Witam.
Nie wiem czy takie pytanie już padło, ale chciałbym się dowiedzieć czy bonus za pierwszą wpłatę obowiązuje przy wpłacie przez Skrill.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Witam.
Nie wiem czy takie pytanie już padło, ale chciałbym się dowiedzieć czy bonus za pierwszą wpłatę obowiązuje przy wpłacie przez Skrill.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Witamy,
Jeśli na koncie użytkownika zostały przeprowadzone operacje finansowe, wówczas nie będzie już możliwa zmiana waluty wybranej podczas rejestracji konta.
Pozdrawiamy, Zespół Otobet
Witam. Wysłałem do was 4 dni temu maila z dokumentami do weryfikacji i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Napisałem do Was też tutaj, na PW, ale nie wiem czy doszło (nie miałem żadnego komunikatu o wysłaniu wiadomości). Czy moglibyście się zająć tą sprawą? Mój nick bagin271
Witamy, Tak jak wspomnieliśmy na PW Pana weryfikacja zostanie przeprowadzona jutro.
Przypominamy że weryfikację są przeprowadzane Od Poniedziałku do Piątku.
Pozdrawiam Zespół Otobet
Chciałbym zacząc u Was grę ale z tego co tu czytam to wymagacie do weryfikacji 2 dokumentów ze zdjęciem. Ja posiadam tylko dowód osobisty.
Co w takim wypadku?
Witamy,
Drugim wymaganym dokumentem może być każdy oficjalnie wydany dokument ze zdjęciem, np.: prawo jazdy, paszport, książeczka wojskowa, legitymacja, karta członkowska, .... itp
Pozdrawiamy Zespół Otobet
Witamy,
Drugim wymaganym dokumentem może być każdy oficjalnie wydany dokument ze zdjęciem, np.: prawo jazdy, paszport, książeczka wojskowa, legitymacja, karta członkowska, .... itp
Pozdrawiamy Zespół Otobet