Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Udinese z Capri pokazali klase w roznych hehe.. 6 w 1pol a pozniej ledwo 3 dorzucili i od 65min nic a brakowalo 1 rożenka. Cóż ja trafilem na tą minę ale gratuluje typow na kartki
Udinese z Capri pokazali klase w roznych hehe.. 6 w 1pol a pozniej ledwo 3 dorzucili i od 65min nic a brakowalo 1 rożenka. Cóż ja trafilem na tą minę ale gratuluje typow na kartki
Po interwencji w supporcie bet nadal jako nierozliczony, wcześniej rozliczony jako przegrany pograne za 150funtów 365 support powiedział że zakład jest analizowany a przybliżony czas rozliczenia jest póki co nieznany
Kilka pytań już takich padało, wystarczy, że chłop dzieli się swoimi typami, widocznie nie chce podać informacji odnośnie swojego buka, jego prawo ????
Kilka pytań już takich padało, wystarczy, że chłop dzieli się swoimi typami, widocznie nie chce podać informacji odnośnie swojego buka, jego prawo ????