>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher OtoBet - Wpłaty/Wypłaty

K 6

kaska0086

Użytkownik
Witam. Ja rowniez czekam juz ponad tydzien.najpierw tlumaczyli ze opoznienia sa spowodowane okresem swiatecznym a teraz wogole nie odpowiadaja i nie odbieraja tel. Zero wytlumaczenia. Tak sie traktuje swoich klientow????

K 6

kaska0086

Użytkownik
Takie tlumaczenie slyszalam przy probblemach z wyplata pare miesiecy temu ... I nic sie nie zmienily w rodzaju wyplat
Wiec prosze nie mydlijcie ludziom oczu o jakichs zmianach w wyplatach tylko w koncu zacznijcie oddawac wygrane.

otobet 115

otobet

Użytkownik
Witamy.
Poproszę o Pana login na Pw sprawdzimy co się dzieje.
Pozdrawiam zespół otobet

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 6

kaska0086

Użytkownik
Dodam ze to nie pierwszy raz kiedy klienci sa ignorowani.uwazem ze o takich opoznieniach powinna pojawic si3 informacja na stronie

Otrzymane punkty reputacji: +6
S 52

szopson

Użytkownik
o kwotach jakiego rzędu mówimy? bo sam mam zleconą wypłatę (450zł) i się zastanawiam czy ją w ogóle dostanę (ale jak narazie wypłata zlecona 6.11 w godzinach wieczornych)

W 69

wlodi18

Użytkownik
Poczekajcie ktoś musi wpłacić żebyście mogli wypłacić, a że jeleni powoli brakuje to wypłaty są realizowane z opoźnieniem.

O 0

owen1230

Użytkownik
Ponownie jest problem ze zbyt długim oczekiwaniem na wypłatę. Proszę forumowego przedstawiciela otobet o interwencję w tej sprawie. login: owen1230

K 6

kaska0086

Użytkownik
No ja dzisiaj zlecilam wyplate. Ciekawe jak glugo bede czekala. Mam nadzieje ze tym raze bedzie to trwalo 48 godzin jak jest napisale na stronie. Jesli nie ... Przestaje grac i trzeba bedzie cos z tym zrobic

Z 123

zakucyk

Użytkownik
No ja dzisiaj zlecilam wyplate. Ciekawe jak glugo bede czekala. Mam nadzieje ze tym raze bedzie to trwalo 48 godzin jak jest napisale na stronie. Jesli nie ... Przestaje grac i trzeba bedzie cos z tym zrobic
To wypłatę sprzed tygodnia Ci zrealizowali?

P 0

panburma

Użytkownik
Witam, zleciłem wypłatę za pomocą przelewu bankowego: 03.11.2016 - 2000 zł , 04.11.2016 - 2500 zł , 07.11.2016 - 2000 zł niby jest napisane że pieniądze pojawią się na koncie do 24h niestety pieniądze nie doszły. Czy jest taka możliwość że nie wypłacą tych pieniędzy?

betlitelli 10K

betlitelli

Użytkownik
Mozliwosc ze nie wyplaca pieniedzy jest mniej wiecej taka jak to, ze Real wygra u siebie ze Sportingiem Gijon..To juz nie jest firma bukmacherska tylko zwyczajni zlodzieje co okradaja ludzi zwabiajac ich bonusem, jada po bandzie i pewnie niedlugo przestana istniec i zwina interes.

Do góry Bottom