zdzisiu-krecin
Użytkownik
monaco - lens
typ:1
kurs: 2,1
stawka: 60 GBP
stawka: 60 GBP
No właśnie ja tak samo zrozumiałem, ale Zdizsiu i Jego koledzy twierdzą, że to jest sensowne i logiczne. Byłbym w stanie zrozumieć granie w koszyku konkretnych zespołów, wierząc w to, że zła/dobra passa tego konkretnego zespołu się w końcu kończy i za tym 5,6,7 razem zagrać progresję, to by w jakiś sposób tłumaczyło sporotwe prawdopodobieństwo. Bo wiecznie raczej się nie przegrywa meczów, ale prawdopodone jest, ze wieczne moze wylosować czerwoną piłeczkę, z koszyka o wielu kolorach.Piszesz, że czekasz na passy nietrafionych 5 meczów, bo wtedy będzie bezpieczniej trafić kolejne. Ale to jak dla mnie jest kompletnie BEZ SENSU. Jaki wpływy na wyniki twoich meczy mają wyniki rozegranych poprzednio?
Czy jeśli AC Milan przegra mecz to zwiększy to szanse na wygraną Glasgow Rangers albo Trabzonsporu? Bzdura. Są to zdarzenia niezależne od siebie i taka metoda "zabezpieczenia", którą stosujesz nie daje Ci kompletnie nic.
Wszystko co piszecie jest "prawdą"...w odniesieniu do przytoczonych przez was przykładów...Ale można też spojrzeć na typowanie Zdzisia inaczej...Załóżmy że kierujemy się tylko i wyłącznie kursami...mecze i drużyny wcale nas nie interesują...Kursy ustalają buki kierując się informacjami, trzeba przyznać że tych mają pod dostatkiem siedząc na co dzień w temacie...Ustalają zatem kurs w jakimś meczu na faworyta np. 2.0 i mecz kończy się wygraną gospodarzy, innym razem gości a jeszcze innym remisem i nawet cały sztab buków do końca nie przewidzi w którym meczy będzie "niespodzianka" więc dobierają takie kursy że obojętnie jaki pada wynik to oni zawsze zarabiają; niektórzy wiedzą o co chodzi...No właśnie ja tak samo zrozumiałem, ale Zdizsiu i Jego koledzy twierdzą, że to jest sensowne i logiczne. Byłbym w stanie zrozumieć granie w koszyku konkretnych zespołów, wierząc w to, że zła/dobra passa tego konkretnego zespołu się w końcu kończy i za tym 5,6,7 razem zagrać progresję, to by w jakiś sposób tłumaczyło sporotwe prawdopodobieństwo. Bo wiecznie raczej się nie przegrywa meczów, ale prawdopodone jest, ze wieczne moze wylosować czerwoną piłeczkę, z koszyka o wielu kolorach.
Widze, ze przymierzasz sie do postawienia pierwszego kuponu w zyciu, bo bukmacherka i systemy bukmacherskie sa Ci zupelnie obce. masz racje, to jest bez sensu. nie polecam takiego grania. lepiej wydaj te pieniadze na kino albo teatr.Widzę Zdzisiu, że masz braki ze szkoły średniej jeśli chodzi o prawdopodobieństwo(jeśli dobrze rozumiem co masz na myśli).
Piszesz, że czekasz na passy nietrafionych 5 meczów, bo wtedy będzie bezpieczniej trafić kolejne. Ale to jak dla mnie jest kompletnie BEZ SENSU. Jaki wpływy na wyniki twoich meczy mają wyniki rozegranych poprzednio?
Czy jeśli AC Milan przegra mecz to zwiększy to szanse na wygraną Glasgow Rangers albo Trabzonsporu? Bzdura. Są to zdarzenia niezależne od siebie i taka metoda "zabezpieczenia", którą stosujesz nie daje Ci kompletnie nic.
Wszystko co piszecie jest "prawdą"...w odniesieniu do przytoczonych przez was przykładów...Ale można też spojrzeć na typowanie Zdzisia inaczej...Załóżmy że kierujemy się tylko i wyłącznie kursami...mecze i drużyny wcale nas nie interesują...Kursy ustalają buki kierując się informacjami, trzeba przyznać że tych mają pod dostatkiem siedząc na co dzień w temacie...Ustalają zatem kurs w jakimś meczu na faworyta np. 2.0 i mecz kończy się wygraną gospodarzy, innym razem gości a jeszcze innym remisem i nawet cały sztab buków do końca nie przewidzi w którym meczy będzie "niespodzianka" więc dobierają takie kursy że obojętnie jaki pada wynik to oni zawsze zarabiają; niektórzy wiedzą o co chodzi...
Tak czy inaczej kursy 2.0 ustalane przez buki rządzą się w pewien sposób swoimi prawami bo symbolizują grupę zdarzeń sportowych gdzie trudno przewidzieć z dużym prawdopodobieństwem wynik...Pewien % kursów 2.0 jest poprawnie wytypowany i wchodzi...Natomiast wirtualne kosze doskonale mieszają te zdarzenia i tu w zasadzie mamy do czynienia tylko ze ślepym losem, prawdopodobieństwem rozkładu w pewien ciąg losowych zdarzeń gdzie tak jak w losowaniu lotka bardzo rzadko dane serie liczb się powtarzają tak samo i tu ciągi "wygranych i przegranych kursów 2.0" ciągle zmieniają konfigurację...Ot i cała tajemnica systemu...
ps. tak jak pisał Zdzisiu dopóki ktoś nie przeprowadzi symulacji dla kilkudziesięciu tysięcy zdarzeń nie pojmie tego systemu...
ogladalem. strzal rozpaczy i Cabaj w bramce ????...93 minuta Lens strzela na 2-2...blisko było.
Powodzenia w dalszym typowaniu.
Handlowalem na tym spotkaniu in play -na rybku MO...tyle ze ja kupilem back na monaco za 2.08 a sprzedalem lay za 1.04 w 67 minucie. Uznalem ze mam juz zalozony zysk ~95% i spadam...dobrze zrobilem:-$ogladalem. strzal rozpaczy i Cabaj w bramce ????
jutro jakis hokejNastępny typ dzisiaj czy jutro?
Mam jeszcze pytanie co do wyboru meczy.pojawily sie czarne serie (5) w koszach: 3,9,5. zaczynam hokejem w rosji w koszu nr 3:
Nieftiechimik - Atłant
kurs:2,18
stawka: 30 GBP
hmmm niestety musze Cie zmartwić jest szansa wystąpienia takiej serii a nawet dłuższej przy podanej przez ciebie skuteczności = 45%. W testach które wykonuje w excelu na próbie 1 048 576 obserwacji o skuteczności 45% (mogę przetestować również inną skuteczność jeśli ktoś chce) najdłuższa seria nietrafionych typów sięga nawet 23 nietrafionych typów pod rząd. Prawdopodobieństwo wystąpienia serii równych i dłuższych niż 15 wynosi średnio 0,006%, więc niby jest to bardzo małe prawdopodobieństwo ale zawsze jest ???? Wydaje mi się że rozbijanie na kosze nie zmniejsza ani nie zwiększa prawdopodobieństwa osiągnięcia krytycznego momentu, które jest naprawdę znaczące i nie jestem w stanie pojąć jak bardzo jesteś zdesperowany żeby tak ryzykować ????istota systemu jest bazowanie na tym, ze nie bedzie serii 15 nietrafionych.
Tu już naginasz prawo "przypadkowości" losu ???? Myślę, że prawdopodobieństwo czarnej serii jest mniejsze przy doborze czysto losowym niż dobieraniu na siłę typów, bo musisz coś zagrać jak najszybciej.ale gdy juz zaczynam grac za kase to jutro rano otworze betfair i pierwsze zdarzenie o odpowiadajacym mi kursie zagram za kase (hokej/pilka nozna). istota systemu jest bazowanie na tym, ze nie bedzie serii 15 nietrafionych. a czy je dobierzemy z platnych typow czy "na pale" to sprawa drugorzedna.
hmm.. staram sie nie naginac ???? otworze zaraz gielde i wezme PIERWSZY Z BRZEGU. to nie bedzie moja decyzja. to ciagle loteria. zreszta moja analiza i analiza innych "fachowcow" nijak sie ma do skutecznsosci na duzą skale. kurs 2,0 jak kazdy inny rzadzi sie swoimi prawami. nawet najlepszy mistzr typow w skali np 10 000 typow zostanie sprowadzony do parteru (czytaj do skutecznosci under 50%)Tu już naginasz prawo "przypadkowości" losu ???? Myślę, że prawdopodobieństwo czarnej serii jest mniejsze przy doborze czysto losowym niż dobieraniu na siłę typów, bo musisz coś zagrać jak najszybciej.
Z tym wczorajszym meczem francuskiej ligi to klasyk ironii losu. Miałem niedawno podobne zdarzenie bodajże w lidze malezyjskiej - faworyt do 90 minuty prowadził 2:0, już wpisywałem do tabeli jego zwycięstwo i planowałem kolejny typ za wygraną kasę a tu BUM: w ciągu 4 minut doliczonych przeciwnik zdobył bramkę i wywalczył karnego którego też wykorzystał... ????
hmmm niestety musze Cie zmartwić jest szansa wystąpienia takiej serii a nawet dłuższej przy podanej przez ciebie skuteczności = 45%. W testach które wykonuje w excelu na próbie 1 048 576 obserwacji o skuteczności 45% (mogę przetestować również inną skuteczność jeśli ktoś chce) najdłuższa seria nietrafionych typów sięga nawet 23 nietrafionych typów pod rząd. Prawdopodobieństwo wystąpienia serii równych i dłuższych niż 15 wynosi średnio 0,006%, więc niby jest to bardzo małe prawdopodobieństwo ale zawsze jest ???? Wydaje mi się że rozbijanie na kosze nie zmniejsza ani nie zwiększa prawdopodobieństwa osiągnięcia krytycznego momentu, które jest naprawdę znaczące i nie jestem w stanie pojąć jak bardzo jesteś zdesperowany żeby tak ryzykować ????
Pozdrawiam i życzę sukcesów
PS. Jeśli ktoś by chciał ten arkusz do sprawdzania serii przy różnych skutecznościach, pisać na priv
wynik: 2:2Zdzisiu Kręcin;2675643[COLOR=rgb(255 napisał:]monaco - lens
stawka: 60 GBP[/COLOR]