>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher OtoBet - Wpłaty/Wypłaty

otobet 115

otobet

Użytkownik
Czyli mam rozumieć, że wysłało do Państwa skany dokumentów i teraz czekam na ich weryfikację?
Dostanę jakąś informację o zakończeniu weryfikacji?
Poproszę na PW o Pana Login, dopytam w dziale co się dzieje w Pana sprawie.
Pozdrawiam Zespól Otobet

pr0napek 31

pr0napek

Użytkownik
Witam. Przy wrzucaniu skanu dowodu wywala mi coś takiego. Na innych kompach natomiast wywala mi drugie okno otobet.. i tez nie moge zrobic wyplaty ..
Może być ktoś powiedzieć o co kaman?

T 21

tlenekk

Użytkownik
Witam,przy próbie wypłaty wyskakuje mi następujący błąd &quot;SK011oto&quot;. Skontaktowałem się z supportem i otrzymałem taką informację :
Witamy
Możliwość zlecenia wypłaty z Pana konta będzie w momencie:
- spełnienia warunków bonusu urodzinowego - przyznanego w dniu 2015 - statu realizacji na chwilę obecną to $ 0.00 / $ 45.00.
- postawienie zakładu / ów na kwotę $ 150 po minimalny kursie 1.1 i pomniejszenie wypłaty o kwotę bonusu urodzinowego $ 15.
Regulamin pkt. 2.5 - Każda wpłacona kwota depozytu musi być obrócona poprzez zawarcie zakładu z minimalnym kursem 1,1

Pozdrawiamy serdecznie
Support OtoBet
Jak widać w tym czasie nie dokonałem poprawnego obrotu bonusem urodzinowym.W następnych dniach wykonałem wymagany obrót, lecz błąd przy wypłacie pojawia się dalej.Na czacie dostaje informację że owy błąd nie powinien występować na moim koncie i sprawa zostaje przekazana do supportu. Do dzisiaj nie otrzymałem żadnej odpowiedzi od supportu, a wysłałem 3 zapytania, 13,16 i 18 listopada. Support odpowiada tylko na wybrane przez siebie pytania ?, lekko mówiąc to nieodpowiednie traktowanie swoich klientów.

T 21

tlenekk

Użytkownik
Moja sytuacja nie została rozwiązana. Błąd przy próbie wypłaty wyskakuje dalej, a żadnego emaila z wyjaśnieniami nie otrzymałem...

S 32,1K

sobolekk

Użytkownik
Witam moglbym prosic o ponaglenie mojego procesu weryfikacji? Wyslalem wszystko na waszego maila. Zalezy mi na czasie bo mam na oku 3 mecze za ktory bym chcial wejsc grubo ale dopoki nie mam pewnosci ze mam konto zdolne do wyplacania to nie mam zamiaru ryzykowac. Imie i nazwisko na pw

otobet 115

otobet

Użytkownik
Witamy, Weryfikacja według regulaminu trwa do 48 h z reguły jest 24 h dlatego prosimy o cierpliwość.
Pozdrawiamy Zespół Otobet

otobet 115

otobet

Użytkownik
można wpłacić paysafecard o wartości 20 zł bo taki kupon akurat mam? i jak potem wypłata minimalna na konto lub skrill?
Witamy, Operator Paysafecard jest obecnie niedostępny. Jak tylko powróci do stałej oferty będziemy informować o tym mailowo.

Pozdrawiamy, Zespół Otobet

M 2

manolo99

Użytkownik
Witam
19.01 zlecony przelew na PKO BP, 275 zł z groszami, póki co nie ma nic na koncie.
Wg danych powinny być dwa dni, wcześniej było O.K, wiadomo co się dzieje ?
Support twierdził w piątek bodajże , że kasa poszła z automatu na moje konto...hmm

kokers85 3

kokers85

Użytkownik
Witam
Przy próbie wypłaty wyskakuje mi błąd Wystąpił błąd (SK011oto).
Obrót wykonany = 104% bonusu od depozytu
Weryfikacja = zweryfikowane konto
Miał tak ktoś jeszcze? Widziałem wcześniej, że tak, ale tam winien był niewykonany obrót.
Pozdrawiam

otobet 115

otobet

Użytkownik
Witam Manolo
Przelew dzisiaj wyszedł, błędny został przypisany status Pana przelewu.

Witam Kokers85
Sprawa została zgłoszona do działu techniczne w celu wyjaśnienia, otrzyma Pan stosowne maile w dalszych sprawach. Mogło zostać to spowodowane podwójną wypłatą.

M 2

manolo99

Użytkownik
Witam Manolo
Przelew dzisiaj wyszedł, błędny został przypisany status Pana przelewu.

Witam Kokers85
Sprawa została zgłoszona do działu techniczne w celu wyjaśnienia, otrzyma Pan stosowne maile w dalszych sprawach. Mogło zostać to spowodowane podwójną wypłatą.
Witam,
Kasa jest u mnie już na koncie, pozdrawiam, solidna firma.
Dziękuje za pomoc,

Do góry Bottom