Zbieram budżet na grę bo wg. mnie nie opłaca się grać od 20 do np 500 euro, za duże ryzyko jest niepowodzenia grając tyle typów. System jest dobry ale można go też modyfikować pod własne potrzeby.to dlaczego już nie grasz tym systemem ?
Zbieram budżet na grę bo wg. mnie nie opłaca się grać od 20 do np 500 euro, za duże ryzyko jest niepowodzenia grając tyle typów. System jest dobry ale można go też modyfikować pod własne potrzeby.to dlaczego już nie grasz tym systemem ?
Chyba jeszcze w bwin ? Ale nie jestem pewny.Mam pytanie co do systemu over 0,5:
W jakich bukach (oprócz betfair) jest ten system dostępny?
Pozdrawiam.
W Tobecie over 0,5 także można obstawićCo do samego sposobu to myślę że może on być skuteczny, ale tylko jeżeli postawi sobie ktoś cel, a nie będzie grał do nie wiadomo jakiej sumy.
Kto nie ryzykuje ten nie wygrywaTaki sposób może być pomysłem na systematyczne kieszonkowe. Najlepiej postawić sobie próg - "ile chciałbym wyciągać co miesiąc" - oczywiście wszystko w granicach rozsądku, bo bez żadnych założeń dojdą takie elementy jak np zachłanność ludzka która nie zna granic, a wtedy stracimy cały swój kapitał na grę takim systemem, a praca włożona w typowanie over 0,5 i czas pójdą na marne. Zamierzam wpłacić trochę grosza do któregoś z buków który daje opcję over 0,5, a wtedy założę temat który będzie wskazówką/przestrogą jak grać/nie grać tym sposobem.
@uqi
Ty grasz na live, a to wygląda trochę inaczej i moim zdaniem jest bardziej ryzykowne choć kursy są znacząco wyższe.
Teraz gram progresja i wychodzę na jeszcze większy plusik.Wygląda na to ,że wyszedłeś na spory plusik.
To czemu nie grasz tak jeszcze teraz skoro wszystko ładnie wchodziło ?
grasz progresją na typy z kursem 1,02 - 1,1 ? na ile progów Ci starcza ? (pytanie retoryczne)Teraz gram progresja i wychodzę na jeszcze większy plusik.
Taki, jak ten?Teraz gram progresja i wychodzę na jeszcze większy plusik.
Bez jaj, chcesz mnie czy siebie ośmieszyć ?grasz progresją na typy z kursem 1,02 - 1,1 ? na ile progów Ci starcza ? (pytanie retoryczne)
Nie gram już takich małych kursów, szkoda mi kasy na to.Żadnych overów 0,5 tam nie widzę.
staram się zrozumieć twój tok myśleniaBez jaj, chcesz mnie czy siebie ośmieszyć ?