>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami ORLEN Superliga oraz Puchar Polski Mężczyzn i Kobiet - Sezon 2025/2026

maniek81 634,2K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Gniezno - Gliwice h(0-3.5) [1] 1.78 fortuna
32-27

Inauguracja sezonu kobiecej Superligi. W Gnieźnie mają duże oczekiwania na najbliższy sezon, choć wskoczyć na pudło będzie szalenie ciężko. Europejskie puchary są jednak już jak najbardziej w zasięgu. Względem ubiegłego sezonu trzon drużyny się nie zmienił. Doszły za to wzmocnienia w postaci zaciągu z zagranicy: Lauani Pereira Rocha (Brazylia, rozgrywająca), Nusa Fegic (Słowenia, rozgrywająca), Natalia Krupa - Chlebki (powrót do Polski z ligi niemieckiej, bramkarka). Nie można pominąć także zmiany na ławce trenerskiej w osobie Petera Kostki, który przyszedł ze słowackich Michalovców. Do pełni dyspozycji wróciły także zawodniczki, które miniony sezon kończyły z kontuzjami. Drużyna z Gniezna intensywnie przygotowywała się do sezonu. Zagrała kilka sparingów oraz zaliczyła udany turniej w Brnie. To wszystko pozwala optymistycznie patrzeć na dzisiejszą inaugurację sezonu w Gnieźnie. Przyjeżdża drużyna z Gliwic, której ciężko będzie się włączyć do walki o top6 ligi. Zdaję sobie sprawę, że to początek sezonu i różnie może być, ale te co najmniej 4-bramkowe zwycięstwo gnieźnieńskiej drużyny jest mocno prawdopodobne, dlatego spróbuję dzisiaj tego typu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1731
maniek81 634,2K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Kobierzyce - Elbląg h(0-5.5) [2] 1.73 fortuna / 1.71 betclic
34-29

Jeszcze jednego typu spróbuję na inauguracyjną kolejkę. Kobierki lekko przebudowany skład, bez Marioli Wiertelak, która spodziewa się dziecka. Elbląg za to z Aleksandrą Zych w składzie, która ten mecz miała jeszcze pauzować po zawieszeniu na trzy mecze w końcówce minionego sezonu. Komisja ligi poinformowała jednak, że kara zostaje skrócona z trzech do dwóch meczów w związku z czym Elbląg dziś w składzie z kadrowiczką, co jest dużym wzmocnieniem. Liczę, że w związku z tym Elbląg mocno powalczy na Dolnym Śląsku i nie przegra spotkania tak wysoko jak widzą to buki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2432
lukas88 895,2K

lukas88

Forum VIP
a jak tam vive i wisła mocno sie osłabil lub wzmocnili ? może warto jakieś handi w strone ich rywali ?
Jeśli chodzi o Kielce to dałem Over bo jest dość niska linia 60,5. Kielce sporo rzucają i sporo tracą, co prawda do Kielc przyszedł "Loczek" i powinna się sytuacja w bramce poprawić, ale uderzyłem w tym kierunku. Co do handicapu to odpuściłem ale bardziej byłbym w stanie iść na Kalisz bo Kielce zazwyczaj spokojnie wchodzą w sezon i się rozkręcają z czasem a hala w Kaliszu to ciężki teren.

maniek81 634,2K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Gliwice - Lubin [goście powyżej 32.5 bramek] 1.60 betclic/1.65 forbet
29-43

Inauguracja sezonu dobrze poszła, więc lecimy dalej. Do Gliwic przyjeżdża dominator ostatnich lat Zagłębie. Już na otwarcie sezonu rzuciły 39 bramek. Gliwice z kolei wróciły z Gniezna z bagażem 32 bramek. Dzisiaj faworyt jest jeden i skoro Gniezno rzuciło 32 bramki, to Zagłębie powinno też rzucić dużo dlatego opcja powyżej 32.5 bramek podoba mi się, można do jakiegoś dubla spróbować.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2137
maniek81 634,2K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Lwów - Elbląg h(1.5-0) [2] 1.66 betclic/1.67 forbet
26-21

Lwów w pierwszej kolejce dostał ostry łomot w Piotrkowie Trybunalskim. Z kolei Elbląg miał ciężki mecz wyjazdowy w Kobierzycach, który przegrał. Dzisiaj dla przyjezdnych powinno być łatwiejsze spotkanie, bowiem potencjał drużyny jest dużo większy niż gospodyń. Elbląg takich meczy nie może przegrywać. Za chwilę zacznie grę w europejskich pucharach, więc częstotliwość grania pójdzie w górę, co też oznacza, że zrobi się nieco trudniej w lidze, bo czasu na regenerację będzie mniej. Dlatego dziś po prostu trzeba wyjść na boisko i wygrać spotkanie w miarę spokojnie.

Ostatnia edycja:
lukas88 895,2K

lukas88

Forum VIP
Kielce - Wybrzeże 2(+11,5) @ 1,78 Superbet
Mecz za chwilę więc na szybko. Industri ciężko się gra z Wybrzeżem, ostatnie 4 pojedynki to różnice 2-4 bramek, więc ten handicap wydaje się logiczny. Poza tym spodziewam się raczej twardego meczu rozgrywanego w spokojnym tempie więc daję under 36,5 bramek Industrii po @1,97 w Superbet.

Dramatyczny początek Wybrzeża i masa błędów przez pierwsze 10 minut, które przegrali 10-1 co ustawiło mecz, który zmienił się w radosne strzelanie z obu stron.

Ostatnia edycja:
lukas88 895,2K

lukas88

Forum VIP
Piotrków Tryb- Wisła Płock
Typ: over 60,5
Kurs: 1,88
LV bet

Kursy mocno lecą na to zdarzenie, jak dla mnie zbyt nisko wystawiona linia. Jeszcze rano łapałem over 59,5 po 1,83. Spodziewam się tutaj otwartego meczu, zwycięzca jest znany jeszcze przed pierwszym gwizdkiem, Wisła fajnie wzmocniona przed sezonem o czym pisałem tutaj: https://forum.bukmacherskie.com/thr...-i-kobiet-sezon-2025-2026.175055/post-7358024. W zeszłym sezonie Wisła była mocno underowym zespołem a mimo to w obu spotkaniach z Piotrkowem padały 64 i 69 bramek. W tym sezonie w związku ze wzmocnieniem rozegrania przez Kosorotowa i Richardsona pojawiają się nowe możliwości. Spodziewam się dziś że Wisła rzuci pod 40 bramek a Piotrków przed własną publicznością zakręci się w okolicy 25.

maniek81 634,2K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Gniezno - Lwów [1 połowa - powyżej 26.5 bramki] 1.68 forbet / 1.65 betclic
15-15

Gospodynie całkiem sporo rzucają, ale i też sporo tracą. Do tego Lwów podbudowany ostatnim zwycięstwem z Elblągiem, i liczę tu na ofensywny mecz. W pierwszych dwóch kolejkach z udziałem gnieźnianek typ został pokryty 2/2, natomiast Lwów 1/2. Zabrakło trochę w meczu z Elblągiem, ale tam wysoki procent miała bramkarka Galiczanki. Nie sądzę, by dziś osiągnęła podobny procent, co powinno ułatwić osiągnięcie linii 27 bramek do przerwy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1570
maniek81 634,2K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Gniezno - Lwów h(0-4.5) [2] 2.00 superbet
Gniezno - Lwów [2] 6.60 superbet

29-27, do pełni szczęścia zabrakło jednej bramki (16-21) i przy superprzewadze byłoby na zielono

Info sprzed momentu. Niemal cała drużyna gospodyń w tygodniu przechodziła chorobę z gorączką 39°C. Nie wiem na ile przełoży się to na dzisiejszą dyspozycję, ale można delikatnie zaryzykować. Kursy są przyjemne, więc zobaczymy co z tego wyjdzie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1787
B 22,3K

Bushek26

Użytkownik
Gniezno - Lwów h(0-4.5) [2] 2.00 superbet
Gniezno - Lwów [2] 6.60 superbet

Info sprzed momentu. Niemal cała drużyna gospodyń w tygodniu przechodziła chorobę z gorączką 39°C. Nie wiem na ile przełoży się to na dzisiejszą dyspozycję, ale można delikatnie zaryzykować. Kursy są przyjemne, więc zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ale dales pick panie. Bank rozjebany

Do góry Bottom