>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

oszukany przez bet-at home

T 0

tomero13

Użytkownik
Witam.W dniu dzisiajszym obstawilelm zaklad &quot;na zywo&quot; na mecz atletico madryt-levante.Kiedy go obstawialem levante prowadzilo 1:0 a ja zagralem na atetico po kursie 1.22(w przypadku remisu nastepowal zwrot stawki).Zagralem za 500 i powinienem dostac 610.Nie mam pojecia dlaczego policzyli mi po kursie 1.Dla mnie oszustwo na maksa!!!

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
a nie grałeś tego przypadkiem do przerwy? bo takie kursy mi się kojarzą właśnie w zakładzie do przerwy bo po szybkim 0-1 śledziłem ten mecz na kilku bukach

E 2

emedic

Użytkownik
Zakład postawiłeś o 20:30, w czasie około 30 minuty spotkania, gdzie Atletico zdobyło wyrównującego gola.
Więc:
a) zakład został przyjęty, bo kursy w bet-at-home zostały za późno zamknięte. Traderzy zorientowali się, że przyjęli zakład po strzeleniu gola i dokonali zwrot takich kuponów.
Zwrot takie zdarzają się nawet w renomowanym pinnaclesports, gdzie czasami system zawiedzie, ale to oczywiście pojedyncze przypadki. Miałeś pecha po prostu.
Jak Atletico przegrywało 0-1 w 30&#39; to kurs na handi 0-0 powinien wynosić w tych granicach 1.2-1.35, więc musiałeś wręcz idealnie się wstrzelić postawienie kuponu= pada bramka, widocznie ich to zabolało ????
Polecam napisać, a może ich sumienie ruszy ???? Bo zakładamy, ze działałeś w &quot;dobrej&quot; wierze.

T 0

tomero13

Użytkownik
Oto mail jaki mi napisali na moje odwolanie:

Dziękujemy za kontakt w tej sprawie.
Uprzejmie informujemy, że Pana kupon został anulowany, a postawiona stawka zwrócona na konto gracza.
Anulowanie zakładów występuje w wyjątkowych sytuacjach i rozliczenie ich po kursie 1,0 jest stosowane bardzo rzadko - w przypadku ewentualnych nieprawidłowości.
Chcemy Pana zapewnić, że w przyszłości dokonamy wszelkich starań, aby takie sytuacje nie miały miejsca.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o ponowny kontakt.
Serdecznie pozdrawiamy

Banda oszustow i tyle.Pewnie jakby to bylo w druga strone to swoich 500 zl bym nie zobaczyl.
Co do samego zakladu to faktycznie sie wstrzelilem bo gola na 1:1 atletico strzelilo doslownie 3-4 sekundy po tym jak moj kupon zostal przyjety.No ale jaka w tym moja wina...?
A swoja droga jakiego buka byscie proponowali bo z BET-AT -HOME nie chce miec juz zadnego kontaktu...

luque 3,6K

luque

Użytkownik
bah ogolnie jest lipny do tego dochodzi betsson z fatalnym livem
jesli masz gdzies grac to napewno bet365 najwieksza oferta i duzo transmisji
potem bylby marathon,unibet itp

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Po twoim kuponie można stwierdzić że bah jest niepoważnym bukiem przyjęli zakład a dopiero po meczu go anulowali, rozumiem jakby anulowali 5-10 min po zawarciu zakładu a nie wtedy kiedy już znają wynik meczu.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik

Uprzejmie informujemy, że Pana kupon został anulowany, a postawiona stawka zwrócona na konto gracza.
Anulowanie zakładów występuje w wyjątkowych sytuacjach i rozliczenie ich po kursie 1,0 jest stosowane bardzo rzadko - w przypadku ewentualnych nieprawidłowości.
Chcemy Pana zapewnić, że w przyszłości dokonamy wszelkich starań, aby takie sytuacje nie miały miejsca.
Serdecznie pozdrawiamy

Banda oszustow i tyle.Pewnie jakby to bylo w druga strone to swoich 500 zl bym nie zobaczyl.
Co do samego zakladu to faktycznie sie wstrzelilem bo gola na 1:1 atletico strzelilo doslownie 3-4 sekundy po tym jak moj kupon zostal przyjety.No ale jaka w tym moja wina...?
A swoja droga jakiego buka byscie proponowali bo z BET-AT -HOME nie chce miec juz zadnego kontaktu...
Załóż konto na bet365. Jak chcesz to napisz PW, wyślesz mi swoje dane i dostaniesz 50zł dodatkowego bonusu za rejestrację z polecenia. Buk naprawdę dobry i nie polecam go tylko po to żeby zdobyć bonus ???? Możesz poczytać o nim więcej na forum

M 13

maniek1906

Użytkownik

Serdecznie pozdrawiamy
Praktycznie z tego maila nie dowiedziałeś nic. Próbowałeś pisać jeszcze na live chat?

henry 83

henry

Użytkownik
Błąd po stronie buka. Zakład zostałby anulowany niezależnie czy byłby wygrany czy przegrany. Miałem kiedyś podobną sytuacje w BAH z meczem na live, gdzie błędnie ustawioniono linie handicapu i dodawano bramki drużynie prowadzącej 3 golami. Takie sytuacje się zdarzają i niestety większość bukmacherów to koryguje po czasie.
Podnosicie straszne lamenty że to najgorszy buk co jest totalną bzdurą. U innych dostaniecie blokade konta jak za dużo zaczniecie wyciągać, albo grac surebetami. BAH nakłada limity stosunkowo późno (lub wcale) w porównaniu z innymi bukami.
Mają co prawda gorszą oferte live, oraz niższe kursy, ale coś za coś.
PS.Z tym live to większości z was robią przysługę nie mając aż tak szerokiej oferty, bo nie ma szybszej metody na stratę kapitału niż granie na live. Tutaj trzeba żelaznej dyscypliny i sporego doświadczenia żeby zarabiać.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Mało się słyszy o limitach w bet-at-home, a czemu? Bo nikt poważny tam nie gra. Jedna z najwyższych marż na rynku, do tego bardzo uboga oferta. To wszystko nadrabiają świetną kampanią reklamową (w myśl zasady: &quot;reklama dźwignią handlu&quot;).
Nawet na mecz Barcelony np. z Villarrealem nie mieli ostatnio handicapu -1 oraz cała oferta była bardzo uboga. Na mecz z okazji Copa del Rey w ofercie był tylko zakład na over 2,5 po kursie bodajże 1,15. Jeszcze dodam, że kiedyś stosowali takie praktyki w mało prestiżowych ligach/sportach typu &quot;Ten zakład musi zostać zagrany kombinacyjnie min. 3 spotkań&quot;.
W porównaniu z Pinncale czy Bet365 są zdecydowanie najgorsi. Każdy kto pluje na tą austriacką firmę ma rację. Jedyne za co można ich chwalić to za marketing.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Jeszcze dodam, że kiedyś stosowali takie praktyki w mało prestiżowych ligach/sportach typu &quot;Ten zakład musi zostać zagrany kombinacyjnie min. 3 spotkań&quot;.
Jeszcze jest coś takiego czasami trafiam na takie coś.Gram RPA i tam singla nie można puścić. Jedyne co można ich pochwalić to za bonus no i może kiedyś trafię te 50 euro losowanie ( najlepiej w kumulacji :)

J 0

justinaza

Użytkownik
Zgadzam się z Shakalem w bah nikt,który sie szanuje nie gra- za duża marża i słabiutka oferta.
Dlaczego nie ma weryfikacji,a no dlatego ,ze jest samowolka i nie ogarniaja tego.

T 29

tomato99

Użytkownik
Zgadzam się z Shakalem w bah nikt,który sie szanuje nie gra- za duża marża i słabiutka oferta.
Nie szanują to się kobiety lekkich obyczajów, zastanów się za nim coś napiszesz. Ja tam gram bo nie jestem takim znawcą jak większość z wypowiadających się która jeszcze nigdy nic nie wygrała i jest na ogromnym minusie. Grając u tego najsłabszego bukmachera jestem na plusie. Ciekawe ilu z was grających w innych nie syfiastych bukach może tak powiedzieć.
Żeby nie było doskonale zdaje sobie sprawę z marży, niskich kursów i słabej oferty(np. skoki narciarskie) ale póki co tam zostaje , co nie zmienia faktu że rozważam zmiane buka na 365

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Błąd po stronie buka. Zakład zostałby anulowany niezależnie czy byłby wygrany czy przegrany. Miałem kiedyś podobną sytuacje w BAH z meczem na live, gdzie błędnie ustawioniono linie handicapu i dodawano bramki drużynie prowadzącej 3 golami. Takie sytuacje się zdarzają i niestety większość bukmacherów to koryguje po czasie.

Podnosicie straszne lamenty że to najgorszy buk co jest totalną bzdurą. U innych dostaniecie blokade konta jak za dużo zaczniecie wyciągać, albo grac surebetami. BAH nakłada limity stosunkowo późno (lub wcale) w porównaniu z innymi bukami.
Mają co prawda gorszą oferte live, oraz niższe kursy, ale coś za coś.

PS.Z tym live to większości z was robią przysługę nie mając aż tak szerokiej oferty, bo nie ma szybszej metody na stratę kapitału niż granie na live. Tutaj trzeba żelaznej dyscypliny i sporego doświadczenia żeby zarabiać.
Bełkot.

To że Ty nie umiesz grać na live nie znaczy od razu że jest to najszybsza droga to przegranych.

Do góry Bottom