyscy wiemy internety piszą ze Hrvatsko ma więcej minut, starszy skład plus 2 z nich moze grac z kontuzja sa ta bramkarz Danijel Subasic cos tam z mięśniami było w meczu z Rosja... a jest to ważna pozycja i z piłka ma sie kontakt plus Angole to stale fragmenty i walka w powietrzu wiec moze mu sie coś trafić...2 to obrońca Atleti który zszedł w meczu z sborną Sime Vrsaljko. Plus te dogrywki karne wiec chłopaki napewno nie sa na 100% przygotowani. Anglicy potrafią grac skrzydłami szybko zdominować rywala szczególnie na początku meczu wiec...szanse sa na mój bet spore ze ta zmiana 1 pójdzie na konto Chorwatów. Na kontuzje wpływu nie mamy ale moze trawić sie obu ekipom .
To jest mundial stałych fragmentów gry obrońcy strzelają ważne bramki wiec...
John Stones strzeli bramkę głową 17,00
Betsson juz to zrobił na tym mundialu 2 razy w meczu z Panamom wiadomo Angole stoją rożnymi maja ich średnio 6-7 w meczu - świetnie je wykonują. Obroncy bardzo dobrze graja głowa włączają sie do akcji ofensywnych dobrze domykają akcje przy stałych fragmentach gry. Uwaga chorwatów będzie mocno skupiona na Kane i innych obrońcach- a jest tam kilu dobrych chłopaków w tym elemencie ...Stones Maguire.
ostatni bet to Kieran Trippier strzeli bramkę z rzutu wolnego 34.00 Betsson
Liczę na wolny z ok. 20-25 metrów chłopak ma dobre techniczne uderzenie do tego bije wiekszosc stałych fragmentów gry- potrafi dobrze dograć piłkę w pole karne do napastników jak i obrońców. Bardzo aktywny w bocznych sektorach gry warto próbować...
Przed obiema ekipa wielka szansa spore oczekiwania w kraju i tak po prawdzie te ekipy sa wygrane.Jaki to będzie mecz nie wiem ale myślę ze Anglia ale gram troszkę nie typowo ale po super kursach...
główny bet i najmocniej po grany....i po boczne po słowie na środę
Pierwsza zmiana Chorwacja 1,8 Betsafe

To jest mundial stałych fragmentów gry obrońcy strzelają ważne bramki wiec...
John Stones strzeli bramkę głową 17,00

ostatni bet to Kieran Trippier strzeli bramkę z rzutu wolnego 34.00 Betsson