>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami ORLEN Superliga oraz Puchar Polski Mężczyzn i Kobiet - Sezon 2025/2026

bfred 961,5K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna, Orlen Superliga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Orlen Wisła Płock - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
Typ: powyżej 59,5 goli
Kurs: 1.73
Bukmacher: Betclic
Analiza: A ja trochę ostrożniej niż koledzy powyżej. Gra absolutny hegemon z 7 drużyną tabeli. Po 4 spotkaniach gospodarze komplet zwycięstw 12 pkt i bilans bramkowy 160-97 kosmos. Na drugim biegunie goście 2 zwycięstwa 1 przegrana po dogrywce i 1 przegrana w normalnym czasie. W ostatnich 5 meczach gospodarze 2 razy przekroczyli linię 59 goli ostatnio wygrywając z Zagłębiem Lubin aż 46-26. Gościom ta sztuka udała się 3 razy a w ostatnim spotkaniu zanotowali wynik 26-31 więc niewiele brakowało do granicy 60 goli. Mecze bezpośrednie to dwukrotne przekroczenie lini ale było to w I półroczu 2024 r. a ostatni mecz to 36-22 dal Wisły czyli też blisko. Dzisiaj liczę, ze Wisła grając u siebie rzuci sporo bramek a i goście dołożą coś od siebie. Powodzenia:)

lukas88 923,7K

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka ręczna, Orlen Superliga
Godzina: 18:00
Spotkanie: Orlen Wisła Płock - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
Typ: Ostrów powyżej 24,5 goli
Kurs: 1.96
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Ja nieco inaczej, pójdę w tym meczu w kierunku bramek gości, Ostrów to solidna ekipa grająca raczej szybki handball. Wisła to w tym sezonie piekielnie silna ekipa, chyba nawet mają mocniejszy skład w mojej ocenie niż Kielce. Do tej pory Nafciarze przyzwyczaili Nas do powolnej gry i mocno underowych wyników, jednak początek tego sezonu jest nieco inny z dwóch powodów:
- poza grą są podstawowi defensorzy Susnja i Terzić
- Wisła pozyskała dwóch rozgrywających którzy szybko wchodzą w strefę rywala, raz to Kosorotov, który lubi sypnąc z 10-11 metra a dwa Malvyn któy jak nie rzuci z dystansu to w chodzi na kontakcie w pole karne. Co zdecydowanie przyspiesza grę Płocka, który niejednokrotnie mozolnie budował ataki pozycyjne, teraz wygląda to zdecydowanie lepiej co przekłada się na zdobycze bramkowe zarówno Płocka jak i rywali.

Osobiście bliżej mi w tym meczu gry na over 60,5 niż under, ale żeby nie dublować typów poprzedników obieram grę na zespół gości. Jak będzie, dowiemy się za 3 godziny.

Do góry Bottom