cubsonart
Użytkownik
A bukmacherka układa Ci się cały czas tak jak byś tego sobie zarzyczył ?Ale przecież nie chcesz wbić się na ten 5 próg więc może on być ujemny.
To co napisałeś to jakiś absurd.
A bukmacherka układa Ci się cały czas tak jak byś tego sobie zarzyczył ?Ale przecież nie chcesz wbić się na ten 5 próg więc może on być ujemny.
Bez sensu bo:tak czy inaczej myślę że mecze over 0,5 na LM sa całkiem niezłe:
Real-City
Bayern-Valencia
Dortumnd -Ajax
co o tym myślicie ???? ?
Ja gram troche innym systemem :
Zawsze musimy przynajmniej pomnożyć stawkę X2
1) 10j wygrana> przechodze do 2
2) 10j przegrana = wychodze na 0 > wracam do pkt 1
1) 10j przegrana
2) 10j przegrana
3) 20j > wygrana zwraca mi się całość
1) 10j przegrana
2) 10j przegrana
3) 20j przegrana
4) 20j wygrana
5) 20j wygrana > wracamy do pkt wyjscia lub 2X po 10j
i tak dalej myślę że tak równiez daleko można zajsc juz dawno tak gralem ale te over 0,5 do polowy sa bardzo dobre do tego ponieważ stawiając 3 mecze zazwyczaj podwajamy wkład a jeśli ktoś gra z głową ciężko dojśc do nawet 30j ????
Wiadomo wygrana aż tak nie poraża ale duzo mniejsze ryzyko wtopienia większej kasy albo zgromadzenia kapitału na cos bardziej ryzykownego
dobrze napisałes tutaj cięzko stracic cały kapitał a tak wracasz do 1 poziomu i wygrywasz może mało ale małym ryzykiem z czasem powiekszasz kroki i zysk rośnie ????@cubsonart, napisałeś do Toki :
" Bez sensu bo:
1) 10j wygrana> przechodze do 2
2) 10j przegrana = wychodze na 0 > wracam do pkt 1
trafiasz ale jesteś na 0.
1) 10j przegrana
2) 10j przegrana
3) 20j > wygrana zwraca mi się całość
3 poziom ale zysk od 4 do 8zł. Cienko. "
Ale skąd wiesz co Toki uważa za swoją jednostkę???
Bo nic o zł nie napisał - a Ty go ze złotówek ( i to pojedyńczych! ) tu rozliczasz...
A może jego jednostka to 100zł lub np. 10€ lub 20U$ ?
...........
Ponadto należy pamiętać, że w tej zabawie wygranymi są także Ci, którzy po kilku porażkach wychodzą na zero - bo dzięki temu nadal uczestniczą w grze i w przeciwieństwie do tych którzy z niej odpadli, mogą dalej grać bo dysponują swoim całym początkowym budżetem...
.
Też ciekawy sposób.Montpellier - Arsenal u 1,5 ht
Real - Man City u 1,5 ht
Malaga - Zenit u 1,5 ht
Ja kontynuuje jednak narazie bez żadnej progresji znów stawka 50zl
chce zobaczyć jak dziś to pójdzie