cubsonart
Użytkownik
Brazylia, Anglia, Hiszpania (!), Holandia (!) + oczywiście kilka innych.Zauważyłem, ze obie Brazylijskie no i te angielskie niższe - tam pada dużo w 1 połowie.
Tylko cały czas to jest 3 mecze. Trafić 3 mecze zawsze dla mnie kojarzy się z problemami, a budżet do progresji przy ako = 2.30 starczy mi na 5 progów. Opłaca się w coś takiego wchodzić ?
Jaki najwyższy próg osiągnąłeś ?
3 mecze trafić to jednak, wbrew pozorom, nie jest tak trudno.
Możesz spróbować na sucho, co jak dobrze pewnie wiesz nie odzwierciedla gry za realne pieniądze. Zapraszam również do śledzenia mego tematu.
3 mecze ht o0,5 i ako 2,3 ?
1,33 * 1,33 * 1,33 = 2,35 to już minimum.
1,45 * 1,45 * 1,5 = 3,15 to taka powiedzmy górna półka.
5 progów to trochę na granicy. Najwyższy poziom to jak widzisz w temacie 4. Gram tak: 10 - 20 - 40 - 80 euro.
Możesz zacząć od 5j przecież. Jednak polecam Ci zgromadzić taki budżet, abyś na 4 poziomie stawiał max. 8-12% kapitału.
Warto w to wchodzić jak najbardziej. Sam także po osiągnięciu ciekawych zysków z tego systemu, planuję spróbować grać na 4 mecze na kuponie. Do niedzieli gram w naziemnym w Belgii na live, a od poniedziałku chciałbym już zacząć w internecie.
I tu mam pytanie. Jaki buk w sieci oferuje grę na ht o0,5 ? Rozważę nawet te mniej popularne buki, gdyż w Belgii, wiele stron bukmacherskich jest zamkniętych. Oto ich lista: http://www.jeu-legal-belgique.be/sites-interdits.php Na te strony po prostu nie ma możliwości wejścia, jeśli przebywa się na terenie Belgii.