>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Over Bet on Live Bet!

over-bet 915

over-bet

Użytkownik
Ale poruszenie...

W moim buku rozliczone na ✅

Może za dużo osób zagrało to w całorocznym i tak poplyneli że chcieli przyciąć Was?

Otrzymane punkty reputacji: +6
adi777 386

adi777

Użytkownik
Udinese z Capri pokazali klase w roznych hehe.. 6 w 1pol a pozniej ledwo 3 dorzucili i od 65min nic a brakowalo 1 rożenka. Cóż ja trafilem na tą minę ale gratuluje typow na kartki ;)

over-bet 915

over-bet

Użytkownik
Udinese z Capri pokazali klase w roznych hehe.. 6 w 1pol a pozniej ledwo 3 dorzucili i od 65min nic a brakowalo 1 rożenka. Cóż ja trafilem na tą minę ale gratuluje typow na kartki ;)
A dzięki ???? siadlo malinowo! :)

matijas77 11

matijas77

Użytkownik
Wszystko przekreśliła czerwo kartka

B 16

bartipsk

Użytkownik
Po interwencji w supporcie bet nadal jako nierozliczony, wcześniej rozliczony jako przegrany pograne za 150funtów 365 support powiedział że zakład jest analizowany a przybliżony czas rozliczenia jest póki co nieznany

Otrzymane punkty reputacji: +1
over-bet 915

over-bet

Użytkownik
jakby ktoś miał jeszcze pytania to tak jak pisałem...

i tego nie udało mi się wpisać na forum... ale ładnie siadło :)

over-bet 915

over-bet

Użytkownik
trochę &quot;for fun&quot; powinni dzisiaj postrzelać, uważam że jest spora szansa, że taki combos dojedzie do mety :)

każdy buk ma takie zdarzenia

franzvii 1

franzvii

Użytkownik
Kilka pytań już takich padało, wystarczy, że chłop dzieli się swoimi typami, widocznie nie chce podać informacji odnośnie swojego buka, jego prawo ????
oczywiście że tak ;) ale może w końcu ;p
szczęścia Man !

Do góry Bottom