>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

oszukany przez bet-at home

A 861

amigo007

Użytkownik
Tak. Co chwila ktoś się skarży, że jakiś buk przywalił mu limity. I wcale nie trzeba jakoś super często wygrywać. W niektórych bukach wystarczy, że raz coś grubszego wejdzie. I limit gwarantowany. Nie mówię tu konkretnie o bet at home. Trzeba trochę poprzeglądać tematów na forum.

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Tak. Co chwila ktoś się skarży, że jakiś buk przywalił mu limity. I wcale nie trzeba jakoś super często wygrywać. W niektórych bukach wystarczy, że raz coś grubszego wejdzie. I limit gwarantowany. Nie mówię tu konkretnie o bet at home. Trzeba trochę poprzeglądać tematów na forum.
Mój &quot;rekord&quot; to Sportingbet. Najwyższa stawka to chyba 70 zł, a i tak zlimitowali. Nie jest to przecież jakaś fortuna ???? a koniec końców mam tam limit (UWAGA!) 6 zł :cool: najśmieszniejszy buk z jakim miałem do czynienia, na równi z bwinner365

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
A ja powiem tak: dobry typer to sobie wszędzie poradzi, a słaby będzie ciągle narzekał. Wiadomo, że jak coś &quot;przejdzie&quot;, ale w tym samym czasie nastąpi zmiana wyniku to mogą cofnąć bo zawsze jest podejrzenie, że gracz WIEDZIAŁ co nastąpi. Hipotetycznie mogłeś być na stadionie i kiedy padł gol to postawić, a bah nie zdążył zawiesić rynków. Ja też w zeszłym roku miałem kilka wojenek z bukami m in. z bah o żółtą kartkę, której nie uznali, sprawa nawet trafiła do arbitrażu na Malcie, ale jednego się nauczyłem. Pewne skrajne rzeczy nie wychodzą jak np ta moja kartka na 2 sek przed końcem, czy jak twierdzi bah 2 sek po końcowym gwizdku; czy jak w twoim - zakład kiedy powinien być zawieszony rynek. W całym bilansie nie ma to jednak żadnego znaczenia bo dobry typer stawia sporo zakładów i nawet wpadka (wina buka) 1 na pół roku nic nie zmienia. TO NIE MA ŻADNEGO ZNACZENIA. Jeśli dla Ciebie ma to takie znaczenie, że ci nie uznali to znaczy: A ???? grasz hazardowo na kilka wydarzeń i brak rozliczenia to ból dupy B ???? grasz na LIVE surbety (oj wiem coś o tym) i jesteś w plecy c ???? Jesteś jednak dobrym typerem i nie ma to dla ciebie znaczenia, ale dla porządku lubisz ponarzekać.
I taka przestroga dla innych, grałem w zeszłym roku surbety, zlimitowali mnie na Bet365, Sportingbet, Maratonie oczywiście i już nie żyjącym Tobecie. Cieszę się, że tylko tam, a bardzo żałuję, że się w to bawiłem, bo nie dość, że przepadły mi lojalki jak w Bet365 to po prostu nie mogę grać u dobrych buków. Zasada jest jedna: bądźmy fair wobec nich i oni będą wobec nas. Jeśli coś się gra na live wiadomo, że każdy buk sobie zastrzega prawo do anulowania zakładu. Oczywiście jak byś to postawił na 5 min przed wyrównaniem to wtedy można walczyć, ale już 3 min to okres buforowy i nie ważne, że &quot;przejdzie&quot;, każdy buk może cofnąć, a sam bah może i ma słabe kursy, ale na ich bonusach po kilkaset zł też się ładnie dorobiłem.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
nikt poważny tam nie gra. Jedna z najwyższych marż na rynku, do tego bardzo uboga oferta. To wszystko nadrabiają świetną kampanią reklamową (w myśl zasady: &quot;reklama dźwignią handlu&quot;).
Dokładnie tak! Buk doi klientów, że aż żal na to patrzeć. Na reklamę ma i naiwni do grania u nich zawsze się znajdą. A jak jeszcze ktoś wyskoczy z debilnym tekstem &quot;Najlepszy buk dla początkujących&quot; - to już w ogóle wymiękam.
dajcie sobie siana z tymi tandeciarzami

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Cytat: Napisał tomero13 -&gt; A swoja droga jakiego buka byscie proponowali bo z BET-AT -HOME nie chce miec juz zadnego kontaktu... http://forum.bukmacherskie.com/f...owy-41313.html Tu masz cały temat o bukmacherach internetowych. Ze swojej strony polecić mogę Bet365, Betsson, Unibet - głównie tam gram i jestem zadowolony
Odsylanie goscia do watku w ktorym Bet-at-home jest drugim najlepszym bukiem wybranym przez czytelnikow nie ma chyba sensu. W tamtej ankiecie ludzie chyba dla zmylki glosowali tak jak glosowali bo na serio ciezko tamta ankiete przyjac ze zrozumieniem... ????

henry 83

henry

Użytkownik
Bełkot.

To że Ty nie umiesz grać na live nie znaczy od razu że jest to najszybsza droga to przegranych.
Znasz znaczenie słów których używasz? Przypuszczam że nie, bo nie używasz ich w odpowiednim kontekscie. Odsyłam: http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2443481

Wyraziłem swoją opinie, nie narzucam jej nikomu. Pograj więcej, przegraj więcej, rozwiń zdolność analitycznego myślenia. Zakłady live są stworzone po to (z biznesowego punktu widzenia bukmacherów), żeby grać na emocjach, grać chwilą. A jak wiadomo emocje w poważnej bukmacherce to zły doradca. Coś się nie zgadza?

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Znasz znaczenie słów których używasz? Przypuszczam że nie, bo nie używasz ich w odpowiednim kontekscie. Odsyłam: http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2443481
Wyraziłem swoją opinie, nie narzucam jej nikomu. Pograj więcej, przegraj więcej, rozwiń zdolność analitycznego myślenia. Zakłady live są stworzone po to (z biznesowego punktu widzenia bukmacherów), żeby grać na emocjach, grać chwilą. A jak wiadomo emocje w poważnej bukmacherce to zły doradca. Coś się nie zgadza?
Live jest stworzony też po to żeby tę chwilę wykorzystywać i kto potrafi to robić ten zarobi. Nie można określić że na live nie da się wygrać, można tak samo przegrać i wygrać jak stawiając przed meczem.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik

Zgadza. Tyle że teoria że na live się przegrywa jest po prostu debilna. Zarówno pre-play jak i in-play trzeba umieć ograć buka. Tyle.

Do góry Bottom